2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست
قربونت عزیز اره عالیه تو میتونی 💪 اون اپ اولی رو دانلود کن من همه اینا رو داشتم خوبن  گوشیم ...

سلام عزیزم بی زحمت میشه عکس آپ ورزشی یوگاوفیتنس که گفتیداستفاده میکنیدبزاریدمنم دانلودکنم😘😍

چراشیرم کمترشد،ولی توفست نگیر.پیاده روی ورقص هم عالین،آره هفته ای سه کیلوکم می کنی.فقط اراده می خواد

عزیزم شما وزن شروع تون چند بود و روزی چقدر ورزش می کردین که هفته ای 3 کیلو لاغر می شدین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شکوه جان. میگما امروز فسته تا چند اگه تونستیم ببندیم؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@مامان_الیساهستم     سلام عزیزم خوبی  من دیگه نشد ک سحری بپزم حسش نبود همون تخم مر ...

قبولباشه. 

خوب بود مرررسی.

میتونی بعداز افطار گزارش بدی عزیزم که دیگه برنامت کامل معلومه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@مامان_الیساهستم     سلام عزیزم خوبی  من دیگه نشد ک سحری بپزم حسش نبود همون تخم مر ...

پری جان ب امضات اضافه کن.تاریخ شروع رژیم.وزن شروع.وزن فعلی و هدف.

مرسی

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

@مامانجوجوبودم  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

تگش کن نمیبینه پستت رو.

تا 700 مجازیم

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

سلام سرگروه صبح فستیتون بخیر ماه رمضان هم مبارک 😘😘 

سحری =سیب زمینی آبپز +نان لواش یک کف دست +سس کچاپ یک قاشق(۱۳۴)

افطار =خرما +یک لیوان شیر (۱۳۴)

شام =سوپ جو (۱۸۰)

کالری مصرفی (۴۸۱)

کالری مجاز فست(۵۰۰)

ورزش=پیاده روی یک ساعت +پروانه ۵۰تا +طناب ۵۰  

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪

@kiarash_mami سلام مهربونممم...طاعاتت قبول 🤗😍😘

گزارش#  

صبح ناشتا اب ولرم و لیمو

صبحانه شیر نیم چرب(با زنجبیل و دارچین) +خرما(۱۳۳)کالری 

نهار دال عدس پخته با سبزی و سالاد فصل بدون سس(۱۷۴)کالری  

شام  سوپ سبزیجات(۸۶)کالری 

میان وعده..هندوانه +سیب(۱۳۶)کالری

کالری مصرفی ۵۳۱

کالری مجاز ۱۲۰۰

آب ۸لیوان 

ورزش یک ساعت پیاده روی 

نیم ساعت حلقه 

رب ساعت قدرتی ❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم🙋🙋🙋 بیشترش کن 💪💪💪💪

سلام سپیده جان.

عزیزم من به دلایلی نمی تونم سر موقع گزارش بدم. احساس میکنم برنامه شما رو هم بهم می ریزم.

از امروز به صورت خاموش به رژیم ادامه میدم.  دیگه مزاحم تون نمیشم.

بخاطر زحماتی که این مدت کشیدی ازت ممنونم.❤❤🌷🌷🌷🌷

«الحمدللَّه الذی جعلنا من المتمسّکین بولایة امیرالمؤمنین و الائمّة علیهم السّلام

@donyay_kochak  

سلام عزیزم روزت پر از خوشی و خنده

چند تا سوال فنی 

۱-میگم من میتونم تو زمانی که روزه ام حلقه فقط بزنم بعد از افطار اون موقع فقط اپلیکیشن برم 

یا اینکه باید قبل اون ورزشا بازم حتما هوازی داشته باشم؟

.

۲_از دیروز عصبی شدم متاسفانه راه میرم‌مادرشوهرم هی گیر میده  قشنگ شدم هاپو از تو داغم هی میپرم به بقیه دیشبم به جا شام سالاد میوه بخورم‌نشستم سر استامبولی  کالری محازم که ۱۲۰۰ بیشتر نشد ولی خوب تو یه روز اون همه نون و برنج زیاد بود خودمم میدونم ولی دیوانم داره میکنه

یا فردا بعدازظهر میره یا ۳ شنبه من تا اون موقع رواتی میشم میترسم گند بزنم هی😭😭😭😭چیکار کنم؟

.

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
دروووغ نگو تو هفته ای ۳ کیلو کم میکردی؟ باورم نمیشه😫

نه بابایه روزانتحاری میزدم،یه روزورزش نداشتم،کلاآزادبودم😂😂😂ولی درکل هفته ای یه کیلوروکم می کردم.یه هفته اصولی ودرست پیش رفتم دیدم سه کیلوکم کردم.که مهدیه جان هم گفت آره توی دوران شیردهی اونم تاسه کیلوکم میشد.حواست باشه همونجورکه سریع کم میشی،خیلی سریع هم اضاف می کنی

عزیزم شما وزن شروع تون چند بود و روزی چقدر ورزش می کردین که هفته ای 3 کیلو لاغر می شدین؟

من77بودم،روزی نیم ساعت پیاده روی داشتم،البته من شیرمیدادم،کلاشیردهی متابولیسم بدن روبالامی بره