2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829686 بازدید | 290067 پست
عزیزم من انصراف میدم هم نتم ضعیفه. هم کار گرفتم نمیرسم بیام سایت ممنون🌹🌹

موفق باشی❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

خواهش میکنم ،خواهش میکنم ،هشتگ گروه نارنجی رو هر روز یا حداقل شب مطالعش کنید(خواهش میکنم)چون من هر روز مطلبی مهم باشه اونجا میزارم ،ومتاسفاته امروز فهمیدم چند نفری اصلا هشتگ رو نمیخونن با اینکه گفتم 

من از این به بعد تگ نمیکنم کسی رو و فقط و فقط از طریق هشتگ گروه نارنجی ۲اطلاعات مهم  اعم از برنامه های جدید الهه جون،چالش ها و .......بهتون میرسونم ،پس لطفا هرشب هشتگ رو بخونید به خدا کاری نداره وقتتون هم نمیگیره ،برای سهولت کارتون هشتگ رو گذاشتم تو امضام ،لطفا بخونید🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

@70alna   @honamik29192  @marshmallow444   @golpari9397  @shimahamed   

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش_سرگروه#  

ص: خرما

ن: آش رشته

م و: خرما+چاقاله+گوجه سبز+چای و قند

ش: ماکارونی

کالری مصرفی    679

ورزش

پیاده روی تند      یکساعت

چالش بازو✅

درازنشست    60تا

طناب          50تا

پهلو با چوب   3تا20تا

آب    9  لیوان✅

قرص مولتی ویتامین✅

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
خواهش میکنم ،خواهش میکنم ،هشتگ گروه نارنجی رو هر روز یا حداقل شب مطالعش کنید(خواهش میکنم)چون من هر ر ...

☝☝☝

@khanomekhasss    

@deli_mami

@barfiii_jooon@shimagh @saharbeauty  

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
اره گلم تا ۸شبم گزارشتو بزاری اشکال نداره  ۷۰۰کالری هم برای سحری و افطار و شامت میشه

سلام سپیده جان 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

عزیزم من دوساله کلن منع از روزه بودم بخاطر زخم معده ک سابق داشتم ، امروز بعد دوسال گرفتم گفتم شاید بتونم تا افطار دوام آوردم ولی معدم الان داغونه متاسفانه نمیتونم روزه بگیرم 😥😥😥😥😥عزیزم من طبق روال عادی هرروز گزارش مو میدم 😥😥😥😥خیلی دپرس شدم‌،

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
@donyay_kochak     گزارش#   سلام گلم ، فعالیت امروزم ۲۰ دقیقه پیاده روی تند &nbs ...

خسته نباشی عزیز دل

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@donyay_kochak      سلام خوشگل جان چطوری سحری =۰نخوردم فقط چند لیوان آب ناشتا =عس ...

سلام گلم خسته نباشی بهتره سحری حتما خورده شه از فردا بخور 💙