2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829317 بازدید | 290067 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من خیلی بدو بدو‌دارم کالریم سخت پر میشه یهو به خودم میام‌میبینم عه دویست تا کم دارم میخام‌ ...

گزارش#  

@مامان_الیساهستم  

شرمنده دیر شد ببخشید

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

@هستی،بانو  

@نیلو000  

@helenaa96  

سلوم سلوم

خداقوت ب همه

اینم برنامه فردای من. 200 تا بیشتر از کالری مجاز شد. مجازم 1400 تاس. این شد 1600 تا

لازم ب ذکره ک من فعلا نخودی ام تو این تاپیک نمیشه خرده ای بهم گرقت😀

اوج خفه کردنم همینقدر بود. بیشتر از این نمیتونم بخورم

ممنون از بروبچه های تاپیک. مخصوصا هستی جون. من تا قبل از این اصلا صبحونه نمی‌خوردم.ولی حالا شوهرم با کمال تعجب میبینه ک برای اونم صبحونه مفصل آماده میکنم😀 دوم این ک اگه برنامه شما و نظارت هستی جون نبود اوج دورچین غذام ی گوجه چهارقاچ شده بود. ولی حالا فردا میخام سالاد درس کنم، 😍💃

امروز نشد ورزش هوازی داشته باشم متاسفانه. انشالله فردا حتما در نطر میگیرم ک هم قدرتی رو برم هم هوازی

مرسی هستی گلی ♥️♥️♥️

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
عزیزم حتما وعده هات رو زیاد کن و مقدارغذات رو کم کن اینجوری هر ساعت یه چیزی میخوری و فشارت نمیوفته&n ...

مرسی الهه جون آره واقعا دیروز هم همین جوری بودم خیلی سرم گیج میرفت میان وعده هارو یادم میره بخورم الان سرم خیلی سنگینه از فردا شروع میکنم ممنونم الهه جون 😘😘😘😘😘❤❤❤❤

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ما یه سمبوسه داریم داخلش پر از پیاز و سبزی کوهی و یکم عدس و برنج لای خمیر درست میکنیم خیلی خوسمزس

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
الان شده ده تومن تو چند خریدی؟ من بین الجی512 و بوش سری 4 موندم کدومو بخرم

سلام عزیزم ..قصد خرید ماشین طرفشویی داری فقط بوش عزیزم ..من الان ۴ساله ی روز درمیون روشن میکنم عاااالیه ها..سری ۶مال من..۴سال پیش خریدم

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
سلام من الان دیدم تاپیکو ترکوندن..خدایی مرض دارنا😞 سرگروه جان @donyay_kochak     در پ ...

وایییییی افرین 😘😘😘😘😘خیلی خوشحال شدم چه وجدان خوبی داری تو 🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
وای بخدا من نتم امروز ردیده مال بود بخدا اصش نفهمیدم . کی بوده بوگو برم جرش بدم😡😡😡😡😡 الحمد.ل ...

یه ترسو رفته بود یه کاربری جدید ساخته بود مارو فوحش بده  😏

نفس_من_بیدی#  ‍ ‍ 😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام من میخوام عضو بشم الان 74هستم میخوام 50تا53بشم چیکار کنم نظرات زیاده حوصله خوندن ندارم که از کج ...

عزیزم عضو جدید نمیگیریم تاپیک رو خاموش دنبال کن امضای استارتر رو بخون و شروع کن

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
سامبولی بلیکم من با یک دختر در حال ناله برای خوابیدن در خدمتتونم و چشمای ورقلمبیده خودم از خستگی و ...

سلام عزیزم 

پسر منم شبا نمیخوابه 😭

قربونت اره خیلی خوبه خودمم دارم باهاش ترکی استانبولی یاد میگیرم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بچه ها من خیلی بدو بدو‌دارم کالریم سخت پر میشه یهو به خودم میام‌میبینم عه دویست تا کم دارم میخام‌ ...

عزیزم تا وقت داری کالریتو پر کن. 400 تا خیییلی زیاده ک مونده. وزنت استپ میکنه دردسر میکشی خدای نکرده. شیر بخور الان. اگه نداری با میوه یا مغزیجات اگه داری پرش کن.هرچیز سالمی ک تو یخچالت هست ب اندازه باقی کالریت بخور حتما حتما.

ماکارونی خوردی نباید شام سمبوسه میخوردی گلم. چون دوتاشون پر از کالری بد و کربوهیدراتن.

روزای ک ماکارونی و پلو میخوری شبا املت یا تخم مرغ پخته و سوپ اینا بخور.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
یه ترسو رفته بود یه کاربری جدید ساخته بود مارو فوحش بده  😏 نفس_من_بیدی#  ‍ ‍ ...

الهه رفتم تو رنگ روغن انقدر سرحال میاااام

تابلوت و تموم کردی تو؟؟همون چه میوه بووود