2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836401 بازدید | 290067 پست
عزیزم همه چیز خوبه خسته نباشی فقط شامت یکم سنگینه 

سلام نگین صبحت بخیر،

رفتم روی ترازو ۷۰۰ گرم کاهش داشتم

دختری دارم از جنس باران، به لطافت ابریشم، به مهربانی آفتاب، به سر زندگی نسیم، به طراوت شبنم ..              [اگر یکبار توانستم باز هم می توانم]
بلوند دودی خیلی روشن با بلوند زیتونی خیلی روشن رو موهای مشکی خیلی قشنگ میشه😍😍😍 من میخام دکلره کن ...

عزیزم من رنگ تیره میخوام سنم کمه😕

دکلره هم نکردم😕

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز قبل وزنکشی باید فست باشیم. و ناشتا. الان ک روزه ایم باید 12 ساعت از سحری بگذره بعدش وزن کنیم

چشم متشکرم پس حتما فست میگیرم بعد از این پس مایی که روزه ایم ایرادی نداره بعد از ۱۲ وزن رو بگیم؟

#معجزه توراهه من مطمئنم❤️                                             گروه نارنجی🧡وزن اولم 75😰 وزن هدفم60🥰

@مامانجوجوبودم  

@نیلوفر000000  

گزارش#

کالری محاز 1368

کالری مصرفی 1328

صبحانه: 2.5 کف دست نون بربری+ 1.5 خامه شکلاتی+ 1 ق م شکلات صبحونه+ 1 لیوان چای (313 کالری) 

میان وعده: 1عدد بیسکوییت ساقه طلایی شکلاتی+نصف موز+ 1پرتقال+ 1 کیوی+ 100گرم طالبی+ 2خرما+ 1 ق غ عسل (356 کالری) 

ناهار: سالاد فصل با کمی سس+ 1تخم مرغ آبپز+ 1سیب زمینی ابپز(285 کالری) 

شام: 150 گرم پیراشکی گوشت+ 1لیوان دلستر (372 کالری(

ورزش: 5 دقیقه رقص تند+ 50 تا طناب+ 40 پروانه+ 30 درار نشست+ 10 دقیقه حرکات ران و شکم

آب 5 لیوان

امروز ذوق کردم بعد مدتها رعایت غذایی و این 2 هفته ورزش امروز به خودم سخت نگرفتم🙂میدونم زیاد سالم نیستن

از فردا دوباره سختگیریمو ادامه میدم

وزن هفته قبل 67/550

این هفته 66/500

بسی خوشحالم انشالا هفته بعد برم گروه آبی

@مامانجوجوبودم

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
@مامانجوجوبودم     @نیلوفر000000     گزارش# کالری محاز 1368 کالری مصرفی ...

بی زحمت میشه برای پست بالاییم شکوه رو برام تک کنید

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
درمورد ابرسان خوب سوال داشتن

اول از همه باید بدونیم ک اگه گرونترین کرمایی دنیا رو هم بزنیم ولی زیر سازی مناسبی نداشته باشیم اون کرم هیچ کارایی واسه پوست نداره روتین روزانمون برای داشتن پوستی شاداب باید ب این صورت باشه اول از همه باید فیس واش مناسب پوست استفاده کرد و از صابون و مواد دیگه دوری کرد چون موجب خشکی پوست میشن دوما دو ساعت یه بار از کرم ضد آفتاب  مناسب نوع پوست استفاده کرد سومادر هفته یک یا دوبار پوست و پاکسازی کرد با اسکرابای مخصوص نوع پوستان تا سلولای مرده پوست دفع شده وپوست سالم وتمییز نمایان شه یه نکته دیگه وقتی میبینی کرم روی پوست نمیخابه اون کرم مناسب نوع پوست شما نیست و باید کرم مخصوص پوستان رو استفاده کنید از ۳۰ سالگی ب بعد پوست کم کم حالت خشک پیدا میکنه و چین وچروک ظاهر میشن اولین کاری ک میتونیم انجام بدیم خوردن ۸ لیوان آب در روزه،دومین اینه ک شبا قبل از خواب حتما بعد اینکه پوست و کامل تمییز کردیم از کرم آبرسان استفاده کنیم تا پوستی شفاف و زنده داشته باشیم،حتی خیلیم خوبه از کپسولای ویتامین Eهم هرازگاهی استفاده کنیم،ما گمان میکنیم ک با زدن ی فیس واش ساده پوست کامل تمییز شده در حالی ک من خودم ب عینه دیدم ک آلودگی های رو ی سطح پوست می مونه و بهتره بعد از فیس واش از تونر هم استفاده کنیم و از داشتن پوستی سر حال و شاداب لذت ببریم پس شد

نوشیدن ۸ لیوان آب در روز+زدن کرم ضد آفتاب مناسب و تجدید هر دو ساعت یکبار آن+شستشوی صورت با فیس واش و بعد زدن تونر و استفاده از کرم آبرسان در شب وپاکسازی پوست با استفاده ازاسکرابای مخصوص نوع پوستمون،یه نکته رو فراموش کردم اینکه هرگز هرگز هرگز شب با آرایش نخابید هر شب با آرایش خابیدن پوستو ده سال پیر تر میکنه  موفق باشید همتون دوست دارااام💋💋💋💋💋💋💋

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

سلام عزیزم صبح قشنگت بخیر.وزن را به شما باید بگیم دیگه؟

وزن کشی:وزن شروع 87 .وزن هفته پیش85.300.وزن الان 84.300

صبحانه:موز:112 کالری

ناهار: 5 ق هویج پلو.سبزی خوردن:282 کالری

شام: خورشت به سه چهارم ملاقه.نان تافتون 3 کف.سبزی خوردن: 348 کالری

میان وعده ها:لیمو.پرتقال.سیب.ذرت.خربزه.بادام.نخوچی.کشمش.تخمه.روغن زیتون.خربزه:793 کالری

کالری مجاز:1540

کالری دریافتی: 1536

اب:8 لیوان

مولتی ویتامین

ورزش:20 مین تردمیل.15 مین قدرتی

@donyay_kochak  

وزنم ۷۳.۶۰۰بود 

امروز ۷۱.۸۰۰😍😍😍

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@kiarash_mami  

سلام عزیزم من گزارش دیشبمو میدم یکم حالم خوب نبود امروز گزارشو گفتم بنویسم.. 

سحری:آب ولرم عسل و آبلیمو چون خاصیت لاغر کنندگی داره فقط اینو خوردم افطار هم چون شدیدا گرسنم بود بقیه کالری هامو تو افطار خوردم 

افطار:چای+نبات+پلو ۱ کفگیر+کتلت:۱عدد+پنیر سفید ۱ عدد +گردو ۵ عدد +نون مخصوص ماه رمضون نمیدونم اسمشون چیه نصف نون رو خوردم 😓+شیر برنج ۱ لیوان جمع کل:۱۰۵۰ کالری ورزش هم نتونستم بکنم ولی از امروز انجام میدم😊

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
@مامانجوجوبودم    

ممنون  

سلام دختراااااا

منم حسابی کم کردم خیییلی خوشحالم

ازین دهه مزخرف ۸۰ به دهه زیبااای ۷۰ خوش اومدم

وزن هفته قبل:۸۱/۶۰۰

وزن این هفته:۷۹/۸۰۰

ولی خداییش قشنگ رعایت کردم 😍😍😍😍

سرگرووووووه منو ببین چه خوش هیکل شدم😍

@مهدیه24  

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80