2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
صبح خوندم ولی همون قبلی ها بود،

عشقم تو امضاء نتونستم بذارم

شما همیشه این هشتگ‌رو دنبال کنید

الان بزن روش ک مطلب ورزش رو بخونی گلم

مطالب.مهم.گروه.قرمز#  

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوندم عزیزم مرسی😘 فقط یه سوال،ورزش قدرتی و باید از بازار دانلود کنم،

اره از اون هایی ک گذاشتم هر کدوم رو ک خودت میخوای از بازار یا گوگل پلی دان کن

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#  

@مهدیه24  

سلام مهدیه جان

چطوری حالت بهتره عزیزم؟

من امروز ۱۲۰۰ کالری استفاده کردم چون دیروز یکم زیاده روی کردم😅

صبحانه ارده شیره

ناهار و عصرانه و شام امروز یکی شد استثنا آش رشته و یک تکه کیک خونگی

میوه هندوانه و کمی آجیل

🦋فقط خدا🦋
اره عالیه من دوست دارم بدونم تو تثبیت چی میخورید و چقدر کالری با توجه به وزنتون

عزیزم من الان 56 کیلو ام که با فرمول الهه جون 1700 کالری میخورم . ولی حواسم هست که برنج شب نخورم یا شیرینی و شکلات اصلا نمیخورم 

یجورایی عادت میشه سالم خوردن

واسه فرم دهی هم که سیب زمینی و تخم مرغ  آبپز بیشتر میخورم .😊😍

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
عزیزم من الان 56 کیلو ام که با فرمول الهه جون 1700 کالری میخورم . ولی حواسم هست که برنج شب نخورم یا ...

یعنی برای قبل ورزش فرمدهی اینهارو هروروز میخورید دیگه برای فرمدهی چی خوبه من تخم مرع دوست ندارم ممنونم

اگه کالریم یه مقدار بیشتر بشه عیبی نداره. آخه شوهرم گفته اگه ببینم شیرت کمه میشه یا بچه داره اذیت م ...

عزیزم تو دوران شیردهی که روزه واجب نیست 

#کودک_همسری.به شدت مخالف ازدواج زیر 18 ساله م    با تنبیه بدنی کودکان مخالفم.مادری که بچه تو کتک میزنی زخم های جسمیش خوب میشه ولی هیچوقت زخمی که به روحش میزنی خوب نمیشه.                    لطفا کسی رو قضاوت نکنید  
اوه میبینم ک علف هرز روییده بوده در تاپیک😆😆😆😆 و چیدینش  افرین افرین😂😂😂😂

😂😂 هر سری یه تاپیک تکونی لازمه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عشقم تو امضاء نتونستم بذارم شما همیشه این هشتگ‌رو دنبال کنید الان بزن روش ک مطلب ورزش رو بخونی گلم ...

منم خوندمش  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
سلام الهه جون من تا حالا تو ماه رمضون رژیم نبودم بلد نیستم یکم در مورد رژیم ماه رمضون میگید من یا ...

عزیزم رژیم ماه رمضان تو توضیح امضام هست 

مثلا تو تو رژیم روز معمولی ناهار هر چی قرار بود بخوری بزار برای سحری بخور 

شامت رو هم حتما بخور که برای سحر خیلی گرسنه نشی 

اصلا وعده هات رو کم نکن حجم بالا بخور 

از افطار تا سحر پنج وعده بخور 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار