2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836247 بازدید | 290067 پست
باه عزیزم،یه حرکتش باعث میشه پشت ران روآب کنه،اون حرکتی که زانوت خم شده جلوهست،اون پات عقب😂😂😂گرفت ...

اهاا بعدش بالا پایین میکنیم؟؟؟

اگه زانوت مشکلی نداره.. چیزی نیس...طرز صحیحشو را گوگل کن، ببین درست میری...

تعدادش را هم کمترش کن...

قبلش بدنت هم حتمااا گرم باشه... و ورزش های راحتر زلنو را قبلش انجام بده که خوب کِش بیاد...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش#   @سمیه1396     صبحانه:1تخم مرغ آب پز+20گرم نان خشک=(150گرم) میانوعده:1ه ...

خیلیییی هم عالییی و‌ پرفکت👏👏👏👏👏

خالا یه خورده بالاتر اشکالی نداره.. اونجوری هم به اون ۵۰۰ بیچاره نیگاه نکن... از خجالت اب شدش😅😅😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گزارش#  

@عروسترکم   

صبحانه =تخم مرغ آبپز ۱ عدد خیار نان سنگک ۲ و نیم  کف دست 

ناهار= کدو سبز  ۱عدد و نیم نان لواش ۳ کف دست 

شام =برنج ۸ قاشق خورش قیمه ۳ قاشق 

جمعا ۷۰۸ کالری 

کالری روزانه ۱۶۲۰

ورزش ایروبیک ۱۵ دقیقه قدرتی ۱۵ دقیقه اسکی فضایی ۱۰ دقیقه 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
دیدی حالا با دقت نخوندی

اگرم کور بودم با این خطی ک کشیدی دیدم 😂😂

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
عزیزم من فقط به خاطره خودتون‌میگم حالا فست‌ فردا رو جبران‌کن عزیزم

میدونم گلم ممنونم 🌹🌹

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
@سمیه1396   سلام صبح بخیرسرگروه جون😍 گزارش# ۲.۲.ص.۲۵گ نان سنگک+۵گ پنیر+۳گردو+۱عددخرما۱۱۰ ...

آباااریکلاااا💪💪💪💪

گلم میتونی  اون مقدار کاهوی ناهارت را بیشتر کنی و به جاش کرجه خیار را تو ناهارت نخوری و اون کالاریش را بزاری واسه میان وعده بعد ناهارت که یه میوه ای ، چیزی دیگه کنار پفیلاا داشته باشی..

البته همین برنامه خودت هم عالیهه...👌👌👌👌

ن عزیزم همینطوری ک خودت برنامه ریختی خیلی خوبه👏

فدات زیبا جون  

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.

#قوانین_رژیم‍ 

1‍. بچه ها حتما حتما تا ۵ عصر گزارشتونو بدین💙 

۲.اگه کار پیش اومد و نتونستین اون روز گزارش بدین حتما قبلش بامن هماهنگ کنین که اخطار نگیرین 💙

۳گزارش ۸ شب به بعد اخطار میخوره و قبول نیست 💙

۴. اگه الهه جون برنامه جدید داسته باشه حتما تگتون میکنم اما شما همیشه امضامو چک کنید تا از مطالب جا نمونید 💙

۵ مطالبو با همین هشتک میتونین پیدا کنید 💙

۶ لطفا وخواهشا گزارش درست بدین مثل نمونه زیر 

صبحانه : ......... + ............+........ = کالری 

ناهار :.............+..............+...........= کالری 

میان وعده : ...........+.............=کالری 

شام :.........+.....=کالری 

آب : .......لیوان 

ورزش : هم هوازی داشته باشین هم قدرتی میزانش ۲۰ به ۸۰ یعنی اگه قراره یه ساعت ورزش کنین ۲۰ دیقه هوازی ۴۰ دیقه قدرتی یا اگه نیم ساعت ورزش میکنین ۱۰ دیقه هوازی ۲۰ دیقه قدرتی 💙

۷ حتما و حتما قرص مولتی مینرال خورده شه 💙

۸ بچه ها سعی کنید بیشتر از ۴۰ گرم نان تو روز استفاده نکنین 💙

۹ نان و برنج رو تو یه روز باهم استفاده نکنید 💙

۱۰ هفته ای سه بار برنج بخورین اونم ۷ قاشق که من ترجیح میدم یه روز در میان خورده شه و پشت هم نباشه و تو وعده ناهار باشه 💙

11 حتما تو گزارشاتون گزارش# بزنید و منو تگ کنین 

ممنون که به قوانین احترام میزارین ❤

نگین عاشقتونههههه ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@kiarash_mami  

#گزارش

ناشتا اب ولرم و اب لیمو تازه

صبحانه:لواش ۱۲ گرم_پنیر ۱۶ گرم_گردو ۸ گرم (۱۰۸ کالری)

م.و:بادام درختی ۵ عدد (۳۴ کالری)

ناهار:سالاد فصل _ماکارونی ۱ ق (۹۴)

م.و:پرتقال ۱عدد_کشمش ۱۰ گرم (۸۶ کالری)

شام:سالاد فصل_خورشت کرفس ۲ ق (۱۷۱ کالری)

م.و:شیر ۱ لیوان(۱۷۸)

کالری مجاز ۷۰۰

مصرفی ۶۸۶

ورزش نمیتونم انجام بدم

اب ۱۰ لیوان

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

@nazijun  

@barankhanomi  

@zahra1376  

@gayran  

@raha_roham94  

بچه ها پست قبلی رو بخونید 🖕🖕🖕🖕 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
باریکلااا👏👏👏👏 وعده ی ناهار اگه کم بود ، باسبزیجات یا سالاد قاطیش کن بخور.. ورزشات را سعی ...

ممنون😙

عزیزم برنامه ورزشم رو میدونم معمولا رقص ۱۵ مین

پیاده روی ۳۰ مین بسته به وقتی که دارم کم و زیاد میشه

یه روز بیشتر و یه روز کم‌تر 

معمولا عصر ورزش میکنم‌ برای همین از صبح نمیتونم بگم قراره چقد برقصم یا پیاده روی کنم منظورم این بود

برا ناهار هم سبزیجات نداشتم امروز متاسفانه

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

@عروسترکم  

امروز فست باشم ؟؟؟؟

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
گزارش#   @سمیه1396     ناشتا اب ولرم صبحانه:۴۵گ بربری،پنیر،خرما(۱۸۴) ناهار:سوپ ...

خوبه..👌👌👌

فقط یه مدل چالش شکم را بروو.. به جاش یه پیاده روی  یا رقصی ،قِری داشته باش..

مرسی 😘 پس الان دیگه ورزش کپل رو نمیرم چربی‌سوزی ران رو میرم با فرمدهی باس، ن سمیه من وق ...

واسه ورزش های چربی سوزی تند بری اشکالی نداره..

ولی فرم دهی را با دقت برو‌که نزنی کج و کولش کنی😂😂😂

بزن تو‌گوگل ببین ورزش هات را چه جوری و‌با چه سرعتی میرن..