2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@سمیه1396  

سحری : پلو + خورشت قیمه 👈۴۷۸

افطاری : شیر +خرما 👈 ۱۳۳

میان وعده : کیوی+توت فرنگی+سیب+پرتقال 👈۲۳۱

شام : نان +پنیر+گردو👈 ۲۳۱

مجاز : ۱۱۰۰

مصرفی: ۱۰۷۵

ورزش متاسفانه نمیتونم انجام بدم امروز مهمون دارم

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

@sepiiiiiideh     سلام عزیز دلم صبحت بخیر و شادی گزارش#   سحری خورشت ...

خیلی خوووبه مهتاب جان👌👌👌👌

فقط برنج و هفته ای سه بار باید مصرف کنیم حواست بهش باشه گلم👍👍

ازت ممنونم ک زود گزارشتو میزاری💜💜

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام

صبح بخیر

@مامانجوجوبودم

@نیلوفر000000

گزارش#

صبحانه:15 گرم ارده+ 15 گرم شیره انگور+ 2 کف دست نان بربری+ 1لیوان چای+ 1 ق م خامه شکلاتی (272 کالری) 

میان وعده کل روز: نصف موز+1پرتقال+1کیوی+ 4خرما+2لیوان شیرافزا+ 1لیوان چای (232 کالری) 

ناهار:8ق غ برنج+ 50 گرم کباب تابه ای+ 8 ق غ ماست (509کالری)

شام: دو عدد نان تست+ 7گرم کره+1.5 ق غ عسل(332 کالری) 

امروز روز استراحتمه و ورزش ندارم

آب 5 لیوان

خیلی خوووبه مهتاب جان👌👌👌👌 فقط برنج و هفته ای سه بار باید مصرف کنیم حواست بهش باشه گلم👍👍 ازت ...

چشم عزیزم از این هفته هم تعدادش دقت میکنم هم بین روزای برنج فاصله میزارم. وظیفمه عزیزم. این کارا برای سلامتی خودمه پس اینکه بهش پایبند باشم شاهکاری نیس کار شما و الهه جون و بقیه دوستان پیشکسوت که بدون هیچ چشمداشتی کمکمون میکنین بسیار بزرگه.    

💜گروه بنفش💜قد165، وزن اولیه103  فعلی87.5  هدف بعدی83  نهایی63🔒 شروع98/11ممنون از الهه جون و همه دوستان
خیلی خوبه. اراده ت قوی شده. منم از موقع رژیم نخریدم هله هوله و اینا. فقط ی بسته پفک و ی دفع هم کیک ...

😍😍😍 نه بابا اراده چیه بخرم میخورم نمی خرم 😉😂😂

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
مرسی عشقم خیلی زحمت کشیدی برام توضیح دادی 😘😘😘 برای دندونش همون شیر شب رو بگیرم فکر کنم خوب باشه& ...

فداتشم ، کمتر کاری بود ک تونستم برات انجام بدم😘😘😘

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
مرسی عشقم😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️  متوجه شدم بجای شیر مادر نوشته بودی شیر خشک  پسر منم فقط دوم ...

خوشگل من جوجه🤗🤗🤗نوش جونش بشه😘😘😘😘

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
پاهاتون چی شده ؟🤣🤣🤣

😂😂😂😂 تاندوم گرفتگی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
میخوای ماساژتونم بدم 😂😂😂😂

ماساژ خوبه.. من عاشق ماساژم 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@مهدیه24     سلام عزیزم شبت بخیر  من امروز دوباره از خط زدم بیرون🙊🙊 فردا کمتر م ...

باشه عزیزم 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲