2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست
@donyay_kochak       عزیزم ، مبشه من شبا ساعت ۱۰ شب گزارشم بزارم اخه صبح که م ...

عزیز دلم همه باید به قوانین الهه جون احترام بذاریم واسه خودتون گفته اگه ایرادی بود صبح اصلاح شه  که برنامتون عوض شه حالا من باهاش صحبت میکنم ببینم چی میشه

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخ بخدا همینه منم اعصاب و روانم سر این قضیه بهم ریختس  کاش بشه بعد شام گزارش بدیم اونجوری خیل ...

عزیزم بزار ببینم چی میشه صبر داشته باش

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سلام سلام چه خبر بوده دیروز ساعت ۷  کی به سرگروه من گفته بداخلاق  همینجا قیمه قیمه اش کن ...

عزیز دلم افرین که رو ارادت کار میکنی و جلوی نفستو میگیری من میفهمم گذشتن از ناپلئونی یعنی چی 😢😢😢😢 خیلی خیلی بهت تبریک میگم 

هیچی بابا شوخی بود 💙

بزار دارمش میفرستم برات گزارشتم همون ساعتی که راحتی بعد خوردنت بده 

@donyay_kochak       عزیزم ، مبشه من شبا ساعت ۱۰ شب گزارشم بزارم اخه صبح که م ...

عزیزم گزارشتو همون ساعتی که گفتی بزار از امشب💙💙💙

ورزش.گروه.زرد#   خانمای گروه زرد من دوتا چالش بهتون معرفی میکنم امتحان شده ست خودم باهاشون ...

عزیزم من اینا رو نصب کردم اما چجوریه باید هر کدومش رو دانلود کنیم؟

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

گزارش# صبح بخیر وسلام @kiarash_mami    

صبحانه تخم مرع ابپز  3کف دس نان 75    78

ناهار کوکوسیب زمینی 188 دوکف دست نان 52

شام یک لوان شیر 187

مبان وعده ها 

نخودجی 128

ماست56

کشمش99

پسته67

سیب92

کلش 1025

کالری مجاز 1130

ورزش هم وقت کنم کارمیکنم ایشالله 

کالری که کم امد سالاد موقع ناهار میخورم😁

مرسی😍🙏🏻

فدات شم 😘

گزارش#  

@سمیه1396  

سلام گلم 

دوباره دیر بیدار شدم ونشد صبحانه بخورم 

میان‌ وعده صبحانه=چای سبز+شکلات تلخ+۵۰=سیب زرد_۹۶=کالری کل۱۴۰

ورزش+دویدن نیم ساعت+نیم ساعت حلقه+تمرینات پایین شکم بادمبل نیم ساعت

ناهار=تخم مرغ آب پز=۷۸+نان تافتون=۴۹+خیارشور=۲۹+گوجه خام=۲۰+کلم قرمز=۱۴+کالری کل ۱۹۰

میان وعده ناهار=خرمای خشک دوعدد=۳۵+ساقه طلایی ۳عدد=۱۶۰+کالری کل ۱۹۵

ورزش =حلقه نیم ساعت+شکم نیم ساعت

شام=خورشت گل کلم  یه ملاقه=۳۰۰+نان تافتون=۴۹+کالری کل ۳۴۹

میان وعده شام=پرتقال =۸۴+کیوی=۳۹+کالری کل۱۱۳

کالری مصرفی=۱۰۰۰

آب ۸تا لیوان در روز اونم طعم دار با لیمو وزنجبیل ونعنا

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

سلام خوشگلا

گزارش#  

@هستی،بانو  

صبحانه

۲۰ گرم نان روستا ونصف قوطی پنیر

م.و

کیوی

ناهار

۱۰ ق ماکارونی

م.و

کیوی

شام

۱۳ ق آش

م.و

کیوی

کالری کل۱۱۵۰

کالری مصرفی۱۱۵۰

وررزش هم نیم ساعت پیاده روی.۵۰پروانه..آپ ورزشی

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
@سمیه1396        @فقطخداجون       دوستان عزیز من هر دو تا ...

ببین عزیزم شما هر ورزشی که بخای شروع کنی باید مرتب دنبالش کنی نکه یه چند روز بری باز ولش کنی چون تاثیری نداره اصلا...اسمش همون جور که قبلا گفتم تناسب اندام برای بانوان  هست بزنی تو بازار یا مایکت میاره برات....نه من قبلش گرم نمیکنم خود برنامش اولش چنتا حرکت داره گرم میکنه آخرش هم سرد میکنه.. شما چند سالته گلم😊

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
عزیزم من اینا رو نصب کردم اما چجوریه باید هر کدومش رو دانلود کنیم؟

اول دانلود کنین از گوگل پلی یا بازار بعدم نصب‌کن🥰

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش#  

@مامانجوجوبودم  

سلام سرگروه صبح بخیر شام مجبورم زیاد بخورم خونه مادرشوهرمم 😮😮👍👍

سحری =سیب زمینی آبپز +تخم مرغ آبپز(۱۹۹)

افطار =خرما دو عدد +شیر کم چرب دو لیوان + خامه شکلاتی یک قاشق +نان لواش دو کف دست (۳۹۶)

شام =قورمه سبزی ده قاشق +پلو کته پنج قاشق (۵۵۵)

میان وعده =سیب+پرتقال(۱۳۷)

کالری مجاز (۱۳۳۴) 

کالری مصرفی (۱۲۸۷)

ورزش=پیاده روی یک ساعت +۵۰ تا پروانه +۵۰ تا طناب 

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪