2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836431 بازدید | 290067 پست
من فکر کنم چون سحری ساعت ۱ شب خوردم برا سحری نشد بیدار بشم سختمه😣

اره حتما اخه من ٣:٣٠ سحري خوردم ساعت ٤ ديگه دره معدمو بستم

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
اره حتما اخه من ٣:٣٠ سحري خوردم ساعت ٤ ديگه دره معدمو بستم

منم همین کار میکنم از صبح

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یبوستم که هستم.    @sepiiiiiideh    

عزیزجان واسه یبوست ی چیز میگم انجام بده محاله جواب نگیری..چون خودم هی یبوست میشم اینکارو میکنم .

خاکشیر بریز توی ی لیوان اب جوش ..بزار ملایم بشه بخور...ناشتا بخوری ک عالیه...توی ماه رمصون هم اگه روزه میگیری سحر ها بخور و افطارها

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
ممنون عزیزم شما کم نکردید؟

سلام دوست جونم من شدم ۸۵.۲۰۰

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مرسی سمیه جووونم از اطلاع رسانیت❤❤❤

🌸🌸🌸🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزای دلم تا ساعت 7 عصر وزنتون رو حتتتما بهم بگین و تگم کنین ک تو لیسک بذارم .تاپیک وزن بسته میشه ا ...

سلام عزیزدلم،، ببخشید من از صبح تا الان درگیر مطب بودم ک رفتم و اومدم، هلاکم،،،، ۲بسته دارو دادن بهم😖😖😖

من ۶۷٫۶۰۰بودم

هفته قبل ۶۸

شروع ۷۴٫۵۰۰

به حکمتش دل بسپار 🌿
قبول باشه عزیزم..مقدار برنج رو کمتر کن

ما عروس های ترک آدمای با اراده ای هستیم😎😎😂😂وزن امروزم ۸۵.۲۰۰ 

وزن قبلم ۸۶.۶۵۰

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

@kiarash_mami  

گزارش#  

سحری:سویق گندم+لوبیاپلو 7 ق+مرغ+خیار+خرما=508

افطار:شیر خرما=175

شام:کوفته+نان+سالاد=482

میان وعده:قوتو+هندونه=217

کالری مصرفی1383

آب سعی میکنم بخورم 8 لیوان

ورزش دیروز نشد برم پیاده روی هوا بشدت آلوده بود امروز پیاده روی میکنم تو حیاط و کوچه حرکات شکمم میزنم

سلام الهه خانم

یه سوال داشتم

من تو اینترنت خوندم تو دوران شیردهی روزی باید ۲۵۰۰ کالری بخوریم دراونصورت ماهی نیم کیلو لاغر میشیم.پسر من سه ماهه است و غذای کمکی نمیخوره به نظرتون مناسبه این مقدار کالری؟؟

@بامدادخمار  

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

سحر:۱۰قاشق پلو+کباب مرغ+۲تاخرما+یه قاچ طالبی+کاهو:۴۵۶کالری

افطار:یه قوطی کبریت پنیر+سبزی+یه خرما+چای+۳ کف دست نان:۲۶۶

شام:۱۵۰گرم قارچ پخته:۴۲کالری

میان وعده:یک سیب+۳تا کیوی+۳تاانجیرخشک+یه خیار:۲۶۰کالری

کالری مصرفی:۱۰۴۰

کالری مجاز:۱۱۶۰

ورزش ۳۲۱کالری

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹