2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826839 بازدید | 290067 پست
عزیزم گزارشتو همون ساعتی که گفتی بزار از امشب💙💙💙

تو چرا اینقد ماهی چقد خوبی عزیزم

باورت میشه کلی انرژی گرفتم عزیززززم

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
ورزش.گروه.زرد#   خانمای گروه زرد من دوتا چالش بهتون معرفی میکنم امتحان شده ست خودم باهاشون ...

سلام چشم حتما  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گروه.آبی.۱#  

سلام بچه ها ببخشید یکم درگیرم این روزا اول ازتون میخام برام دعا کنید ک از مشکلاتم یکم کم بشه🙏😚❤

بعدشم میخام ساعت ورزش بزارم برای صبح و عصر اگه تونستید هماهنگ باشید باهم ورزش کنیم 😍💪

برای ورزشها اول باید با هوازی شروع کنید ک بدنتون گرم بشه بعدش قدرتی برید(تاپیک ورزشو حتما بخونید)

ی برنامه دارم ک خودم باهاش کم کردم و تمام قسمت های بدن رو داره داخلش🤩☺️از بازار دانلود کنید بزنید"۳۰ روز تناسب"اینم ایکونش

ساعت ورزش صبحا ساعت ۱۱💪🤩

عصرا ساعت ۵ هرکدوم راحت بودید بهم بگید هماهنگ بشیم باهم ورزش کنیم🤗😍

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خگخ اجباری نیس عزیزم...ولی هرچیز خام و گیاه میشه خورد

ترسیدم فکر کردم اجباریه اخطار میگیرم😣😣😣

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
گزارش#   ناشتا اب و ابلیمو ص ۵کف لواش. نیمرو .چای.(۳۱۵) ناهار ۶ق کته.۳ق قیمه.سالاد شیرازی.۱ ...

عزیزم کربوووو خیلی مصرف کردی😥😥😥

برنج هفته ای سه بار ننه جان😳😳

ورزشات عالین👏👏👏👏👏👏👏👏👏

توضیحات گروه آبی ۱

لطفا بخونید بچه ها🌹از این ب بعد ب امضامم سر بزنید مطالب مهمو میزارم اونجا❤

@جیهان  

@مامان67  

@tamana366  

@pnoname  

@سپیدبرفی  

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

@kiarash_mami  

سلام مهربونممم روزت قشنگ  مرسی بابت وقتی که میذاری🤗🤗❤❤😘😘

گزارش#  

ناشتا اب گرم و سرکه سیب 

صبحانه نان سنگک +ارده+عسل+نسکافه با شیر بدون شکر (۱۵۸)کالری 

نهار پلو سفید بدون روغن۶ق+خورشت کنگر۵ق+سالاد بدون سس+ته دیگ( ۴۶۰)کالری

شام تخم مرغ اب پز+ ماست کم چرب+ سیب زمینی اب پز +خرما 

میان وعده  بیسکویت ساقه طلایی +هندوانه +پسته 

کالری مصرفی ۱۰۰۸(دیروز ی خورده بیشتر از کالری مجازم خوردم امروز کمش کردم)معذرت میخام 🙆😣🙊

کالری مجاز ۱۲۰۰

آب ۸لیوان 

ورزش یک ساعت پیاده روی 

نیم مین حلقه 

رب مین قدرتی ❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم کربوووو خیلی مصرف کردی😥😥😥 برنج هفته ای سه بار ننه جان😳😳 ورزشات عالین👏👏👏👏👏👏👏👏👏

دوروزه نخوردم برنج ننه جان پریروزم قیمه داشتم اجازه ندادی بادمجون با نون خوردم😭😭😭.خب ۳ق برنج میخورم😁

گروه.آبی.۱#   سلام بچه ها ببخشید یکم درگیرم این روزا اول ازتون میخام برام دعا کنید ک از مشکلا ...

سلام عزیز دلمممم..الهیییی ک زودتررر مشکلاتت حل بشه 😘😘😘دلت شاااد و لبت خندون❤❤

ورزش هم خوبه ساعتش🤗من هستم😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

توضیحات گروه آبی ۱

لطفا بخونید❤از این ب بعد ب امضام سر بزنید مطالب مهمو میزارم اونجا🌹

@دختربرفی۷۸  

@somyiii  

دوتا از بچه ها اصلا نمیتونم تگ کنم😞😣

سلام خوشگلا گزارش#   @هستی،بانو     صبحانه ۲۰ گرم نان روستا ونصف قوطی پنیر م ...

گزارش خلاصه و mp3

عزیزم پست های امضامو بخون 

نحوه گزارش!!!

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰