2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست
گزارش خلاصه و mp3 عزیزم پست های امضامو بخون  نحوه گزارش!!!

😉😉😉mp3 عالی بود هستی جون...جمعه ها میشه صبح گزارش ندم .اخه تا ۱۲ .۱ میخوابم...صبح خوابالو با زیرچشمی گزارشمو تند تند نوشتم بخاطر همین خیلی خلاصه شد....چشم از فردا کامل رعایت میکنم نحوه ی گزارش رو عزیزم...شرمنده دیگه امروز طبق تاپیک نشد🥰🥰

@هستی،بانو  

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
وا خب عسل بدون موم بخور اینجوری دوست نداری بخوری عسلو بریز تو شیر داغ، یا تو قهوه یا چایی بخور یا ...

اره کیک وبا عسل درست میکنم ماهی یه بار اصلا متوجه نمیشم اما تو شیر که میاد روش یه چیز زرد بدم میاد 😃😃

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش خلاصه و mp3 عزیزم پست های امضامو بخون  نحوه گزارش!!!

ساادشیرازی هم مصرف میکنم هنیشه.چون کالری نداره دیگه ننوشتم 

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

امروز دخترم 7 ماهش تموم شد و وارد ماه هشتم زندگیش شد😍😍😢😢😢

چقدر روزا زود میگذره

چقدر عمر زود میگذره و ما اصلا حواسمون بهش نیست و سر چیزای بیخود عمرمونو هدر میدیم

امروز یه حرکت جالبی کرد، دخترم چند روزه یاد گرفته وقتی بهش میگیم بیا بغلم دستشو دراز میکنه که بیاد تو بغلت

بعد امروز بغل شوهرم نشسته بود، تا من نشستم پیششون خودشو بلند کرد پرت کرد سمتم که بغلش کنم😍😍😍😍

وای انقدر لذت بردم انقدر ته دلم غغغغغغنج رفت براش😍😍😍

@عروسترکم  

گزارش#  

ص. دو كف دست نون لواش و ا قاشق عسل ١ قاشق خامه 

ا ليوان لوبيا ا چاي 

نهار ٢ تا ليوان لوبيا ١٠٠ گرم  بادمجون 

شام ١٠٠ گرم گوشت گوسفند ١ تخم مرغ ابپز

ميان وعده سيب پرتقال زيتون ١٠ تا  پسته ١٠ تا 

ورزش ٢٠ دقيقه قدرتي ١٠٠ شما رو ديوار

كالري دريافتي ١٦٧٠ 

كالري مجاز ١٧٠٠ 

اب حداقل ٨ ليوان

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 

گزارش# ،سلام‌ سپیده جان

صبحانه👈نیمرو+نان +شیر🌸(404)

ناهار👈آش رشته +کشک‌پاستوریزه(428)

میانوعده👈آب هویچ،طالبی،آلوخشک(۳۰۰)

شام👈سالاد+روغن زیتون‌+سینه مرغ آبپر(۴۸۰)

وررش👈یک ربع تردمیل+دمبل قدرتی 

مصرفی ومجاز👈1640

مصرف آب 👈۸لیوان 

🌹قرص مولتی مصرف شد🤗🤗🌹

@sepiiiiiideh‍ ، 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
گزارش# ،سلام‌ سپیده جان صبحانه👈نیمرو+نان +شیر🌸(404) ناهار👈آش رشته +کشک‌پاستوریزه(428) ...

@sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

صبحانه:1 کف تافتون.گردو یکی بزرگ.خرما یکی و نصف:130 کالری

ناهار:110 گرم پلو کم چرب.قورمه سبزی 7ق .زیتون 4عدد.سبزی خوردن:518 کالری

شام:3 کف نان تافتون.پنیر یک سوم قوطی کبریت.خرما 2عدد.گردو 2 عدد:289 کالری

میان وعده ها: تخمه.پرتقال.سیب.خرما:600 کالری

اب: 8 لیوان

کالری مجاز 1540

کالری مصرفی 1540

ورزش: 20 مین تردمیل.15 مین قدرتی

ای بابا برو استراحت  کن ایشالا بهتر شی ❤

مرسی گلم فدات بشم😘😘😘❤❤

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
تو کرفس زده هر 10 گرم ارده 45 کالری داره

مرسی گلم💗💗💗

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
با محاسبه کالری بخور ... هر چی میخورین بخورین همه چیز ازاد با محاسبه کالری ( کیک شیرینی بستنی پفک چ ...

هله و هوله رو گذاشتم کنار دستت درد نکنه شکر رو گذاشتم کنار اصلا باورم نمیشه من توی همه چی شکر میریختم چای رو با ۴ تا قند میخوردم  الان اصلا سمت اش نمیرم 

@عروسترکم     میناجونم سلاااام من بازم میتونم بیام تو گروه😔😔

سلام عزیزم‌خوبی چه خبر؟

ن فداتشم دیگه عضو نمی گیریم شرمنده🙏❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش# @عروسترکم     صبحانه : نان لواش پنیر گردو عسل ۲۹۱ ناهار: پلو و خورشت فسنجون&n ...

فداتشم تقسیم بندی کالریت اشتباهه...بیشترین میزان کالری واسه ناهار ک خیلی سنگین

میان وعده خیلی کم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤