2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835189 بازدید | 290067 پست
ب نطرم پایین تنه رو راحتتر میشه جمع کرد..بالاتنه دهنم اسفالت شده از بس دمبل واینا دستمه😑مقاوم شدن ل ...

کجاش آسونه بابا جان😳از سمیه بپرس تا بهت بگه من چجور موندم تو، شرایط🙄مثل کسی که جلوش دیواره ولی داره میدُوه🤐

ولی من از تلاشم دست بر نمیدااارمممم💪😎

علایقت هم یه خورده نه...... 

زیااااد خاصه😕😅

آخه سینه قد یه نخوووود🙄

توی بدن من نخودی ترین عضو سینه است😐

من حاظرم بهت یک کم بادسنج بدم به جاش از تو سینه بگیرم😂😆

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
عزیزم دور ران پات چنده؟

۵۳سانت.اینم دلم میخواد بشه ۵۰😍😍

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجاش آسونه بابا جان😳از سمیه بپرس تا بهت بگه من چجور موندم تو، شرایط🙄مثل کسی که جلوش دیواره ولی دار ...

تبادل خوبیه موافقم😂😂😂

خیلی روی خودم حساس شدم کلا هی در حال تجسم ذهنی ام ک وووی چقده خوش فرم شدم😄😄خدا این توهمات رو از من نگیره😅

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
عزیزززم دیگه ۹۰ که میشی ماله کشیده زیبایی هیکل یه خانم به سینه و با سن  مخصوصا سینه

من کلا با بالا تنم مشکل دارم..همش هی میگم چقده بزرگه بالاتنم😑

خانوما حتماً باید از فرمولی که اول صفحه گفته شده استفاده کرد.. نمیشه کمتر خورد.. مثلاً وزن ضربدر 20م ...

نه گلم اون موقع استوپ میشی

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خانوما حتماً باید از فرمولی که اول صفحه گفته شده استفاده کرد.. نمیشه کمتر خورد.. مثلاً وزن ضربدر 20م ...

بهترش اینه که وزن ضربدر ۲۰ منهای ۱۰۰ کنی دو روز فست داشته باشی و فقط ۵۰۰ تا بخوری اگه بتونی یه روزم خگخ اون موقع عالی کم میکنی

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

سحری

سینه مرغ و آب کرفس با لیمو و زنجبیل و کاهو و خیار و چای سبز جمعا ۱۷۱ کالری

افطارمو یکم دیر میگم گلم چون میریم خونه مادر شوهرم نمیدونم که چی قراره بذاره

انگیزشی#      شاید برای شما هم اتفاق بیافتد..  این داستان: سوتین 😏 ...

برای من یک و نیم سایز فرق کرده،با اینکه ارثیه بزرگ بودنش  

نصف شبی ببین چیا میگم.من تا سحر بیدارم  تعجب نکنید

برای من یک و نیم سایز فرق کرده،با اینکه ارثیه بزرگ بودنش     نصف شبی ببین چیا میگم.من تا ...

منم سحر کردم دارم میخوابم الان

منم سحر کردم دارم میخوابم الان

من که اصلا نتونستم چیزی بخورم البته یاعت ۱ شوهری نشست وعده دوم شام بخوره ماشالله منم باهاش استامبولی خوردم  همونو سحری حساب میکنم 

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
عزززیزم اخی😍😍😍 میگن اگه مادر بدونه ک درد دندون درآوردن نوزادش چقد زیاده و چقد سخته، لباساشو از ...

آخخخ بمیرم ینی انقد دردناک و زجراوره؟؟؟😣😣😣عزیزمممم😭😭😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒