2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلیییی عالی👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻براووووو🤩🤩

#گزارش‍ 

ص(نان بربری+پنیر محلی+نیمرو+چای+قند=۳۲۳ )

ناهار(زرشک پلو با مرغ+سالاد شیرازی+سالاد کاهو بدون سس+۱ لیوان دوغ+سیب زمینی سرخ شده=۷۴۵

م.و(پرتقال +خیار=۷۲)

شام سینه مرغ گریل شده +املت +نان سفید+سبزی خوردن=۲۷۹)

م.و=نسکافه

مجاز ۱۵۸۰ مصرفی ۱۵۸۰

سوزانیده چالش کل بدن ۱۴۹

طناب+دراز نشست+پهلو+پروانه +۲۰ دیقه حلقه=۳۷۰

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
قایمکی مگه میشه؟ چطور وزن میکنین خو؟؟؟

منكه ميدونه رژيمم راضيش كردم تا كرونا هست بگيرم فعلا حالا بعده كروناهم راضيش ميكنم😅😅😅

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سلام دوستای گلم صبحتون پرازخیروبرکت🙋❤ گزارش#   @عروسترکم     @دوباره_زندگی ...

#گزارش‍ 

ص(نان بربری+پنیر محلی+نیمرو+چای+قند=۳۲۳ )

ناهار(زرشک پلو با مرغ+سالاد شیرازی+سالاد کاهو بدون سس+۱ لیوان دوغ+سیب زمینی سرخ شده=۷۴۵

م.و(پرتقال +خیار=۷۲)

شام سینه مرغ گریل شده +املت +نان سفید+سبزی خوردن=۲۷۹)

م.و=نسکافه

مجاز ۱۵۸۰ مصرفی ۱۵۸۰

سوزانیده چالش کل بدن ۱۴۹

طناب+دراز نشست+پهلو+پروانه +۲۰ دیقه حلقه=۳۷۰

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
فداتشم منم خوبم شکر نفس و علی جونم چطورن؟؟؟ من درگیر پوشک آوام😨😨ساییده شدم... بارداری هم خوبه فق ...

اونام خوبن عزیزم🥰مگه هنوز نگرفتی از پوشک؟

انشالله ب سلامتی بری بخری عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ن من تو کوکو و کباب سیب زمینی نمیزنم  فقط نون و برنج داشتم

باشه عزیزم‌نوش جونت

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

منكه ميدونه رژيمم راضيش كردم تا كرونا هست بگيرم فعلا حالا بعده كروناهم راضيش ميكنم😅😅😅

اره بابا راضیش کن. ولی دیگه اورژانسی نخوری.کانی بخر😀😀

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

سلام سرگروه عزیزم مهدیه جان  

گزارش#  

@مهدیه24    

ناشتا:یه لیوان آب ولرم با آبلیمو

صبحانه:2کف دست نون بربری+یه قوطی کبریت پنیر+یدونه خرما+یه لیوان چای==»200کالری

نهار:نیمرو+دوکف دست بربری+3برگ کلم==»349

سرانگشت کوبیده3قاشق+یه پیاله عدسی+یه کف دست نون==»426

میان وعده:سیب+پرتقال+شیر+کشمش+چای==»331

کالری مجاز==»1347

مصرفی==»1307

آب==»13لیوان

ورزش:40 مین هوازی  +40مین قدرتی 

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها توضیح رژیم در ماه رمضان رو مینویسم (البته تو توضیح جامع برنام ...

بچه ها پست الهه جون ک زحمت کشیدن برامون گذاشتن رو حتما بخونید☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

@نیلوفر000000  

@termeeee1393  

@زی_زی_گولووو‍ 

@مهربانی  

@عسل1396  

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها توضیح رژیم در ماه رمضان رو مینویسم (البته تو توضیح جامع برنام ...

بچه ها پست الهه جون رو حتما بخونید☝️☝️☝️☝️☝️

@زی_زی_گولووو  

@anahita_mtl  

@bano_114n  

@yektabanoo  

@مامان_پوریاااااا