2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829410 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم نوووش جووونت منم قورمه سبزی دارم😍😍😍دل تو دلم نیست شوهرم بیاد بخوریم نمیدونم چرا از قور ...

سلام مرسی عزیزم🌹🌹🌹نوش جوووون شما هم باشه😍😍

لهنتی خوشمزس😂😂😂😂

به حکمتش دل بسپار 🌿
يعني شب بلندش نميكني ببريش دستشويي؟؟  من فكر كردم سر ي هفته تمومه ديگه😱

دلت خوشه ها😭😭 ۱ هفته😨🤕ساییده میشی به معنای واقعی😬😬😬😬😬شب دیگه از ۹.۵ اینا مایعات نمیدم بهش قبل خوابم میبرم جیششو میکنه تو این چند وقته فقط ۱ بار دیدم شب میلوله که بردمش جیشید بقیه ش جیش نداشته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای ام خیلی راضی دوتا بسر گل خودمم 23 دیگ قشنگ کلا جم کردیم نشستیم زندگی میکنیم   راضیم

خدا حفظشون كنه عزيزم😍😍😍😍💙💙💙💙

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
اره با پیشاب احتمال بارداری هست. جالب اونجاس من اورزانسی خوردم.بعداز یه هفته یه روز پری شدم ولی حام ...

مثل اينكه چاره اي جز مشما نيست😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سلام عزیزم خوبی؟دستت بهتره؟

سلام آزیتا جونم اره خوبه پوست گذاشته دیگه🤗

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

گروه_بنفش# ⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔

بنفشیای عزیییییز توجه📣📣📣📣📣📣📣📣📣

چندتا نکته مهم📣📣📣📣📣📣📣📣📣

۱- روزتون رو حتما با یک لیوان چای آبلیمو و دارچین شروع کنین تا متابولیسمتون بره بالا👍👍👍

۲-تو وعده ی صبحانه حتما نون مصرف کنین 💓💓

۳-خوردن مولتی ویتامین مینرال و فراموش نکنین✔✔

۴-خوردن ۸ لیوان آب اجباریه✔✔

۵- هفته ای سه بار مجازیم برنج بخوریم حداکثر ۷ ق و فقط وعده ی ناهار✔✔✔

۶-ورزش هم حتما هرروز انجام بدین هم هوازی هم قدرتی

هوازی مثل رقص و پیاده روی و حلقه

قدرتی مثل انواع چالش و دراز و نشست و پلنک💪💪

۷- حتما حتما گزارشاتونو تا ۸شب برام تمیز و مرتب بفرستین و حتما تگم کنین😎😎😎😎

۸-روز وزنکشی حتما وزناتونو تا۱۲ ظهر بهم اطلاع بدین و شب قبلش نمک و غذاهای سنگین مصرف نکنین✔✔

۹-سعی کنین حتما تو برنامه روزانتون مغزها و سبزیجات و میوه هارو بزارید💜💜💜

۱۰-هرسوالی داشتین ازم بپرسین😎😎😎

💃💃💃💃💃💃💃💃💃

اینم ی اپ ک توش همه جور چالشی هست چالش شکم و ران و کل بدن💪💪💪💪💪

نوفق باشیییید👍👍👍👍

عزییییییزدلمیییییی😘😘😘😘😘

😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
منم ميخوام بعد ماه رمضون بگيرم موفق باشي خواهرم ❤️✋🏻

انشالله میتونی😍فقط ناامید نشو من بعضی روزا اشکمم در میومد واقعا سخته مخصوصا که نباید جلو بچه قاطی کنی و عصبانی بشی وگرنه بدتر لج میکنه...چیزایی که دوست داره رو به عنوان جایزه بهش نشون بده...هربار که آب و مایعات خورد ۵.۶ دقیقه بعدش ببر دسشویی...انشالله توام موفق باشی😘😘😘😘😘😘😘

چجوری لاغر میشن باسنو روناشون کوچیک نمیشه🙁

فرم دهی میرن..

برای هر قسمتی  هم ، ورزش مخصوص خودشوو میرن..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم خوبی ? الان گزارش کل امروزمو بزاررم ؟

سلام گلم.. 

اگه صبح میتونی کامل و‌دقیق بدی ، اره

ولی اگه نشد دیگه شب یه گزارش توپ بده..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

صبحانه:نون خامه اي با چاي(١٧٣ كالري)

ميان وعده:سه تا خرما به ليوان چاي+سيب+پسته(٢٥١ كالري)

ناهار:سينه مرغ+ماست(٢٥٤كالري)

شام:خوراك لوبيا سبز(٣٨٠ كالري)

كالري مجاز:١٢٨٠ 

كالري مصرفي:١٢٣٩

ورزش:نيم ساعت رقص+ يه رب حلقه+يه رب قدرتي

@mamanali95  

@مامان_الیساهستم  

انشالله میتونی😍فقط ناامید نشو من بعضی روزا اشکمم در میومد واقعا سخته مخصوصا که نباید جلو بچه قاطی ک ...

من خیلی زود شروع کرده بودم تولدت یکسالگیش فرداش شروع کردم حرف نمیزد ولی دستشو میبرد یا ششش میگفت میفهمیدم جیش داره. البته من بعضی وقتا عصبانی هم میشدم یه بار داد زدم اونم برای اینکه حرص منو دراره درآورد جیش کرد تو پذیرایی که یه سیلی مهمونش کردم 😕 دیوونه شده بودم یعنی. اولاش بعضی موقعا تو جاش میکرد یا مثلا نمیتونس خودشو نگه داره یکم تو شلوارش میکرد اما بعد ۲ ۳ ماه خودش میرفت دسشویی میکرد میومد. الانم ۲ سال و ۹ ماهشه. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋