2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
اره دیگه برا با سن میرم.چون حرکاتش سنگینه همیشه قبلش گرم کردن و بعد سرد کردن انجام میدم.تو یه اپ هست ...

اها ..خوبه

پس وسط‌و بعد فرمدهیت  تغذیه کن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام منم شروع کردم ولی دو روزه باز استپ کردم

وعلیکم السلام

دو روزز....    کمه که.. بزار یه هفته بگذره

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

#گزارش

ص:یک عدد نیمرو+نصف نان خشک+یک و نیم حلقه فلفل دلمه   ۲۴۹ کالری

م.و:سیب+موز+بیسکویت ترد همه یک عدد  ۲۲۱ کالری

ن:یک عدد تخم مرغ آبپز+یک کف دست نان لواش  ۱۱۳ کالری

ش:۲ ملاقه عدسی کم چرب+یک چهارم عدد نان خشک  ۴۹۶ کالری

ورزش:چالش فول بادی+چالش ران+چالش بازو

کالری مجاز ۱۰۹۰   کالری مصرفی ۱۰۸۰

آب تا الان ۴ لیوان ولی تا شب ۸ لیوان میخورم

@kiarash_mami  

@سمیه1396   سلام روزبخیرعزیز💚😘 گزارش# ۲/۳ناشتاخاکشیرعسل۲۱ ص:۳۰گ نان سنگک+۴۹گ تخم مرغ آ ...

سللم گلم..

مث همیشه عالییی👌👌👌👌

الان یه مربی توضیح داده بود که حتی سزارینی ها هم میتونن شکم صاف وتخت داشته باشن مهم تلاشه .ورزش وسال ...

😣شکم سخترین جای بدنه.... 

گزارش#   @سمیه1396    ‍  صبحانه:69گ تافتون+25گ کره بادام زمینی+30گ عسل+5گرم ...

عالیههه👏👏👏👏

تا حالا داخل ماستت کشمش یاااا  بادام خورد شده ریختی؟؟؟ خیلی خوشمزه میشه.. حتما امتحانش کن...

گزارش#   صبحانه:چای+خرما(۶۲) ناهار:پلو+قورمه سبزی+ته دیگ+دوغ(۴۰۵) میانوعده:پرتقال+کیک خودم ...

گزارش#  

صبحانه : نان و یه تکه کوکو سبزی از دیشب😅(۲۵۶ تا)
ناهار : برنج و خورشت لوبیا سبز و یه تکه ته دیگ😑(۴۶۸ تا)
شام : ۷ قاشق عدس پلو (۲۸۰ تا)
میان وعده ها : یه چای نبات ، یه سیب ، یه دونه کیک یزدی با یه قاشق عسل 😋 (۲۸۰ تا)
مجاز ۱۳۲۰
مصرفی ۱۲۸۴    *یکم کمتر بستم بخاطر یکم بیشترِ دیروز😁
۸ لیوان آب✅
ورزش نیم ساعت حلقه

@mamanali95‍         @مامان_الیساهستم    

ببخشید شامم پلو شد باز😑😑دبا نکنی🥺🙏

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
چشم عزیزم😍😍چرا از اولش شروع نمی کنیم؟اینجوری استپ نمیکنیم یهو ؟؟🤔

نه عزیزم من ترجمشو که حوندم نوشته بود کسایی که اصلا ورزش نکردن تا حالا یا به ندرت (مبتدی)

کسایی که درحد دوروز وسه روز درهفته ورزش سبک(میانه)

برای کسایی که میخوان و هر روز ورزش میکنن( پیشرفته)

با ورزش کردن استپ نمیشی عزیزم روفرم میشی😁😁😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
گزارش#   صبحانه : نان و یه تکه کوکو سبزی از دیشب😅(۲۵۶ تا) ناهار : برنج و خورشت لوبیا سبز و ی ...

@mamanali95  

عزیزم آبی بودیااا،ارسال شد مشکی شد☹👆👆

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
منم شیرینی نوشابه رو حذف کردم اما دیگه امروز هوس کردم خیلی کیک دوست دارم

حالا یه بار اشکالی نداره هربار وزن کم میکنی چیزی که دوس داری رو به خودت جایزه بده اینجوری انگیزتم کم نمیشه .من خودم همینکارو میکنم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍