2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست
منظورم بالا بود زیبا 🤨

اخه علامت ف ا ک  دادی🤣🤣🤣🤣من هواسم نبود مرضی گفت فهمیدم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
من ساکن لارم البته دو رگه ام مامانم شیرازیه بابام لاری خودمم بزرگ شده شیرازم اینجا ازدواج کردم ...

همچنین عزیزم 

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@donyay_kochak     سلام نگین جان من نمیدونم چرا وزنم اذیت میکنه😭 با این که رعایت کردم ...

عشقم یبوست نداشتی نزدیک پری نیست ؟ گزارشات که عالین 

خودت قدیمی اینا رو میدونی لازم نیس بگم برو دلیل کم نشدن وزنو بخون  چربی بدنت کمه مشخصه که کاهشات مورچه ای میشه اما ۲۰۰ تا اضافه تعجب کردنیه با رعایتت 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عزیزم وزن وسط هفته قبول نیس  امروز نگی میره تا هفته بعدی

اوهم باشه یخرده هوا بهتر شه میرم 😊

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اخه علامت ف ا ک  دادی🤣🤣🤣🤣من هواسم نبود مرضی گفت فهمیدم

خخخخخخخ دقتشو عشقه  حالا چه فرقی میکنه 😂😂😂😂😂

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
عجحججب دقتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣دمت گرم خندیدم بعد ی مدت👌👌👌🤣🤣🤣

بخندی همیشه نازِ من  

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
آفررررررین عزیزم منم عالیه..کاهشت مبارک👏👏👏👏👏👏🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩👌👌👌👌👌👌💪💪💪💪خیلی عالی کم ...

مرررسی عزیزم ،مرسی از شما الهه جون ،

انشالله کنارتون به وزن دلخوام برسم ،

😍

💕💞
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴  بچه ها کاهش همگی مباااارک 👌👌😍😍❤️❤️❤️❤️  بچه هایی که روزه هستن از ...

☝️☝️☝️☝️☝️☝️

@هستی،بانو  

@مامانجوجوبودم  

@عروسترکم  

@مامان_الیساهستم‍ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴  بچه ها کاهش همگی مباااارک 👌👌😍😍❤️❤️❤️❤️  بچه هایی که روزه هستن از ...

☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

@sepiiiiiideh  

@مهدیه24  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@بامداد_خمار     من ديروز راس ساعت ١٢ گزارش ٦ ارديبهشتم دادم  تگ كردم و هشتگ هم زد ...

خانمی تو اعلانات من چیزی نبود ک بخوام رسیدگی کنم و نحوه مدیریت قوی بشه

الان پست شمارو دیدم..رفتم تو خود هشتگ‌گزارش پیدا کردم..مگر ن تو اعلاناتم‌چیزی نبود..

مگه ادارس یا کمیته انضباطی شورای حل اختلاف ک میگی مدیریت ضعیف و رسیدگی نمیشه😳😁😁

ی شات میگرفتی از گزارشت..منم نگاه میکردم..

موفق باشی❤🙏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@سمیه1396   سلام 🌸 من دیروز تونستم در کمال ناباوری فست باااااشم💪😍 سحری 👈80 گرم رشته پلو ...

سلام گلم

چه عالییی👏👏👏👏

بارریککککلاا

عشقم یبوست نداشتی نزدیک پری نیست ؟ گزارشات که عالین  خودت قدیمی اینا رو میدونی لازم نیس بگم بر ...

خوندم هیچکدوم ازمواردو نداشتم

ولی قبلا ام تجربه داشتم که خیلی رعایت کردم اما زیاد شدم روبعضی از وزنا بدکم میشم الانم رو56موندم حالا باز رعایت میکنم ایشالله که هفته بعد کم کنم😭

❤️یاصاحب الزمان اغثنی❤️ یاصاحب الزمان ادرکنی❤️والمستعان بک یابن الحسن❤️