2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

سلام عزیزم روز قشنگت بخیر

صبحانه: ارده2ق.شیره نصف ق.نان 1ونصفی کف تافتون:268کالری

ناهار:ماهی 85 گ.سبزی پلو 200 گ:535 کالری

شام:3 کف نان تافتون.مرغ نصف لیوان.سبزی خوردن.هویج:357 کالری

میانوعدهها:پرتقال.سیب.خربزه.خرما.بادام.کشمش.نخوچی:370 کالری

آب: 8 لیوان

کالری مجاز: 1540

کالری دریافتی:1532

ورزش: 20 مین تردمیل.20 مین قدرتی

سلام صبح بخیر😍

گزارش#  

@donyay_kochak  

ناشتا : اب و ابلیمو 

صبحانه: شیر ۱لیوان + کیک ساده ۵۰ گ (۲۹۸ ک)

ناهار : قرمه سبزی ۴ ق + ۳۰ گ نان لواش (۲۶۸ ک)

شام : عدسی ۱۳ ق (۲۰۸ ک)

میان وعده : خرما خشک ۳ عدد + شکلات تلخ ۱عدد کوچک  + پاپ کورن ۵۰ گ + شیر ۱ لیوان (۴۳۸ ک)

آب : ۸ لیوان 

جمع : ۱۲۱۱ کالری 

مجاز : ۱۳۵۰ ک 

ورزش : مهمانیم ولی سعی میکنم پیاده روی داشته باشم 🥰

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سهیلا جونم میشه یه خواهش کوچولو بکنم از این به بعد روز های فست بهم یاد آوری کنی من همیشه یادم میره😩 ...

باشه عزیزم.

اتفاقا منم اولها یادم میرفت.صبحا ک پامیشم اول گوشی دست میگیرم بعد چشم باز میکنم😂😂. میدیدم بچه ها مینوشتن صبح فستتون بخیر.میگفتم وای فسته امروز😂.

بهت میگم شب قبلش 

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گزارش#  

@donyay_kochak  

صبحانه:نان لواش ۱کف دست+پنیر معمولی ۱۰ گرم +شیر پرچرب ۱لیوان+عسل ۱ق غ =۲۲۴ کالری

ناهار:نصف ران مرغ پخته شده +۱کف دست نان لواش +یک عدد گوجه فرنگی =۱۷۵ کالری

شام :کوکو سیب زمینی ۲تیکه+۲ کف دست نان لواش =۴۲۶ کالری

میان وعده:نسکافه باشیر و شکر ۱لیوان+کیک ساده ۱۲۰‌ گرم +گردو ۲ عدد=۴۹۲ کالری 

کالری مصرفی امروز=۱۳۱۷ کالری 

ورزش:رقص به مدت نیم ساعت

آب ۸ لیوان 

مولتی ویتامین هم شب خورده می شود 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
باشه عزیزم. اتفاقا منم اولها یادم میرفت.صبحا ک پامیشم اول گوشی دست میگیرم بعد چشم باز میکنم😂😂. می ...

سهیلاجان شما برنامه ورزش برای سرشانه ندارین

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

سلام صبحتون بخیر

@هستی،بانو  

ناشتا:آب ولرم
صبحانه:عدس68گرم+بربری 26 گرم(141)
ناهار:برنج3قاشق+قورمه سبزی 3قاشق  (216 )
شام:فلافل+باگت   (414 )
میان وعده:سیب +پرتقال و....
8لیوان آب
ورزش:نیم ساعت حلقه+دراز نشست 25 +پروانه+چالش شکم
کالری مجاز:1220
کالری مصرفی هم کامل پر میکنم تا شب چون از الان همه رو دقیق نمی دونم❤❤❤

گروه نارنجی   وزن اولیه66  وزن الان62   وزن هدف50
خدا از دهنمون بشنوه 🙏🙏🥰😍😍🥰 من به دعاي همتون نياز دارم🙏❤️🙏❤️  هيچ مشكلي ندارم ولي بارد ...

اصلن منفی فکر نکن❌خدا تو بهترین زمان ک فکرشو هم‌نمیکنی بهت ی نی نی خوشگل میده عزیزم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#   @سمیه1396    سلام عزیزم صبحت بخیر😍 صبحانه : خامه+عسل +نان = ۲۴۶ م ...

👌👌👌

سلا گلم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
قربونت برم ک انقد مااااهی تو دختر😍😍😍 اقا من دلم میخواد کمرم خیلی لاعر بشه چ کار کنم؟ الان دو کمر ...

خودت ک خیلی مهربون تر و خانم تری عشقم❤❤🥰🥰🥰ویدا چالش های شکم رو ک بری..خودش حرکاتی داره ک رو کمر هم تاثیر بذاره عزیزم 

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

چشم از فردا امروز اصلا نا نداشتم چون اولای رژیممه فست بهم خیلی سخت گذشت

عزیزم ولی آفرین ک تونستی بگیری

فست عالیه👌👌

@مهدیه24     @مامانجوجوبودم   @kiarash_mami     @سمیه1396   ...

سلام سپیده جووونم خوبی عزیزم❤🥰امروز تنبل شدم دیر بیدار شدم😒تو چیکار میکنی

جایی رفتین با این کر..ونا🤬

من امروز صبح ۸۰۰ کالری صبحانه خوردم فککنم دیگ تا شب ب جز هویج چیز دیگ نخوردم😣😣😣

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
@عروسترکم   مینا این زیر گروهت ۱۴۰۰ تا میخوره ۲۰۰۰ تا باید بخوره نظارت کن 😑😑😑😑😑میگه با ب ...

سلام عزیز دلم خوبی

این حرفا چیه میزنی ناراحت میشم😒🥰🥰🥰🥰اگه بهم اطلاع ندیم خدایی نکرده اونا هم راه رو اشتباه میرن و نتیجه برعکس میبینم

گرچه آمار نده😂😂😂😂😂...ندیدی دیروز ب من میگن آمار چرا میدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گزارش#   @سمیه1396     سلام مهربون😊   صبحانه=نصف لیوان شیرکامل= ...

سلام گلم

کالاریت را ۱۰۰۰ ببند... شما ورزشات زیاده.. با ۱۰۰۰ هم کم میکنی💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
دوستان اونایی که سزارینی بودن تونستن زیرشکمشون روتخت کنن؟

من که بچه ندارم ،، زیر شکم دارم  

بدترین جای بدن همین زیر شکمه....