2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست
شرمنده رئیس جان خیلی سرم شلوغ بود  دیروز سحر دو کفگیر برنج با گوشت  افطار هم از اینا 👇ه ...

هر روز بالا نزنه کالاریت، اشکالی نداره

ورزش هم یادت نره😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی گلی. خاستی ببرش اخر امضات ک بچه ها لینکهاتو ببینن. دختر نمیری تثبیت؟61 خوبه ها

باشه عشقم گفتم بالا باشه ک بچه ها و شما ببینید بعد عوضش میکنم 

نمیدونم والا چیکار کنم خود درگیری دارم دوماه پیش ۵۹ هم شدم ک قرنطینه و همسر باعث شدن باز بره بالا وزنم. همش در نوسان وزنم 😑

دوست دارم دهه ۵۰ رو ببینم و برم تثبیت 😍😎

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر روز بالا نزنه کالاریت، اشکالی نداره ورزش هم یادت نره😉

نه معمولا یک 40، 50 تایی هم کمتر میشه 

دهن روزه چجوری ورزش کنم 🤕

فکر کنم باید بزارم یکم مونده به سحر ورزش کنم 

رقص و جولان بر سر میدان کنند، رقص اندر خون خود مردان کنند. 🇮🇷 چون رهند از دست خود دستی زنند، چون جهند از نقص خود رقصی کنند
گزارش امروزم  @سمیه1396   مجاز 1000 دریافتی 995 سحری :سیب زمینی پخته 1/5 عدد متوسط ...

نوش‌جان..

امروزم تو برنامت ورزش‌نیس که🙃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آفرین😙 پس ایشالا ماهم نتیجه میگیریم میایم عکس میذاریم😁😁

هههه.. توکل بر‌خدا... ان شاالله که یه چیز خوب بشه🤩

نه معمولا یک 40، 50 تایی هم کمتر میشه  دهن روزه چجوری ورزش کنم 🤕 فکر کنم باید بزارم یکم موند ...

من میخوام ۷ و ۱۵ دقیقه ورزش کنم که ۴۵ مین تا ۱ ساعت بعدش بپرم رو غذا 😄

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
نه معمولا یک 40، 50 تایی هم کمتر میشه  دهن روزه چجوری ورزش کنم 🤕 فکر کنم باید بزارم یکم موند ...

۱ ساعت بعد افطار ورزش کنی بهتره...😊

گزارش#  

@donyay_kochak  

صبحانه : ۲۵ گ نان سنگک + ۱۰ گ پنیر خامه کم چرب ( ۸۴ ک)

ناهار : ماکارونی ۲۵۰ گ + زیتون پروره ۱ ق (۴۲۶ ک)

شام : عدسی ۲۳۰ گ (۲۵۰ ک)

میان وعده : هندوانه ۵۰۰ گ + پاپ کورن ۵۰ گ + نارنگی ۲ عدد (۴۱۵ ک )

اب : ۸ لیوان

مجاز ۱۲۰۰

مصرفی ۱۱۷۶

ورزش تردیمل ۳۰ دیقه . چالش شکم و پهلو با برنامه جم فیت 

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

عههه از امشب اين روشو ميرم خدا كنه خوب شم فقط فردا وزنمو ميخوام بكشم يبوست نباشم😭😭

امروز اصلا قرص نخور.فقط شربت بخور.چای سبزم نخور.

فردام تا ساعت 4 و 5 عصر وقت داری وزن کنی.10ساعت بعداز سحر 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
باشه عشقم گفتم بالا باشه ک بچه ها و شما ببینید بعد عوضش میکنم  نمیدونم والا چیکار کنم خود درگی ...

افتادیم تو سرازیری کاهش دیگه ولکن هم نیستیم. منم کیییف میکنم والا. 

البته من شکمم و بازوم مونده. 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
ممنون  عزیزم  پس ۷۰۰ هم امتحان میکنم  مرسی وقت گذاشتی

خواهش میکنم عزیز

امروز اصلا قرص نخور.فقط شربت بخور.چای سبزم نخور. فردام تا ساعت 4 و 5 عصر وقت داری وزن کنی.10ساعت بع ...

باشه عشقم مرسي بابت راهنماييت😘😘😘

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘