2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
خب اینجوری میشه دو وعده خیلی سنگین ببین سحری رو ک بخور افطار رو مثل صبحانه بخور..چون بعد از مدت طو ...

عزیزم من اصلا شام نمیتونم بخورم ماه رمضون فقط افطار حاظری میخورم یعنی دو وعده سحر افطار حالا نمیدونم کالریمو چه جوری تقسیم کنم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
@honamik29192 ‍ @marshmallow444 ‍  گزارش دیروزتو تو اعلاناتم نیومده شاید درست تگم نکرده باشین ...

@هستی،بانو  

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون عکس که در اتاق بازه امروزه اینم بگم که کمتر از 2 هفته است رژیمو شروع کردمو ورزشمم منظم شده

مائده کمرت خیلی جمع شده👏👏👏👏😍😍😍😍😍باریک تر شده نسبت ب قبل

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

توجه توجه گروه_نارنجی2#  خوب متنو بادقت بخونید 👇

۱_گزارش تکه تکه چه از ورزش چه از خورد و خوراکتون نفرستید جمع کنید یه جا بفرستید 🙏

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

۲_در هفته سه روز الی چهار ،برنج بخورید ترجیحا پشست سر هم ویا در وعده شام نباشه بهتره (در حد ۵الی۶ق)

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

۳_مجاز مصرف نان در روز عادی (بدون برنج)۶کف دست

در روز برنج دار۳کف دست (ترجیحا نان سنگک ،ویا نان های سبوس دار)نان لواش و تافتون و بربری یک واحد کمتر از مقدار گفت شده💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

۴_لطفا لطفا سالاد کنار غذاتون مصرف کنید(درحد یه بشقاب میوه خوری سر پر) ،گوجه خیار کنار صبحانتون بخورید (یه گوجه،یه خیار)،هویج بخورین انقدر خوشمزست که نگو 

اینهمه فیبر خوشمزه داریم

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
😍😍😍😍😍😍 پهلوی رون پاهام چی؟ 😢😢😢

ی کوچولو خیلی زیاد نبود ک بچشم بیاد عزیزم بقول خودت فقط ۲ هفته اس هنوز یک ماهم نشده صبور باش ک بزودی لاغر لاغر میشه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

گروه_نارنجی2#  

۵_صبحانتون هر روز یه شکل نباشه یه روز تخم مرغ املت کنی (روغن کم)یه روز آبپز،یه روزه کره و عسل،یه روز ارده و خرما ،یه روز پنیر💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

۶_نحوه گزارش دهی

صبحانه.....+........کالری؟

ناهار........+.........کالری؟

شام....+........کالری؟

کالری مجاز؟

کالری مصرفی؟

ورزش؟

آب؟(حتما ۸لیوان آب)

لطفا عکس کالری شمارتون رو نزارید 🙏🙏🙏🙏بنویسد💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛

7_ساعت گزارش دهی تا ۸شبه لطفا دیرتر از ۸نزارین که اخطار نگیرین گزارشهای بعد ۸اخطار!!!

اگر مشکلی هست که نمیتونید به تاپیک سر بزنید یا گزارش بدید قبلش منو مطلع کنید تا اخطار نگیرید

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

@هستی،بانو  

سلام عزیزم 

من دیروز اون چالشایی که گفته بودی رو رفتم فقط حرکت شنا رو نمیتونم کامل برم 😔😔

ناشتا:آب ولرم+دارچین

صبحانه:سنگک36گرم+6گرم پنیر+گوجه فرنگی (123)

ناهار:دلمه برگ مو +لواش

شام:فعلا نمیدونم

میان وعده:چای +خرما+سیب و...

آب8لیوان

ورزش:30دقیقه حلقه+پروانه و دراز نشست و چالش ها

کالری مجاز:1220

گروه نارنجی   وزن اولیه66  وزن الان62   وزن هدف50

@هستی،بانو  

گزارش#  

صبحانه=دوکف دست نان+یک عدد تخم مرغ آب پز(۱۵۰)

ناهار=یه کفگیر برنج+یه تکه متوسط ماهی+سالاد فصل(۵۰۰)

شام=یک کف دست نان+کوکوسبزی+۱عددگوجه(۳۰۰)

میان وعده=۱۲عددپسته+خیار+سیب(۱۵۰)

کالری مجاز و مصرفی=۱۱۰۰

وزش=حلقه=۲۰دقیقه چرخونک=۱۰دقیقه چالش۳۰ روز کل بدن،شکم،پا

آب ۱۰ لیوان

تویی به جای همه و هیچ کس به جای تو نیست😍
به الهه گفتم تگم کردم ببینیم چی میگه

سلام گلم میشه شب من‌گزارش بزارم‌میخوام شام برم خونه مامانم اینا

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

#گزارش‍ ‍ ‍ 

@مامانجوجوبودم      

سلام صبح بخیر 

سحری=خورشت بادمجان ۱۵ قاشق (۶۰۰)

افطار=خرما ۲ عدد +یک لیوان شیر+پنیر ۲۰ گرم+کره یک قاشق +نان سنگک چهار کف دست (۵۴۱)

شام =سوپ جو ۱۰ قاشق (۱۵۰)

کالری مصرفی (۱۲۹۱)

کالری مجاز(۱۳۳۴)

ورزش=نیم ساعت پیاده روی +۱۰۰ تا پروانه + ۱۰۰ تا طناب

آب ۸ لیوان

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
ی کوچولو خیلی زیاد نبود ک بچشم بیاد عزیزم بقول خودت فقط ۲ هفته اس هنوز یک ماهم نشده صبور باش ک بزودی ...

سلام زیباخوبی  من عکس پروفایل  ندارم 🤕😕

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام گلم میشه شب من‌گزارش بزارم‌میخوام شام برم خونه مامانم اینا

💙مشکلی نداره عزیزم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪