2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829396 بازدید | 290067 پست
گزارش#   صبحانه:نيمرو+٣٠ گرم لواش(١١٨ كالري) ميان وعده:سيب(٧٧ كالري) ناهار:جوجه+١٠گرم لواش(٢٢ ...

@مامان_الیساهستم  

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ممنون منم خوبم برگشتم به دوران رژیم😍😍یه 10 روزی هست رژیمو شروع کردم😀😀😀 خداروشکر اگه همینجوری ...

عالیه موفق باشی😘😘😘آره رعایت میکنم ببینم خدا چی میخواد...خداروشکر کرونا هم اومده چیزی هم هوس کنم میترسم برم بخرم😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سالاد شیرازی بخور ایرادی نداره کالری سالاد شیرازی درحد یه کاسه سالاد خوری کوچیک انچنان بالا نیست ،تا ...

چشم.مرسی سرگروه جانم🧡🧡🧡🧡🧡

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
باشه عزیزم خوش اومدی به گروه زرد😘

مرسی عزیزم

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
#قوانین_رژیم ‍  1‍. بچه ها حتما حتما تا ۵ عصر گزارشتونو بدین💙  ۲.اگه کار پیش اومد و نتو ...

این مولتی ویتامین باید حتما خورده شه؟من نخوردم تاحالا😢

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
گزارش#   گروه_نارنجی2#   صبحانه نان پنیر گردو نهار کته گوشت چرخکرده شام شیر غلات م ...

عزیزم هشتگ گروه نارنجی رو لطفا نزن ،این هشتگ مال مطالب مهم گروهمونه 

واینکه قرارشد کالری مصرفی هر وعده ،کل کالری مصرفی ،مالری مجاز رو هم قید کنی 

گزارشت یکم ناقصه 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
قربونت 💋💋💋 باشه 😅😂😂😂 رونا بهم میچسبه وقتی راه میری؟؟؟ کشاله رانت تیره شده؟؟

چسبیدن که قشنگ میچسبه 

راه حل داری براش

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
گزارش#   گروه_نارنجی2#   صبحانه نان پنیر گردو نهار کته گوشت چرخکرده شام شیر غلات م ...

ورزشای داخل ران پا

و ران پا

عزیزم اینا چی هستن

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
@مامان_الیساهستم    

عزیزم یه سوال فنی 

ورزشای که برای ران پا میکنیم باعث کوچک شدن با سن میشه

من با سنم پهن یعنی از بغل دارم واسه اون چه کاری باید انجام بدم؟