2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829317 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره همینم خیلی عالیه👏👏👏

مرسی ک بهم روحیه میدی❤❤❤💜❤

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
اره رقیب 😉😂 ۲۰ سالمه متاهلم تو عقدم خراسان رضوی زندگی میکنم  شمام اصل بده لطفا

عزیزم 😍

خوشبختم❤❤

تمنا۳۲سالمه

ی پسر ۵ساله دارم

استان فارس 🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

@مامان_الیساهستم  سهیلا جون به زیر گروهات بگو تا قبل ۷ وزناشونو بگن  بهت الهه جون یا شب یا فردا تاپیکو باز میکنه لیستتو بزاری 

@kiarash_mami  زیبا جونم 🖕

@هستی،بانو هستی جونم 🖕

@عروسترکم مینا جون 🖕

@مامانجوجوبودم   شکوه جونی 🖕

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام به همگی کاهشتون مبارککک @sepiiiiiideh   سلام سپیده جون خوبی؟عزیزم من یه هفتس یبوستم خد ...

عزیزم خوبه ولی وعده سحریت باید مثل ناهار باشه افطارت مثل صبحانه شامم مثل همیشه باید سبک ترین وعده باشه👍👍

نون خامه ای دیگه تا ماه بعد نخور😬😬😬

واسه یبوستم انجیر رو تو آب جوش بزار خیس بخوره بعد بخور خوبه روغن زیتونم خوبه

ورزشم حتما حتما انجام بده کالریتم حتما باید پرکنی وگرنه کاهش نداری گلم من واسه خودت میگم😞😞

ایشالله که کاهش تپل داری اتفاقا که ماه رمضونا ادم بهتر کنترل داره از چی میترسی گلی 😕

از گرسنگیش میترسم شبا ولع دارم واسه همه چی😥دوس دارم از همه چی بخورم 😑😣

خدایا شکرت

عزیزم خوبه ولی وعده سحریت باید مثل ناهار باشه افطارت مثل صبحانه شامم مثل همیشه باید سبک ترین وعده با ...

سپیده جون به زیر گروهات بگو تا قبل هفت وزناشونو بگن لیستتو اماده کنی الهه جون شب یا فردا تاپیکو باز میکنه باید لیستتو بدی 😘بی زحمت مهدیه جانم تگ کن بگو من نتونستم تگش کنم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
از گرسنگیش میترسم شبا ولع دارم واسه همه چی😥دوس دارم از همه چی بخورم 😑😣

خوب وعده هاتو زیاد کن مقدار غذاتو کم بخدا اصلا گشنه نمیشی من هر نیم ساعت یه چیز میخورم اما کم 

باشه گلم مرسی😘😘😘

فداتم