2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829693 بازدید | 290067 پست

گزارش_سرگروه#  

سلام عشقا

سحری👈🏻۱۰گرم‌نون سبوس دار+ ۲۰گرم تخم مرغ نیمرو +۱خرما

افطار👈🏻۲۰گرم نون‌سبوس دار+۳ق کله گنجشکی

شام👈🏻سالاد فصل وسس ماست خوردم

میان وعده هام👈🏻۱لیوان شیرموز+۳بادوم+نصف پرتقال

جمع کل ۷۰۰

ورزش👈🏻۱۵مین پیاده روی ترکیبی+نیم ساعت قدرتی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میااام میییخووورمتا😂😂😂😂😂😂

بزار اول غذا بخورم چاق بشم،، بعدش بیاا منووو بخور... حداقل بزار بهد ماه رمضون😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
انءشالله اجی جون برام دعا کن ❤

زیبا جون دستت چطوره،،،؟؟ خوب شدش؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
هم قدیم،

منم هم قددتونم البته با یه سانت کمتر  

پبشی الان روزس 😂😂😂😂😂

عجب پیشی با نماز و روزه ای😆😆😆 

التماس دعاا پیشی جان😁😁😁😁😁😁

زیبا جون دستت چطوره،،،؟؟ خوب شدش؟؟؟

سمیه جونم بد نیس😞ولی درد داره همچنان روش زخمش بسته بود بلوزم افتادع بود روش هواسم نبود کشیدمش باز پوستش کنده شد ینی مردم از درد😭😭😭

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
😍😍😍 عزیزم افرین چه خوب کم کردی ، تو چند ماه کم کردی؟

مرسی گلم..

من متا بولیسمم پایینه و طبع بدنم مخصوصا از شکم حسابی سردم

توی ۵ الی۶ ماه...  خیلی طولانی شد😅

سلام دوستان.بامداد جان یا عزیزای سرگروه من هرکاری میکنم نمیتون کمتر از ۱۶۰۰ کالری مصرف کنم چون بچه هم شیر میدم سختمه.البته روزه میگیرم و خیلی کم میخورم ولی نمیدونم چرا وقتی کالری غذاهامو حساب میکنم سر از ۱۶۰۰ در میاره.دیگه دارم کلافه میشم.شوهرمم هی میگه تو که غذا نمیخوری شیرت کم میشه نمیخواد روزه بگیری..تورو خدا بگین چیکار کنم کالریم همون ۱۳۰۰ بشه.تا الان خوب کم میکردم و مدیریت میکردم نمیدونم چم شده

سمیه جونم بد نیس😞ولی درد داره همچنان روش زخمش بسته بود بلوزم افتادع بود روش هواسم نبود کشیدمش باز پ ...

😖😖😖😖آخخخخ منم درد گرف یهووو

حواستوو جمع کن🤕 به قول مامانم، زخم،، چشم داره،. نگاه میکنه کجا بلا سرش میاد، همونجا حاضر باش میده😬

بزار اول غذا بخورم چاق بشم،، بعدش بیاا منووو بخور... حداقل بزار بهد ماه رمضون😆😆😆😆

سمیه جون سلام‌خوبییی

خاله شدم یانه.؟

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲