2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836401 بازدید | 290067 پست
عشقم گزارش منو ريپ كردي 

درست ریپ کردم اتی. فقط اسمتو استباهی نوشتم آذر.

ببخشی عزیزم.اعلاناتم زیاده.قاط میزنم😁

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
من میگم چرا سایزکم نمیشه :( من فقط پیاده روی میکنم  قدرتی چه ورزش هایه؟

سایز خیلی مهمتر از وزنه.

درازنشست.ورزش با دمبل.انواع چالشها و اپ هایی که هست.اونا همه قدرتین.

هوازی:حلقه.پباده روی.طناب.پروانه.تردمیل.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درست ریپ کردم اتی. فقط اسمتو استباهی نوشتم آذر. ببخشی عزیزم.اعلاناتم زیاده.قاط میزنم😁

اهان فداي سرت عشقم

فست نميگيرم كالريم بدونه فسته تصميم گرفتم اين چند كيلوعه اخرو فست نگيرم

بدنمم چربياش اب شده همش بااا سنم تخته تخته فرم دهي رو بااسنم ميرم ورزش منظورم از فرم دهي تو گزارشم همون قدرتي خودمون بود😂😂😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
میدونی  من حس میکنم مهم اینه کالریتو چندتا ببندی فرقش اینه که با فست فود و چیزای مضر زودتر پر ...

عزیزم علاوه بر اینکه تعداد کالری مهمه اینکه چطوری هم پر بشه مهمتره.

کیفیت از کمیت مهمتره عزیز

اهان فداي سرت عشقم فست نميگيرم كالريم بدونه فسته تصميم گرفتم اين چند كيلوعه اخرو فست نگيرم بدنمم چ ...

خب پس چربیات اب شدن فرمدهی با.سن حتما انجام بده ک حالت بگیره و بیا بالا 

اگه بلد نبودی سرچ کن تو نت عزیزم.برای فرمدهی هر قسمتی ورزش داره

@بامدادخمار   سلام عزیزم من سه روز گزارش ندادم  سرگروهم منو حذف کرده تورو خدا حذف نکنید ...

قبلش خبر میدادی خب عزیزم

خب پس چربیات اب شدن فرمدهی با.سن حتما انجام بده ک حالت بگیره و بیا بالا  اگه بلد نبودی سرچ کن ...

با جم فيت ورزش ميكنم اكثرا 

با سنم تخته تخت شده خواهر😂😂😂😂

شكمم هم خيلي كم پايينش مونده فكر كنم ٦٨ بشم تخته تخت شه ٥ سانت اضافس پايينش

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
خب پس چربیات اب شدن فرمدهی با.سن حتما انجام بده ک حالت بگیره و بیا بالا  اگه بلد نبودی سرچ کن ...

واي اصلا حال ندارم سحري بزارم 

بادمجون ميخوام سرخ كنم چه جوري سرخ كنم روغن نكشه بخودش؟بنظرت بزارمش رو دستمال روغنش كشيده شه؟

تو اب نمك ميزارم ولي باز يكم روغن ميكشه

با جم فيت ورزش ميكنم اكثرا  با سنم تخته تخت شده خواهر😂😂😂😂 شكمم هم خيلي كم پايينش مونده فك ...

جم فیت هم خوبه اره. منم تخته. وایسادم اب شن چربیام بعد فرم بدم. 

می می هامم کوچیکن .بزرگ دوسدارم🙈

واي اصلا حال ندارم سحري بزارم  بادمجون ميخوام سرخ كنم چه جوري سرخ كنم روغن نكشه بخودش؟بنظرت بز ...

اب نمک فقط برای گرفتن تلخی بادمجونه.

اول روغن رو قشنگ داغ کن. بعد ک بادمجونات رو ریختی شعله ش رو کم کن ک ارام ارام سرخ شن.همون روغنی ک از اول ریختی کافیه.

وقتی هم میخوری فشارش بده روغنش گرفته شه.

تخم مرغ ابپز کن با سیب زمینی. هم سالمتره.هم سیر کنندگیش بیشتره

@donyay_kochak  

گزارش#  

سلام گلم ، فعالیت امروزم ۲۰ دقیقه پیاده روی تند  +۳۰ تا دراز نشست 

اب ۷ لیوان

مجاز ۵۰۰. مصرفی ۵۷۰. 

دیگه امروز بعد یک سال طاقت نیاوردم زولبیا خوردم ،

روزه هم ندارم ، ولی میخوام روزای فست روزه بگیرم 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
جم فیت هم خوبه اره. منم تخته. وایسادم اب شن چربیام بعد فرم بدم.  می می هامم کوچیکن .بزرگ دوسدا ...

واي منننم قبل رژيم ٧٥ بود خوب بود

الان فكر كنم ٦٥ شده😂😂😂

يه سوتي ورزشي خريدم سايزه روش ٤٠ 

يه سوتي اسفنجم گرفتم سايز ٧٠ مي مي توش گم ميشه😂😂😂

اب نمک فقط برای گرفتن تلخی بادمجونه. اول روغن رو قشنگ داغ کن. بعد ک بادمجونات رو ریختی شعله ش رو کم ...

واي از سيب زميني ابپر بدم مياد تخم مرغم زياد دوس ندارم

ميخوام مرغ گريل كنم با گوجه بادمجون

شايد بادمجونايه سهم خودمو با همون ماهيتابه گريل سرخ كنم كه روغن نخواد

راستي افطار خوردم اروم اروم خوردم كمم خوردم معدم سنگين نشد خداروشكر

واي منننم قبل رژيم ٧٥ بود خوب بود الان فكر كنم ٦٥ شده😂😂😂 يه سوتي ورزشي خريدم سايزه روش ٤٠  ...

من قبل رژیم85 بودم🙊🙈.

الان نمیدونم تازه نخریدم گداشتم تثبیت ک برم بعد برم لباس بخرم با اعتمادبنفس کااامل.