2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829686 بازدید | 290067 پست
من قبل رژیم85 بودم🙊🙈. الان نمیدونم تازه نخریدم گداشتم تثبیت ک برم بعد برم لباس بخرم با اعتمادبنفس ...

بري سايزه ٣٦ بهت بخوره انشاءالله😍😍😍😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
واي از سيب زميني ابپر بدم مياد تخم مرغم زياد دوس ندارم ميخوام مرغ گريل كنم با گوجه بادمجون شايد با ...

اره گریل بهتره.

نوش جونت خوب کردی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بري سايزه ٣٦ بهت بخوره انشاءالله😍😍😍😍😍😍💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

میسی.

مانتو؟؟

مانتو ماه پیش40 سایزم بود. الان نمیدونم. مانتو سایزم52 بود😁

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
میسی. مانتو؟؟ مانتو ماه پیش40 سایزم بود. الان نمیدونم. مانتو سایزم52 بود😁

واقعاااا؟

چراااا ٥٢

اخه من ٩٧ كه بود وزنم مانتوم ٤٦ بود نهايت ٤٨

منم الان ٤٠ شدم🙈🙈🙈🙈🙈

خيلي حسه خوبيه خيلييييي

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من نمیدونم از الهه جون بپرس. @بامدادخمار     الهه جونم دیاناجووون یه هفته نبود گزارش ند ...

اشکال نداره شکوه جون حذف نکن میگه نت نداشتم ❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار   سلام عزیزم من سه روز گزارش ندادم  سرگروهم منو حذف کرده تورو خدا حذف نکنید ...

باشه عزیزم حذف نیستی 

من بخاطر این میگم اگه گزارش نزارید حذفید که انگیزتون بیشتر بشه و بخاطر اینکه گزارشتون خوب باشه رعایت کنید 

هر وقت میدونستی یمدت نت نداری و نمیتونی گزارش بزاری قبلش به سرگروهت بگی اشکالی نداره 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اره عزیزم..الهه جون توضیح داده واسه فسا لینکشو توامضام گذاشتم

سحر: برنج ٨ قاشق سينه مرغ چاي

افطار :نون پنير تخم مرغ ابپز 

ميان وعده :اقاشق عسل

شام ؛ خوراك لوبيا 

اب :سعي ميكنم بعد افطار ٨ تا رو بخورم 

جمع كل كالري ٦٩٦ 

فست بودم 

@عروسترکم  

گزارش#  

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
گزارش#   @بامدادخمار     عزیزم من مجازبه گرفتن فست نیستم،ولی خودم تاهرجاتونستم ک ...

👌👌😍 

تو تثبیت اصلا کم و زیاد نشدی ؟ 

وقتی تثبیت هستید میتونید هر مقدار کالری دوست دارید مصرف کنید حتی اگه دوست دارید فست باشید چون دیگه مشکل استپ وزن ندارید فقط بیشتر از کالری تثبیت نباشی حله 

فدات شم عشقم در فراق گلنوشم دارم میچرم برا خودم😂😂😂😂😂😂😂

خوب گلنوشمو میفرستی خودت مجردی حال میکنیا 😄😄🔫

اره بابا هر سری اینکارو میکنم😂😂😂 مشکلم این بود کف دست دقیقا چقد میشه😐

واسه تو از همون سرشونه یا زیر بغل  😂 

میخواستم بگیرم الی چون شوهرم میگه شصت پایین تر نرو. اگه بگیرم و موفق باشم این ماه آخرش به هدفم میرسم

شوهرت واسه خودش میگه تو ۵۵ بشو 😂

ایکاش کف دست اینقدر بود. من خیلی نون دوست دادم😔😔

نون هم تو رو دوست داره 😄 کم کم عادت میکنی 

بچه های سرگروه شماها هم گزارش بزارید که نمونه ی گزارش باشه برای بچه هایی که تازه شروع کردن با هشتگ 👈🏻گزارش_سرگروه# بزارید 

@sepiiiiiideh   @kiarash_mami   @donyay_kochak   @مهدیه24   @مامانجوجوبودم