2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
نه عزیزم قدرتی ها را خودم از قبلها که میرفتم باشگاه یه کمش تو ذهنش بود بعضی ها هم تو نت سرچ کردم

خب پس من  یه اپ امروز میزارم خیلی خوووبه واسه قدرتی چالش ۳۰ روزس حتما انجامش بده 👍👍👍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کوچک بشه 

اگه دمبل داری چندتا حرکت میشه رفت با دمبل.

ولی اگه نداری شنا سوئدی خیلی خوبه برای بازو و سرشان.

ی اپ بازو هم دانلود کن .چون حرکاتی ک روی بازو تاثیر میذاره سرشان و سرسینه ت هم شکل میده. 

حرکت پروانه هم خوبه.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
بخدا من به خاطر خودشون میگم من واسه عروسیم وقتی تو رژیم بود هیچ چیزی نمیخوردم جز سوپ و سالاد فکر کنم ...

میدونم فداتشم🥰🥰🥰

دیروز من اینجوری ثواب کردم کباب شدم امروز

حالا من اصلن استوپ‌نشدم تاحالا..چون من اولین باره رژیم میگیرم و خداروشکر خوب پیش رفتم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام عزیزم  برنامت خوبه  به لطف فقط هشتگ گروه نارنجی رو نزن چون این هشتگ مال نکات مهم گر ...

مرسی گلم..عههه من فکر کردم این هشتگ هم باید بزنیم😂😂ببخشید عشقم دیگه نمیزنم..

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤

گزارش#  

افطار

سوپ جو ۵ق.چای ۲.خرما۱.لواش ۴کف.گردو۲.حلواشکری ۱ق(۳۶۸)

شام کته ۶ق.قیمه بادمجون ۴ق.زیتون ۵عدد.سالاد و روغن زیتون.ماست یه پیاله.سالاد شیرازی ۱پیاله(۵۹۰)

میانوعده شیر کم چرب.بادام ۱۵عدد.سیب ۲عدد.خیار ۳عدد.چاقاله ۱۰.گوجه سبز ۱۰.هندوانه ۴۰۰گرم.موز .ساقه طلایی ۲عدد(۸۳۰)

مجاز ۱۸۰۰ مصرفی ۱۷۸۸

اب ۷لیوان میخورم

ورزش نیم ساعت رقص.۱۰۰تا طناب.۵۰شنا دیوار .پلانک.دراز نشست ۳۰تا.

@sepiiiiiideh  

میدونم فداتشم🥰🥰🥰 دیروز من اینجوری ثواب کردم کباب شدم امروز حالا من اصلن استوپ‌نشدم تاحالا..چون ...

خخخ قضیه چیه سر چی کباب شدی تو 😕😕😕

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

سلام سرگروه عزیزم  

گزارش#  

@مهدیه24  

صبحانه:یک تخم مرغ نیمرو+دوکف دست بربری==»274

نهار:6قاشق برنج+3قاشق قورمه سبزی+ماست یه پیاله==»362

شام :خیار+ گوجه+ یه کف دست نون==»159

میان وعده ها:سیب+شیر+چای زنجبیل و دارچینی+مویز و کشمش==»508

آب==»13لیوان

کالری مجاز ==»1348

کالری مصرفی ==»1305تا شب پرش میکنم

ورزش 40 دقیقه هوازی 40 دقیقه قدرتی به همراه همسر مهربانم

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

@kiarash_mami  

#گزارش

سلام نازنین بانو

ناشتا اب لیمو تازه و ۲ لیوان اب

صبحانه:۱لیوان شیر_۱۵ گرم لواش_یک عدد تخم مرغ ابپز

م.و:۱۰ گرم کشمش

ناهار :سینه مرغ پخته_قارچ_برگ کلم_گوجه_نون باگت

م.و:پرتقال_بادام درختی

شام:قرمه سبزی_سالاد شیرازی

اب ۱۰ لیوان

ورزش شکم و پهلو و هوازی کلا ۱.۵ ساعت

عزیزم کالریشو تا غروب میگم اگه مشکلی داره بهم بگو😍😍😍😍😍

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
@donyay_kochak       گزارش#   سلام عزیزم ، وقت بخیر صبحانه : 1 لیو ...

سلام عزیز دلم ظهر بخیر به به چه صبحانه مفصلی خیلی خوبه

گلم یه توضیحاتی داده بودم که نان و برنج تو یه روز استفاده نشه 💙حالا چون یه کف بوده فقط مشکل نداره برنج ۸ ق زیاده تا ۷ ق مجازه اون یه قاشق بی ارزشو نخور 😀😀😀

ورزشات خوبه مکملاتم عالیه 😊 افرین عزیز دلم گزارشت هم فیبر داشت هم پروتئین

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
@donyay_kochak   نگین جون سلام هستی گلم کارت دارم😁

سلام زهرا جونم خوبی ببخش امروز یکم دیر شروع کردم به دیدن گزارش ها صبح کاری برام پیش اومد جانم گلم ؟

خودت ک خیلی مهربون تر و خانم تری عشقم❤❤🥰🥰🥰ویدا چالش های شکم رو ک بری..خودش حرکاتی داره ک رو کمر ه ...

ببخش عزیزم دیشب خوابم برد.

فک کنم باید دوباره اپلیکیشن شکمو برم.مرسی ک یادم انداختی❤

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪
@donyay_kochak       گزارش#   سلام عزیزم ، وقت بخیر صبحانه : 1 لیو ...

فقط اینکه حتما کالریتو پر کن با دوتا خرمایی مویزی چیزی