2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836365 بازدید | 290067 پست
گرمی بخور تا متابولیسمت بره بالا

ممنون عزیزم امتحان میکنم

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@kiarash_mami  

سلام زیبا جون

گزارش#  

صبحانه=نان لواش سبوس دار 13+نیمرو 12=25

نهار=ماکارونی با سویا145+ماست و خیار27=172

شام =سفیده تخی ابپز65+گوجه و پیاز و فلفل دلمه 60=125

میان وعده=هویج و خیار شیرو هندونه کاهو=180

آب 8لیوان 

مجاز  1260

مصرف 500 

ورزش هوازی و قدرتی 500

از ترس اخطار همون اول تگت کردم   

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

@مامانجوجوبودم‍ 

سحری: خیار نصف عدد + گوجه نصف عدد+ نان لواش یک کف دست + یک کیک بسته بندیا+ چای یک استکان + شکر یک و نصف قاشق چایخوری (286کالری)

آب هشت لیوان 

ورزش: چالش لاغری شکم + چالش ران + درازنشت ۵۰ تا + بالا بردن پا ۴۰ تا 

برای افطار و شام هنوز تصمیم نگرفتم 😢 اشکال نداره اینجوری نوشتم برات؟

پیشنهادی برای شام و افطار داری؟

گزارش#  

@kiarash_mami     سلام زیبا جون گزارش#   صبحانه=نان لواش سبوس دار 13+نیمرو 12=2 ...

سلام عزیزم افرین عالیه👏👏👏😍😍😍😍😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

من امروز اولین روزه که باشما همراه شدم... امروز رژیم فست گرفتم.. یه جا خونده بودم که فرمودید برای از استپ در اومدن یک روز 500یک روز 1200کالری تا یه هفته... درسته؟؟ من احساس میکنم یک ماهه تقريبا 1300کالری حدوداً میخورم وزن کم نکردم.. الان میشه بگید چیکار کنم طبق روال عادی شما پیش برم یا رژیم شوک بگیرم اول... وزنم 77.5قدم 173

نه عزیزم تو دوره وزن نکن

چشم خیلی اسکولم مهدیه😪😭😭😭😭دیروز فک کردم شنبس امروزم فک کردم یکشنبس چقد عذاب وجدان داشتم😭😭😭😭😭

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
نهههههه. فردا ساعت 4 و 5 عصر باید وزن کنی. امضامو بخون. 10ساعت بعداز سحری باید باشه.

باشه اخه امروز فستم فردا که فست نیستم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
باشه اخه امروز فستم فردا که فست نیستم

روزه ای فردا؟

خب ما هم فردای فست وزن کشی میکنیم همیشه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
خوبه عزیزم. ایراد نداره این ماه رو فست نگیر اگه میدونی خراب میکنی. سحری رو سعی کن کامل بخوری.مث وع ...

مرسی مهربون 

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی !!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام  بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند

گزارش#  

سحری دوعددتخم مرغ نیمرو+چهارکف دست نان

افطار یک قوطی پنیر+دوعدگردو+دوکف دست نان

شام یه لیوان دوغ گرم +دوکف دست نان

میان وعده چای+۵۰عددکشمش+۵۰عددتخمه کدو +۴ قاشق سمنو

۶ لیوان اب

۱

میهمانم ورزش نمیتونم بکنم عزیزم

@مهدیه24  

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

چشم خیلی اسکولم مهدیه😪😭😭😭😭دیروز فک کردم شنبس امروزم فک کردم یکشنبس چقد عذاب وجدان داشتم😭😭😭😭 ...

خدا نکنه این چه حرفیه حواست نبوده😅

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
گزارش#   سحری دوعددتخم مرغ نیمرو+چهارکف دست نان افطار یک قوطی پنیر+دوعدگردو+دوکف دست نان شا ...

سلام عزیزم‌ قبول باشه

تونستی شامتو مقویتر بخور

نوش جانت

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲