2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835905 بازدید | 290067 پست

بچه های سرگروه شماها هم گزارش بزارید که نمونه ی گزارش باشه برای بچه هایی که تازه شروع کردن با هشتگ 👈🏻 گزارش_سرگروه# بزارید @هستی،بانو  @مامان_الیساهستم     @عروسترکم    @سمیه1396    

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بچه های تثبیتی هم گزارش بزارید با گزارش_تثبیت# که نمونه ی گزارش باشه برای بچه هایی که میرن تو تثبیت 

@فقطخداجون  @radvin_70 @پسرزمستان  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من فعلا هدفمو گذاشتم 62 اگه دیدم بهم چسبید تا 58 میرم😀😀😀😀

👌😍

مطمئن باش تا ۵۰ هم بهت میچسبه 😄

@viddaaa     @zeinab123     @barankhanomi     @زهرا14   ...

عزیزم من انصراف میدم هم نتم ضعیفه. هم کار گرفتم نمیرسم بیام سایت ممنون🌹🌹

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
بچه های تثبیتی هم گزارش بزارید با گزارش_تثبیت# که نمونه ی گزارش باشه برای بچه هایی که میرن تو تثب ...

سلام الهه جون نماز روزت قبول باشه عزیزم التماس دعا😘💐

راستش من تثبیت نرفتم هنوز  فقط دارم سالم خوری میکنم و ورزش و کمی مراعات غذایی الانم که ماه رمضان همش داریم سحری برنج میخوریم ولی ۶یا۷ قاشق با سالاد وسبزی خوردن زیاد..فقط هم تنها عیبم همین برنج خوردن تو سحریه و واقعا بدون برنج نه شوهرم میتونه روزه بگیره نه خودم 😖نمیدونم شاید عادت داریم..حالا اگه اجازه بدی فعلا نرم تثبیت چون اگه یوقت تو ماه رمضون وزنم زیاد بشه که تا جایی که بشه مراعات میکنم و نمی زارم😊💪  میخام بعد ماه مبارک دوباره کمش کنم و بعد اون ان شاءالله برم تثبیت چون واقعا از هر چیزی فعلا روزه گرفتن برام بیشتر اهمیت داره🥰😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
نه هنوز شوهرم میگه یه ماه دیگه ضبر کنیم ببینیم قیمتا پایین تر میاد یا نه.لامصب خیلی گرونه😬 راستی ا ...

شوهر من میگه دلار گرون میشه اگه بشه لوازما هم همه گرون میشن الان بخری بهتر نیس؟

اره خدارووووهزارمرتبه شکر خوبه🙏🙏🙏🙏

واقعاااا؟ چراااا ٥٢ اخه من ٩٧ كه بود وزنم مانتوم ٤٦ بود نهايت ٤٨ منم الان ٤٠ شدم🙈🙈🙈🙈🙈 خيلي ...

اره اخه من بازوام درشته.

بیشتر چاقیم تو بالاتنه مه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..