2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836119 بازدید | 290067 پست
سلام مادر خودت یبار گزارشتو بخون😑😑😑اگه فهمیدی منم فهمیدم

نه والا خودمم نمیدونم چی نوشتم اصلا نمیدونم چی خوردم  فقط دلم میخواد بمیرم اثلا نمیدونم چمه داغون عصبی 

صبحانه چای بیسکویت خوردم میان وعده صبح سالاد خوردم نهار قرمه سبزی برنج خوردم میان وعده عصرم برنج قرمه سبزی خوردم دیگه شام نمیخورم کالریم شد 1350کالری مجازم 1400

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

سلااام منم میام چالش

وزن الان ۶۷

وزن هدف ۵۷

قد ۱۶۷

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🔴🔴🔴🔴🔴 بچه ها فعلا فقط و فقط اسم هاتون رو به سرگروه ها بگید وارد لیست کنن  برنامه یکم با ق ...

باشه عزیزم...نگی مینا خنگ شده😒الان اسامی رو بگیم یا بذاریم کامل بشن بعد

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

هردو باهم  اینجوری 😍🔫

یعنی  سرشون را با عشق و عطوفت ببرم😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
انءشالله😍😍😍تیکرت فعال نیس عزیزم

آره زایمان کردم 😂باید دوباره فعالش کنم

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
نه آمپووول گاوی😂😂😂😂😂😂

🙄🤦‍♀️امپول گاوییی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلااام منم میام چالش وزن الان ۶۷ وزن هدف ۵۷ قد ۱۶۷

این رنگ گروه یک مال قبلا بود ک وزنم ۶۵ شد هدف ۶۰بود

الان هدفو وزنم تغییر کرده😑

من دوباره اومدم که دختر خوبی بشم😉دوباره شروع کنمو سر قولم بمونم😉وزن اولیه ۸۹...وزن فعلی ۶۷.==>۶۶۸۰۰...هدف اول۶۵🔒هدف دوم۶۲🔒هدف سوم۵۹🔒هدف طلایی۵۷🔒💛گروه ابی💙 اما ب همین زودی گروه طلایی میشم💛قد۱۶۷💪

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

صبحانه👈🏻۳۰گرم نان سبوس دار+۵گرم کره+۱لیوان شیر نسکافه+۱ق عسل

میان وعده👈🏻۱سیب

ناهار👈🏻۵ق کته+۴ق خورشت بادمجان

میان وعده👈🏻شیرینی نخودچی+قهوه هندوانه

شام👈🏻کوکوسبزی ۵۰گرم

ورزش👈🏻۳۰مین پیاده روی

چالش شکم

الانم میخوام حلقه بزنم

جمع کل ۱۰۲۰

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@سمیه1396    😍😍😍 صبحانه : چای نبات و نان و پنیر و گردو میان وعده : سیب ناهار : سین ...

باریکلااا.. عالیههه👏👏👏👏

درسته دیگه سمیهه    

یه چیزایی نداره  هر چییی داریی، رووو کن

@sepiiiiiideh     گزارش#   صبحانه👈🏻۳۰گرم نان سبوس دار+۵گرم کره+۱لیوان شیر نسکا ...

سلام عزیزم وااای خوشبحالت وزنتو دیدم از خودم بدم اومد😕اخه منو شما باهم بودیم..من شدم ۶۷شما۶۱😭😭😭😭😭ای خاک تو کله من✋

سلام ب همگی شبتون بخیر و خوشی😊😊😊

من ک حسابی سرم شلوغه🤕🤕

الهه جون ما همون با هشتگ گزارش بدیم یا ب سرگروه؟

یعنی من ب سمیه جون گزارش بدم و تگش کنم؟

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

باشه عزیزم...نگی مینا خنگ شده😒الان اسامی رو بگیم یا بذاریم کامل بشن بعد

دور از جون 

بزارید تا فردا شب هم عضو میگیریم دیگه فردا شب لیست همه ی گروهتون رو بزارید و بعد میگم برنامه چیه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام.من میخام عضو شم راهنمایی میکنید  

سلام توضیح برنامه امضامو بخون

و اسمتو به سرگروهت بگو وارد لیست کنه @مهدیه24  سر گروه زرده 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فدات گلم خوبیم❤❤❤تو خودت خوبی؟طراح شدی یا نه؟

سلام سرگروه عزیز.

صبحانه:30 گرم نان تافتون و 1ق غ شیره و ارده.

ناهار:یه دونه خیار و دوتا گوجه و یه قوطی پنیر و یه کف دست نان لواش.

میانوعده:1 لیوان آب هویج و یه دونه سیب

شام:تاس کباب و سبزی خوردن

آب 10 لیوان بیشتر.قرص زینک.ورزش 35 دقیقه حلقه.30 دقیقه قدرتی.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃