2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829303 بازدید | 290067 پست

@هستی،بانو  

گزارش#  

ص:نان ۲۴ گرم و پنیر و گردو و عسل ۲۳۰ کالری 

ناهار:برنج ۴ قاشق،سینه مرغ ۱۰۰ گرم،قورمه سبزی،سالاد فصل،دوغ ۳۵۷ کالری

م و :سیب و پرتقال و کمی آجیل و بستنی ۴۰۰  

شام:کباب 

چالش:شکم فقط رفتم 

امروز باغیم متاسفانه زیاد نرسیدم ولی سعی کردم رعایت کنم انشالله از فردا پر قدرت ادامه میدم 

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.
خخخخ دیگه قران هم به سر بگیرید فایده نداره 😆😆😆

تف_به_چاقی#  

👆👆👆👆👆

كه هر چي ميكشيم از اينه....جهنم و ضررر... سرمونو ببر ولي لاغر بشيم..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ جاتو بایکی از بچه ها سهیلا جون عوض کن 😊😊😊😊😝😝😝

نه باهات راه میام همسن همیم قشنگ

همچین آب هویج خوردم تا ابرو شده آب هویج 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها توضیح رژیم در ماه رمضان رو مینویسم (البته تو توضیح جامع برنام ...

@مامی_خوشگل  

@صبح  

@pari95  

@برکه1  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
سلام شادی جان. خیلی خوبه عزیزم. ورزش نکردی؟ گزارش آب هم بده. سعی کن زیر 8 لیوان هم نخوری. چون خیی ...

سلام عزیزم خوبی 

گزارش#  

صبحانه (یه نیمرو و یه کفه دست نون سنگک)(250)

ناهار (یه کفگیر و قیمه 4 قاشق و یه پیش دستی سبزی خوردن و زیتون پروده 8عدد )(400 )

شام (یه کاسه کوچک لوبیا و کاهو چهار برگ )(250 )

میان وعده (چای سبز و دارچین و یه خرما دو بار خوردم ویه پرتقال کوچک ویه سیب  )(200)

کالری مجاز (1100 )

کالری مصرفی (1100 )

ورزش ( پروانه 60تا و شنای دیوار 100 و چالش شکم وپهلو انجام شد )

8لیوان آب میخورن

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
نه باهات راه میام همسن همیم قشنگ همچین آب هویج خوردم تا ابرو شده آب هویج 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ره میای حرف گوش نمیکنی نه 😏😏😏من زیر گزارشات مینویسم نوش جونت که کیک خوردی فقط رفتی رو ترازو نتعجب خب ؟؟؟؟ منم میشم مهربون 😘

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

الههه دير كرد

دارم نگران ميشممم.. فكر  كنم چالشع خيلي سنگينه...

كشون كشون داره ميارتش

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش# صبحاته چای 2لیوان شیراز3ق سنگک 1کف میان وعده 1پرتقال 20بادام زمینی خرما 3 نهارخورش بادمجون ...

خوبه افرین.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها توضیح رژیم در ماه رمضان رو مینویسم (البته تو توضیح جامع برنام ...

ممنونم عزیزم من نمی تونم روزه بگیرم بازم دستت درد نکنه اگر روزه نگیرم همین روال رژیم بگیرم درسته عزیزم

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
الههه دير كرد دارم نگران ميشممم.. فكر  كنم چالشع خيلي سنگينه... كشون كشون داره ميارتش   ...

😀😀😀😀

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ره میای حرف گوش نمیکنی نه 😏😏😏من زیر گزارشات مینویسم نوش جونت که کیک خوردی فقط رفتی رو ترازو نتعجب ...

آهان پس اینطوریه کی چقولی من رو پیش الهه جون کرد حتما مهلقا خانوم 

شیطون منو میخوای از بستنی خوردن بندازی عیب نداره من دیشب مقاومت کردم شوهرم پفک میخورد نخوردم این بارم مقاومت میکنم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آهان پس اینطوریه کی چقولی من رو پیش الهه جون کرد حتما مهلقا خانوم  شیطون منو میخوای از بستنی خ ...

🤪🤣🤪🤣🤪

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
سلام عزیزم خوبی  گزارش#   صبحانه (یه نیمرو و یه کفه دست نون سنگک)(250) ناهار (یه کفگی ...

سلام عزیز

ورزشات عاااالی👍👍👍

گزارش غذاتم خیلی خوبه. بی نقص و سالم.آفرررین

آهان پس اینطوریه کی چقولی من رو پیش الهه جون کرد حتما مهلقا خانوم  شیطون منو میخوای از بستنی خ ...

چقولی 🙄🙄🙄🙄🙄خدایا من رد دادم 🤨 اقا بخور نوش جونت عشقم گوشت بشه بچسبه به تنت 🥰

🤪🤣🤪🤣🤪

هعییییی 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂فکر همه باهم دستتون توی یه کاسه است علیه من😂😂😂😂😂