2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836340 بازدید | 290067 پست
چرا سخت🤔

خگخ بودم اولين هفته 

خيلي سخته 😩

دلم غذا ميخواد 

😕👀

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
خب چه کنیم چالش بزاریم ؟؟؟؟؟؟ یا نه 

وای 🥰🥰🥰اخ جووون 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم کالری اب هویج خیلی زیاده هر لیوانی حدود ۱۰۰ کالری داره 

اره میدونستم امروز خیلی کم خوردم که معده ام پر شه گشنم نشه ۵ قاشق برنج خوردم با ۱  تیکه کباب مرغ صبحونه هم دوتا خرما با یه چای با ۲۰ گرم کیک چون تند تند گشنم میشه اب هویج خوردم بدون هیچ شکری الان حساب کردم کلا شد ۹۰۰خورده ای کالری 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

بزاريم 👍🏻👍🏻

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
خگخ بودم اولين هفته  خيلي سخته 😩 دلم غذا ميخواد  😕👀

خدا قوت..💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
فداتشم منم خوبم شکر نفس و علی جونم چطورن؟؟؟ من درگیر پوشک آوام😨😨ساییده شدم... بارداری هم خوبه فق ...

اونام خوبن عزیزم🥰مگه هنوز نگرفتی از پوشک؟

انشالله ب سلامتی بری بخری عزیزم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

@مهدیه24  

سلام سرگروه جووووون

صبحانه:۲نون سوخاری+کبریت پنیر+ا قند=۲۸۰

میانوعده:سیب=۹۰

ناهار :قورمه سبزی ده قاشق:۳۰۰

میانوعده:ساقه طلایی۲+تخمه نصف پیاله=۱۵۰

شام :۵قاشق املت+دو کف نون +سبزی+زیتون=۳۵۰

جمع کل ۱۳۰۰ کالری

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
گلم مال منم ، هشتک اولیم فقط تاپیک میومد بالا.. تو هشتک های بعدی ، درست میشه و همش جمع میشه داخل ...

ممنون گلم اخه تو اون هشتک دو تا پسته  اما میزنی روش میره رو تاپیک ک ک 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خگخ بودم اولين هفته  خيلي سخته 😩 دلم غذا ميخواد  😕👀

عَخییی 🥺😈😈

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

گزارش#  

@مهدیه24  

سلام عزیزم من دیشب به کالریم اضافه کردم و رسوندمش به ۱۱۰۰ گزارش امروزم اش سبزی ۱۰۰ گرم +دو کف دست نان سنگک

ناهار یک و نیم کفگیر دمپخت گوجه که میتونم بگم هر کفگیر نصفه بود یه مدت مقدار برنجم خیلی کمتر از قبل رژیمم هست میان وعده متاسفانه مهمون داشتیم یه کوچولو چیپس و پوفک خوردم ۶ تا گوجه سبز یه کیوی و پرتقال دو تا لیوان آب شنگولی🤪تا الان ۱۲۱۳ تا کالری مصرف کردم کالری مجاز تقریبا نزدیک به ۱۴۰۰ آها شکلات تلخ هم خوردم 

حالا شام شاید دو تا تخم مرغ آب پز زدم که کالریم۲کامل بشه یه ربع رقص ده دقیقه حلقه شاید پیاده روی هم رفتم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

اول بگوووو

تا ما هم بگیم، اره یا نه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه مهمونی بودم 

واي خيلي اذيت شدم بس كه سبزي و ميوه خوردم 

دلم يه غذا گرم ميخواد😔😔😔

حتما میخوای چالش نخوردن زولبیا بامیه میذاری نههه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
من گیرت انداختم 😈🔫  خب وزنت کم نمیشه یکشنبه خود ترازو حالتو جا میاره 😊  سرگروه بخاطر ...

بخدا الهه جون کیک اندازه دوقاشق خوردم دوتا هم خرما با یه لیوان چای ۵ قاشق برنج با یه تیکه کباب مرغ الان حساب کردم شد ۹۰۰ خورده ای کالری خوب چیکار کنم از غذا خوشم نمیاد🤣🤣🤣🤣🤣

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
اول بگوووو تا ما هم بگیم، اره یا نه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عه عه زرنگی اول تو 😂😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار