2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836222 بازدید | 290067 پست
البته ژنتیک هم مهمه ما خانوادگی  از یه قالب ایم... از پایین خشکیم .. چاقیمون از شکمه..

ببین حتما دمنوش گرمی رو امتحان کن هر روز بخور ماهم خانوادگی عین قیفیم پاها لاغره

من از این دمنوش ها برای پریود سردی رحم و جمع شدن شکم و ناباروری😥 جواب گرفتم هرچند سقط شد و نموند پیشنهاد خوبیه روش فکر کن🤔

آفرین ادامه بده 😁ناشکری نمیکنم ولی میبینم چقدر دنیای من و همسرم از هم جدا شده خیلی فاصله بینمون افت ...

منم از این میترسمم...  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم همش میگم سال بعد..😂😂😂

سمیه جونم نمیدونم چرا تگ نشدی پست بالا رو بخون بیزحمت♥️ببخشید زیاد شد🙈

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
@سحررخانومی    سحر جون خداییش از صبح چند بار من تگت کردم ازت گزارش خواستم ؟ گفتم استسنا ...

😭😭😭😭😭😭😭😭

به جان خودم اینقد گیر بودم که نگووووو

گناه دادم قول قول قول دیگه دیر نمیشه خواست بشه قبلش میگم بهت

الان گزارش بدم عزیزززز دلم که از فردا درست راه و برم

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

@donyay_kochak  

سرگروه جونم چطوریایی

گزارش#  

صبحانه شیر و خرما=۲۲۱

ناهار سیب زمینی آبپز با نان و ۳ قاشق برنجو سبزی خوردن=۴۱۶

میان وعده چای با ۱ قند کوچولو یه دونه سیب=۱۰۰

شام خورشت بادمجون با برنج🙈مجبور شدم برنج بخورم=۴۹۲

ورزش یه عالمه کار خونه پشت بندش  ۵ دقیقه هوازی 

۲ تا اپلیکیشن برای ران و باسن‌رفتم 

ساعت ۱۲ نیمه شب 

کالری مصرفی=۱۱۳۰ 

کالری مجاز۱۲۲۰

کالری سوزانده شده=۴۰۰

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
سمیه عزیزم سلام❤️ من اومدم با دل پررررر از رژیم😂 نه شوخی کردم  امشب گزارش نمیدم چون مر ...

به نام خدا..😅

۱. سایز‌ کم‌میکنی، ممکنه وزنت کم نشه.. ولی چربی هات از بین رفته و عضلاتت قوی میشه .. بدنت جمع تر میشه.. لباسات گشاد میشن..

باید بیشتر روی سایز  و چربی  سوزی تمرکز کرد..

حالا بر عکسشم هس، وزنت کم میشه ولی اصلا از نظر ظاهری تغییری نکردی و فقط  اب بدنت کم شده یا عضلاتت شل شده ..

ترازو فقط نشون میده، وزن کم شده ولی نمیگه که این کاهش از چیه؟؟؟ از چربی سوزی، از کم شدن  اب بدن ،  ویا ازبین رفتن عضلات

به خاطر همینه که میگیم رژیم با ورزش ...(ورزش هوازی با قدرتی باشه که هم وزن کم شه و هم سایز..)

۲-مصرف مولتی اجباریه که ویتامین ها ی مورد نیازت برسه به بدنت باید بخوری ولی ۱ شب درمیون.یکی از دلایل ضعفت همینه..

۳-کالاری تثبیت را همونطور که گفتی، هفته ای ۱۰۰ تا بیا بالا.... میتونی شدت ورزشت را کمتر کنی ولی ول نکنی ورزش را،  سالم خوری داشته باشی بالا نمیایی..

( ولی در کل تو تثبیت، ۱ کیلو افزایش را احتمال بده.. )

۴- ممکنه مدل رانت ارثی و ژنتیکی باشه و فرمش همون باشه و اصلا چربی اصافه هم نداشته باشه، فرم را که دیگه نمیشه تغییر دادش. 

۵- فرم دهی را حتما برو که اویزونتر نشه.. چون میخواهی که بزرگ نشه، بینش و بعدش چیزی نخور...

تازههه اون فرم  دهی ها را یواشتر برو .....

ولی از اونجایی که میگی رانت بزرگه، مواظب باش که سایز با سنت خیلی کوچیک‌نشه، چون اونجوری ران هات خودشو بیشتر نشون میده..

من که از جواب دادن با سوالاتتون ناراحت نمیشم کهه😊

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
رییس من رفتم کهههههه انشاالله اگر خدا بخواهد بخواااابم. 😴😴😴شبت خوش

شبت خوش‌گلم🌸

ببین حتما دمنوش گرمی رو امتحان کن هر روز بخور ماهم خانوادگی عین قیفیم پاها لاغره من از این دمنوش ها ...

مرسی مهربون🌸

منم از این میترسمم...      

سلام خوبییییین

اقا مک چالش لاغری دوباره گزاشتینننن

من عقب موندم

دوباره چاق شدم😭😭😭

چرا منو تگ نکردین

دیگ عضو نمیگیرین؟؟؟

زیبا جون کجاسسس

🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه ۷۶ هدف 🎯 ۵۸ باگروه عالیه بامداد خمار😉
سلام خوبییییین اقا مک چالش لاغری دوباره گزاشتینننن من عقب موندم دوباره چاق شدم😭😭😭 چرا منو تگ ...

سلام گلم

ناراحت نباش.. 

الهه به بچه های خود تاپیک که قبلا عضو‌بودن، مهلت داده که سریع خودشون را به سرگروهشون معرفی کنند...

امضای استاتر را بخون و سرگروهت را تک کن..😊

عایا کسی همانند من جغد شب هست یا همتون سر وقت میخوابید

من دارمم کم کم میرم🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

گزارش دیگههه نبوودددد

ما رفتیم... شب زنده داران، شبتون خوش😅