2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829366 بازدید | 290067 پست
ببین خیلی خوبه که تونسی بزاری کنار فکر نکن روی صحبتم باتوعه من کلا هر چی به بچه ها میگم نخورین میخور ...

عزیزم اشکال نداره من شام مو تغییر بدم ؟ دردم زیادتر شده امشب فکر نکنم بتونم غذا بپزم 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت عزیز دلم 😘😘😘

سلام وقت بخیر

#گزارش

صبحانه:یه لیوان چای+یه قوطی کبریت پنیر+۱ عدد خرما+دو کف دس نون لواش=۱۳۵کالری

ناهار:برنج ۸ ق+خورشت بادمجان ۶ق=۴۴۴کالری

شام:گوجه و بادمجان و کشک +دو کف نان لواش=۳۶۶ کالری

میان وعده:انجیر+بادام+یه لیوان چای+دوعددخرما+یه دونه پرتقال+یه لیوان شیر+یه عدد کیک کام=۴۳۳/۹کالری

چالش آب ۱۰ لیوان

کالری مصرفی ۱۳۷۸

کالری مجاز ۱۴۰۰

ورزش  نیم ساعت رقص و ۶۰ تا دراز نشست وپلانگ 

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
خداروشکر ک خوبی گلم.من خوبم مرسی. درمورد اندام که همون حرف شوهر ها راست ترینه.😆😆. اره دیدم صورتت ...

نه خودمم یکم حس میکنم جمتر شدم ان شاءالله دهم سایز بگیرم معلوم میشه🤩

خوبه پس دیدی اتفاقا جمعه پیش عکس گرفتم حالا هر وقت اومدم بودی میزارم برام مقایسه کن ببین تغییر کرده یا نه...مرسی 🥰😘💐

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@زی_زی_گولووو    ‍  @bano_114n     @سلناs   👈👈(عزیزم اگه دیگ ...

میناااااا خیلی بد بودم این دو روز روم نشد گزارش بدم

بیا منو بزن😭😭😭😭

گودزیلای بیجور همش هله هوله میزاره جلوم میگه بخور.نخورم میفهمه رژیمم بدبخت میشم😅

کم میخورما ولی خوب عذاب وجدان میکشه منو 😣

چ کنم😐

یکشنبه میشه وزن نکنم😝

خب ی مدت برو تثبیت. بدنت خالی نکنه یهو. بعد دوباره شروع میکنی اگه نیاز داشتی

گزارش# صبحانه چای 1لیوان شیراز 3ق سنگک1کف قند2عدد میان وعده 1پرتقال 1سیب نهار املت 8ق سنگک 2کف 1پیاز کوچولو خام  میان وعده 2لیوان چای یه کوچولو نبات یه کوچولو لواشک شام سیب زمینی سرخ کرده 15خلال همراه گوشت چرخ کرده خیلی کم لواش 2کف کالری شد 1200 کالری مجاز 1400

سهیلا اگه اجازه بدی 1هفته ای ورزش نکنم فقط استراحت به خاطر سردرد سرگیجم حتی زودتر از 1هفته حس کنم خوب شدم دوباره شروع میکنم 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
من سوال داشته بیدم فردا چه ناهاری بخورم. که نیاز به نون نداشته باشه؟  آیا میشه وعده ناهار شیر ...

سلام مائده جان،به نظرم نخور،گندم وجوهم مثل نون هست.اگه می تونی خوراک لوبیا،جوجه کباب وقارچ کبابی بخور.

گروه_نارنجی2#  

ساعت ورزش به این ترتیب تغییر یافت👇👇👇👇

لطفا اگر روزه میگیرید ،صبح ها ورزش نکنید بهتره، چون درحین ورزش بدن به آب احتیاج داره

ساعت ورزش عصر هم از ساعت 5عصر به بعد از افطار تغییر بدید(بستگی به اذان شهرتون داره)ورزش هم اجباری نیست ،اگه تواناییشو دارید ورزش کنید 💋💋💋

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
بیشترش کن و کلا مدلش رو هم تغییر بده  اگه روت تاثیر نداشته یا برات مناسب نیست یا اشتباه میزنی& ...

باشه پس توی یک این یک ماه یک چالش دیگه رو شروع میکنم

کش هم دارم اتفاقا ولی استفاده نکردم تا حالا

حالا میرم تو فکرش🤔

الان که یک روز فرمدهی میرم(بدون خوردن حجم دهنده وسطش) که باسینم بزرگ نشه باز 😅 یک روز هم مقاومتی و هوازی

الهه کالریم رو تا جایی که بتونم روی 900 تا 1000 نگه میدارم تا ببینم چی میشه

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
عزیزم اشکال نداره من شام مو تغییر بدم ؟ دردم زیادتر شده امشب فکر نکنم بتونم غذا بپزم 

نه گلم میتونی تغییرش بدی

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪