2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829323 بازدید | 290067 پست
خانومهای خوشگل موشگل من قبلا میرفتم باشگاه این حرکات ورزشی انجام میدادم فکر کردم خوب باشه بزارم تو ت ...

اره عزیزم اینا خیلی عالین مخصوصا پلانک وکوه سنگنورد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@فقطخداجون ‍ @radvin_70   بچه ها از پسر زمستان که تثبیتی بود خبر ندارید انگار ترکیده نمیشه ت ...

تگ نشدم😅

نه عزیزم دوروزه خبری نیست ازش🤔

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای چقدر تایم غذا خوردنتون بده

ازه چون دیر میاد 🥴

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

سلام استادم❤

@kiarash_mami  

امشب گنددد زدم خاااهررررر 😢🤕🙊

اولین باره ک کالریم زد بالا🙄😓

خاااک عاالممم نتونستم جلوی خودمو بگیرم و یه تکه کیک خوردم🙆🙆🙆🙆

چ کنممممم؟؟؟؟ 

الان دارم پیاده روی میکنممممم🙊

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مطالب.مهم.گروه.قرمز#   سلام دوباره ب همگی🤗🤗🤗دوستان عزیزم این نکاتی ک میگم حتما حتما رعایت ...

سلام ورزش بعد از ظهرا باشه بهتره چون پسر من تا ۴ صبح بیداره اغلب شبها اینکه من تا ظهر خوابم همیشه 

نکته دوم اینکه هفته دیگه ماه رمضونه و ساعات ورزش هرموقع باشه ادم هم تشنه میشه هم ضعف میکنه بهتره اون موقع فاصله افطار و سحر باشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
نوش جانت عزیزم دیگه خودت میدونی ک شبا پلو نخوری بهتره چون مهمان بودی ایراد نداره،، لازم نیس بگم خود ...

اسمتون سهیلا بود؟؟؟؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

گزارش#  #

@سمیه1396    

گزارش کامل و قطعی

امروز ۹۹.۲.۱

سحری : نان ۸ کف دست .شیره و ارده ۴ ق چ.عسل۱.۵ ق چ.تخم شربتی ۱ ق چ.ماست۷ ق غ

تا الان کالری جذب شده ۴۵۷

افطاری نان ۶ کف دست.خرما دو عدد.پنیر یه قوطی کبریت.

شام.کله جوش یه کاسه ماست خوری (خودم تکه تکه با موادش کالری رو حساب کردم)

میوه هندوانه 150 گرم و کیوی یک عدد و سیب یک عدو

کالری افطار و شام ۶۱۹

کالری مجاز ۹۶۰ کالری مصرفی ۱۰۷۷  😬

ورزش ده مین هوازی ده مین حرکات سرعتی با دمبل برای بازو وپهلو .۱۵ مین حرکات فیتنس کل بدن 

کلم ها رفت برای روز بعد شستمشون

ممنونم عزیزم

تنبل خانم ریز کالری مصرفیتو هم بده بیاد

😁اسکرین شات گذاشتم باز نیومد؟الان میفرستم

نهار ۷ قاشق برنج  ۵۰ گرم مرغ یک کف دست نان جو و یک قاشق غذا خوری قرمه نصف لیوان دوغ

شام ۲ لیوان هندونه دو کف دست نان یک قوطی کبریت پنیر البته نصف کردم تو دو وعده خوردم

میان وعده ۴ تا بیسکویت مادر  چای تلخ خرما خیار 

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
قوانین گروه🚫🚫🚫🚫 خوشگلم فراموشت شده ها قوانین باید رعایت بشه وزن کشی فقط وفقط روز ۱شنبه حالا ...

عزیزم تازه وارد هستم فقط حدودی وزنم رو گفتم تا توی لیست باشم امروز برای کالری شماری وزن کردم دیدم کمترم..ممنون گلم...ان شاءالله با راهنماییهای خوبتون منم به نتیجه برسم عزیزم

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
@هستی،بانو     شام خورشت مرغ زدم توش آلوچه هم بود باید آلوچه رو جدا بزنم؟؟

بعله

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
سلام‌مریم جون خوبی عزیزم صبحانه ات عالی بود ورزشاتم عالیییی👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 همه چیز خوب بو ...

مرسی عزیزم .من شاغلم از صب تا ساعت ۳ تو اداره چیزی نمیخورم میام خونه واقعا گشنمه دلم میخاد سفره رو گاز بزنم . بازم چشم رعایت میکنم مرسی از راهنمایییت عزیز دلم😙

.