2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829686 بازدید | 290067 پست

بچه های سرگروه شماها هم گزارش بزارید که نمونه ی گزارش باشه برای بچه هایی که تازه شروع کردن با هشتگ 👈🏻 گزارش_سرگروه# بزارید @هستی،بانو  @مامان_الیساهستم     @عروسترکم    @سمیه1396    

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه های تثبیتی هم گزارش بزارید با گزارش_تثبیت# که نمونه ی گزارش باشه برای بچه هایی که میرن تو تثبیت 

@فقطخداجون  @radvin_70 @پسرزمستان  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من فعلا هدفمو گذاشتم 62 اگه دیدم بهم چسبید تا 58 میرم😀😀😀😀

👌😍

مطمئن باش تا ۵۰ هم بهت میچسبه 😄

@viddaaa     @zeinab123     @barankhanomi     @زهرا14   ...

عزیزم من انصراف میدم هم نتم ضعیفه. هم کار گرفتم نمیرسم بیام سایت ممنون🌹🌹

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
بچه های تثبیتی هم گزارش بزارید با گزارش_تثبیت# که نمونه ی گزارش باشه برای بچه هایی که میرن تو تثب ...

سلام الهه جون نماز روزت قبول باشه عزیزم التماس دعا😘💐

راستش من تثبیت نرفتم هنوز  فقط دارم سالم خوری میکنم و ورزش و کمی مراعات غذایی الانم که ماه رمضان همش داریم سحری برنج میخوریم ولی ۶یا۷ قاشق با سالاد وسبزی خوردن زیاد..فقط هم تنها عیبم همین برنج خوردن تو سحریه و واقعا بدون برنج نه شوهرم میتونه روزه بگیره نه خودم 😖نمیدونم شاید عادت داریم..حالا اگه اجازه بدی فعلا نرم تثبیت چون اگه یوقت تو ماه رمضون وزنم زیاد بشه که تا جایی که بشه مراعات میکنم و نمی زارم😊💪  میخام بعد ماه مبارک دوباره کمش کنم و بعد اون ان شاءالله برم تثبیت چون واقعا از هر چیزی فعلا روزه گرفتن برام بیشتر اهمیت داره🥰😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
نه هنوز شوهرم میگه یه ماه دیگه ضبر کنیم ببینیم قیمتا پایین تر میاد یا نه.لامصب خیلی گرونه😬 راستی ا ...

شوهر من میگه دلار گرون میشه اگه بشه لوازما هم همه گرون میشن الان بخری بهتر نیس؟

اره خدارووووهزارمرتبه شکر خوبه🙏🙏🙏🙏

واقعاااا؟ چراااا ٥٢ اخه من ٩٧ كه بود وزنم مانتوم ٤٦ بود نهايت ٤٨ منم الان ٤٠ شدم🙈🙈🙈🙈🙈 خيلي ...

اره اخه من بازوام درشته.

بیشتر چاقیم تو بالاتنه مه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..