2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829296 بازدید | 290067 پست
عزیزی اراده خودت بوده👏🌹

ممنونم لطف دارى،زيبا جون من اصلا از همون اول هيچوقت تو ماه رمضون سحرى نميخوردم،اين دو روز هم نخوردم،نميدونم كالريمو چجورى تقسيم كنم،شام سر جاى خودشه،افطار هم مثل صبحانه ميان وعده هم كه هست فقط ناهار ميمونه،نميدونم چكارش كنم.فكر كنم بايد سخرى بلند شم.نميشه ناهار نخورم؟

@مامان67  

@somyiii  

@kanomekhoneh  

دخترا تا ساعت ۵ مهلت دارید وزنتونو بگید❤

وزن شروع هدف و فعلی رو برام بزارید

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@سمیه1396

سلام 🌸
من دیروز تونستم در کمال ناباوری فست باااااشم💪😍

سحری 👈80 گرم رشته پلو

افطار👈نصف لیوان شیر  +خرما یکدونه +  نان لواش سبوس دار 10 گرم + پنیر 10 گرم + سبزی زیااااد

شام 👈 شیر حدود 200 گرم + خرما حدود یک عدد  + موز حدود 10 گرم (با همدیگه میکس کرده بود مامانم نتونستم دقیق حساب کنم چقدر شده)

کالری مصرفی 👈 490(ولی چون توی شیر شام عسل و پودر مغزیجات هم بود و نمیدونستم چقدره 😕 حساب نکردم) 500 و خورده ای فرض میکنم
آب 8 لیوان ✔️

ورزش ها 👈 فرمدهی باس ن و ران (سوزانده 523تا) + 100 شنا روی دیوار

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
ممنونم لطف دارى،زيبا جون من اصلا از همون اول هيچوقت تو ماه رمضون سحرى نميخوردم،اين دو روز هم نخوردم، ...

عزیزم منم سحری نمیخورم چون روز بعدش اذیت میشم خب واجب نیس ک فقط کالریتو پر کن تا نصفه شب هرطوریه

ن ی وعده مثلا شام نگهداری سنگین بخوری ک هم خودت اذبت شی هم درست نباشه....تا وقت خابت فقط کالریتو پر کن❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خب اونام حق دارن ولی راستش ی چیزی بگم😞منم وقتی از شوهرم ناراحت باشم از کل خانوادش بدم میاد خخخ با ا ...

بنظرم با گذر زمان درست ميشن ماهم ميگيم بهشون همش ولي ميترسم زياد خودمو دخالت بدم 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
ایدا جونم صبحانه هات اصلا خوب نیس🤕 باید حتما دو کف نون بخوری با پنیر یا کره وعسل و۱لیوان شیر🤤صبح ...

باشه عزیزم امروز نون و پنیر این چیزا تو خونه نداشتیم دیگه حوصله ام نشد برم بخرم قول میدم صبحانه رو درست بکنم مصرف غلاتمم بیارم پایین کالری مجازم ۱۳۸۰ تا هست 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
بچه های گروه زرد اینجوری به من بدین وزنتونو نام               &n ...

عزیزم من امروز ترازو نداشتم ولی دیشب که وزن کردم ۸۰.۴۰۰ بودم چون وزن کاذب بود دیگه اعلام نکردم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

وزن#  

@مامانجوجوبودم  

عزیزم دوباره وزن کردم کاهش نداشتم .ورزشمو از امروز بیشتر میکنم تا هفته آینده انشالله کاهش داشته باشم .

وزن اولیه ۶۳        وزن فعلی ۶۲            وزن هدف ۵۲

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
زیبا نگفتی چند کیلو شدی😢

عشقم گفتم ک خونه مامانمم ترازو ندارم😞😣

بچه ها همه تا ساعت۷ وقت دارین  وزناتونو بگین 

@nazijun  

@barankhanomi  

@کابوووس  

@سحررخانومی  

@جوجو1400  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بنظرم با گذر زمان درست ميشن ماهم ميگيم بهشون همش ولي ميترسم زياد خودمو دخالت بدم 

اره انءشالله ک حل بشه🙏❤از اول باهم مشکل داشتن و اینطوری بقیه هم میفهمیدن؟