2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836257 بازدید | 290067 پست
اخه ذوق داشتم 😢

۱۰ ام دوباره سایز کل بدنتوو بده ببینیم چه کردی💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خداحفظش کنه  دخترمن مردادماهیه اصن قدنکشیده چیکاکنم میترسم ببرمش بهداشت بادکتر؟؟ خیلی ریزه مو ...

بعضی نوزادا مثل اینکه یهو قد میکشن و البته اگه ارث داشته باشین ممکنه قد نکشیدنش به این دلیل باشه

ولی زیاد خودتو نگران نکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جون دلممممم بخورمش ندیده بودمش مائده خدا واست نگهش داره خیلی نازه واسش اسپند دود کن 😘😘😘😘🥰🥰...

فدات بشم مرسی عزیز دلم

اذیت کن نیست

شیطونک وروجکه

و من با خوابش مشکل دارم خیلی بدخواب و. کم خوابه

🌺🌺🌺🌺🌺 سمیه جون ورزشام خوبه همینقدر؟ در روز حدود 250 یا 300 تا فقط میسوزونم کم نیست؟ 

اره ۳۰۰ خوبه ،،، بدنتوو زیاد  به ورزش سنگین عادت نده..چون بعدا به مشکل میخوری😅

ولی  همیشه ۳۰۰ نباشه، گاهی وقتا کالاری سوزیت را کم و زیاد کن که بدنت عادت نکنه.

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مائده بنظرم زود از خودت جداش کردی نازگل نازو😫😫😫 پیش خودت بخوابه راحت شیرشو میخوره اگه هم بیدار ب ...

اگه الان جدا نمیکردم تا 2 سالگی باید ور دل ما میخوابید

و من اینو دوست نداشتم

2سالگی هم باید با بدبختی جداش میکردم

اتاقامون تنگ همه

تا من برم پیشش خوابش نمیپره، چیزی که بیدارش میکنه غلت زدن و دمر شدن خودش تو خوابه

هنوز یاد نگرفته دمر هم میشه خوابید😂😂

@مامانجوجوبودم  

سر گروه جون میشه بگین من چه جوری کالری هام و پر کنم میخوام از فردا روزه بگیرم من از اول هم سحری نمیخوردم  چیکار کنم پر بشه استپ نکنم 

شروع کالری شماری 1399/1/29وزن اولیه ۷۱.۷۰۰ وزن هفته قبل ۶۹.۹۰۰ وزن فعلی ۶۸.۷۰۰وزن هدف ۶۰ من همونی ام که هدف داشت که به هدفش هم رسید  پس باز هم میتوانم💪💪💪💪
فدات بشم مرسی عزیز دلم اذیت کن نیست شیطونک وروجکه و من با خوابش مشکل دارم خیلی بدخواب و. کم خوابه

ای بابا 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اگه الان جدا نمیکردم تا 2 سالگی باید ور دل ما میخوابید و من اینو دوست نداشتم 2سالگی هم باید با بدب ...

اخه ۷ ماهه رو کی جدا میکنه مائده خوبه دلت اومده خوبه شوهرت میزاره خوبه خوابت میگیره استرس نمیکنی

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اخه ۷ ماهه رو کی جدا میکنه مائده خوبه دلت اومده خوبه شوهرت میزاره خوبه خوابت میگیره استرس نمیکنی

عزیز دلم. نگین. جون

اصلش 7 ماهگیه وگرنه بعدش بچه دچار اضطراب جدایی میشه نمیشه تا 2 سالگی جداش کرد

2سالگی هم چسب میشن دیگه بدتر

بابا اتاقامون کلااااااااااااااااااااااااااا با یه دیوار از هم جدا شده

من رااااحت صداشو میشنوم

خوابم اصلا سنگین نیست

سلام سمیه جون خوبی؟  میگم من ی سوال دارم..واسه ماه رمصان چجوری باید رژیم باشیم؟ کالری و فست چح ...

گلم روی این کلیک کنرژیم ماه رمضان. الهه توضیح داده..

ولی بازم عادت ها و‌بدنا فرق میکنه..

من خودم اول یه افطار میکنم مث صبحونه،، بعد از نیم ساعت الی ۱ ساعت  بعدش ورزش میکنم و‌بعد ۱ تا ۱/۵ ساعت بعدش شام میخورم..(هر چی باشه .. ولی اندازه کالاری😅)

مصرف اب هم که از افطار تا سحری ...

بعد شام هم میوه..البته اگه جا باشه😁

ولی سحریم را یه لیوان شیر با خرما  ... یا یه چیز خیلیی سبک همراه یه کف دست نون ..چون بعدش سریع میخوابم، نمیخوام‌سنگین باشم..

.. 

ولی میگم عادتا فرق داره.. یکی هست که حتما سحری باید بخوری ، نخوره ، فرداش شهید میشه😅

@مهدیه24     @مامانجوجوبودم   @kiarash_mami     @سمیه1396   ...

همینجااا همینجااااا👇👇👇👇👇

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

سلام بر سمی بانو  ص:نان و پنیر و گردو و دو قاشق شیر برنج بدون شکر خالی ه خالی ☹️ ن:حلیم بادمج ...

سلام گلم🌸

خدا قوت💪💪💪💪💪

دارزنشستت را همیشه نصف کن و ۲ ست برو.. اینجوری فشار  کمتر بهت میاد..

شام نخوردی... فردا کله صبح، حتماا صبونه بخور که ضعف نکنی😉

گزارش#  

کالاری فست مجاز و مصرفی : ۵۰۰

کالاری سوزی ۴۳۰

————————————

آجی بنده میتونم رژیم بگیرم یا نه باتوجه ب این ک تو 6 ماه اول شیردهی هستم

عزیزم بچت هنوز شیرخواره؟کاش یکم دیگه صبر کنی بعد رژیم رو شروع کنی الان فقط مراعات غذایی داشتهذباش،به نظر من 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
😐😐😐😐😐😐😐😐😐من ک گفتم تا شنبه گزارش نمیتونم بدم چرا اخطار😠😰

عصبانی نشو فرزندم تاشنبه معافی😁😁یکم آدرنالین براتون خوبه😁😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰