2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836209 بازدید | 290067 پست
سلام آذر جون.😍. اسمتو درست میگم دیگه.نه ؟

اره عزیزم درسته

من گزارش غذام و اخر وقت میدم

الان دقیقا نمیدونم نهار چی دارم از هوای ازاد هست تااااا بختیاری

منو غذامون متنوعه خخخخ

بی شوخی چون خیلی وقتا تازه ساعت دو تصمیم میگیذم چی بپزم نمیتونم پیشاپیش بگم

ولی تا هشت شب گزارش میدم

ورزشامم همینطور 

بوس بوس

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
منم پریود شدم شنبه☹ ولی امیدوارم خیلی فرق نداشته باشه😂خسته شدم از دیدن عددای ۶۵تا۶۷روی ترازو...دلم ...

هفته بعد حتتتما خوشحال میشی یکشنبه. شک نکن.

ورزشاتو یا تغییر بده

یا زیاد کن

اب زیاد بخور

نون اگه زیاد میخوری کمش کن.

ک کاهشت خوب باشه

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه درست شد.راسی سپیده جون میشه بعضی وقتا اول ورزش قدرتی انجام بدیم بعد هوازی؟؟؟ یا مثلاً اولش یکی دو ...

اره عزیزم اشکال نداره واسه این میگن اول هوازی ک بدن گرم بشه بعدش قدرتی کارکنی ک چربی سوزیت بیشتر بشه 

من خودم فعلا اول قدرتیامو میرم ✋✋✋

گزارش#  

@عروسترکم  

صبحانه:چای،قند،فرنی،کالری ۲۰۱کالری

ناهار:شامی،سالادفصل،سس ،کالری۵۱۹

عصرانه:کیک ،چای،قند،۲۷۵

شام:ران مرغ ،سالاد کلم،خیار،کالری۳۱۸

اینم از گزارش امروزم اگه مشگلی بود بهم بگو عزیزم ،😘

💕💞
عزیزم این گزارش امروزته؟عالیه👏

بله عزیزم گزارش دیروز رو تاپیک قفل بود نشد بفرستم اونم مجاز خوردم    

گروه آبی وزن اول 68 ...تاریخ شروع99/1/5........   66100........ 64700  ..........۶۳۹۵۰🙋به سوی باربی شدن هدف ۶۰😎 ..همه ی آدمهای موفق اون کاری رو کردن که هیچ کس دیگه ای حاضر نبود انجامش بده.
سلاااام صبح بهاریتون بخیر✋✋❤❤

سلام صبح بخیر سرگروه سحرخیزم😚

گزارش#  

صبحانه نصف نیمرو +۴کف لواش(۲۷۰)

ناهار ۱تیکه ۱۰ در ۱۰ کوکو سیب زمینی+با کاهو لقمه میگیرم.۱بشقاب سالاد با روغن زیتون+۱۰عدد زیتون+اپیاله ماست یوگو+۱لیوان دوغ(۴۹۰)

شام ۱۵ق سوپ جو+۱لیوان دوغ+سبزی+۵زیتون(۳۲۵)

میان وعده شیر کم چرب ۲لیوان+چای ۳لیوان+بیسکوییت۱+خرما۲+اب پرتقال خودم گرفتم ۱لیوان+سیب۱+هندوانه ۱قاچ مثلثی+بادام ۱۰+مغز تخمه افتابگردون نصف بسته.گردو ۳تا(۷۰۰)

مجاز ۱۸۰۰ مصرفی ۱۸۰۰

ورزش نیم ساعت دارم میرم برقصم.۱۰ مین حلقه بزنم.۳۰دراز نشست.۵۰ شنا دیوار.۱۰۰تا طناب.

@sepiiiiiideh  

اره عزیزم درسته من گزارش غذام و اخر وقت میدم الان دقیقا نمیدونم نهار چی دارم از هوای ازاد هست تااا ...

منم تا دقیقه 90 نمیدونم چی میخام بذارم. بعضی اوقات ادل میرم برنامه اشپزی عکس نگامیکنم میبینم کدوم غذا دلم میخاد.بعد میپزم😂😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡سلام بچه ها من پدربزرگم دیروز فوت کردن بی پناه شدم چقدر مهربون بود چقدر باخدا بود چقد ...

عزیزم..

خدا بیامرزتشون و‌به شما صبر و ارامش بده🙏🙏🙏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه عزیزم اگر اشکال نداره گزارشو فعلا صبحها بدم 

ایرادی نداره. 

هر وقت تونستی.فقط گزارشت رو بده هر روز. خودت میدونی ک اخطار داره عزیزم.

گزارش# 99/2/1 @سمیه1396     ناشتا اب ولرم صبحانه:۴۰گ سنگک،پنیر،گردو،خرما(۲۱۷)کالری ...

باریکلااا...عالیههه...👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸