2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836401 بازدید | 290067 پست
قبول باشه عزیزم

قوربونت گلم❤

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همونه پس آبجی منم تا دور میزد چایی می ریخت میخورد هی بهش می گفتم نکن که یروز نتیجشو میبینی میگفت نه ...

منم هميشه ميزنه راستم دردشم به پشتم ميزنه پس نميخورم يا حداقل روزي يه فنجون كمرنگ ميخورم

چون پررنگم ميخورم😅😅😁😁

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
ببخش عزیزم راستش نرسیدم.انقد ک کار داشتم امروز🙈سعی میکنم زودتر بفرستم بازم ببخش🙈

💙

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
قربونت عزیزم🌸🌸🌸

سرگروه جونی ما خوب بیداره🤗🤗🤗

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
گلم میگم فردا که مثلا۴بعدازظهر۱۲ساعت از سحری گذشت آید وزن کنیم همون موقع هم به شما بگیم اخه تاپیک وز ...

قرار شده وزنارو همینجا به سرگروها بگیم اونا خودشون منظم بذارن تاپیک وزن

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

@مامان_الیساهستم  

گزارش#  

سلام عزیزم

من پری هستم پس روزه نمیگیرم فعلا 

صبحانه ۳ کف دست نان و پنیر 

نهار ۵ قاشق برنج و ۳ قاشق قیمه 

شام دوکف دست نان و تخم مرغ اب پز

کالری مصرفی۷۳۰

ورزشم مانکن شو و چالش ران 

😍  
اره شوهرم رفته تو پذیرایی خوابیده منم خوابم نمیاد😆😆

وای منم پسرم بیداره،  باباشو فرستادیم تو اتاق خودمم با آقا سر و کله میزنم😁

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
عزیزم از شب قبل غذا و میان وعده فرداتو حساب کن که بدونی چندکالری و چه چیزایی میخوای بخوری اینطوری بی ...

چه میدونم.اینکارو هم کردم اما دقیقا فرداش که میخواستم طبق برنامه شب قبل که چیندم پیش برم نشد و یهو یه برنامه جدید واسم رقم خورد.

😥😥😥

من پسرمم خوابوندم😅😅😅😅 چند سالشه گل پسرت؟

۱ماه دیگه میشه ۲سالش، دم غروب گرفت خوابید الان خوابش نمیاد همیشه این موقع ها خوابه 😩