2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836119 بازدید | 290067 پست

گزارش# @مهدیه24  

عزیزم من کالری مجازم ۱۷۶۰ تاس الان ۱۷۷۰ تا مصرف کردم ۸ لیوان آب خوردم 

ورزشمم یک روز در میونه دیروز ورزش کردم امروز نداشتم.میدونم امروز نون و شکر خیلی خوردم ۲ روز پشت هم فست شدم امروز صب ۷ صبحونه خوردم از بس ضعف داشتم 🤪

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 خب بچه ها گروهبندی رنگی و سر گروه  @سمیه1396    سر ...

باشه عزیز دلم..ممنونم ازت الهه  جونم❤❤🥰

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

داشتم موهامو رنگ میکردم عزیز دلم سه رنگ در اوردم اعصابم خراب شد ارایشگاه هام که بستس

چی گذاشتی عزیزم.من واسه عید ی دودی و واریاسیون دودی گذاشتم قهوه ای شد بدون قرمزی دوسش داشتم رنگ و لایت پشتمم دودی شد

خدایا شکرت

@عروسترکم   سلام عزیزم من جزو گروه شمام

سلام عزیزم خوش اومدی❤❤❤

من‌مینام

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

قربونت گلم با خرما امتحان کن خیلی خرشمزه تر از قنده👍 من خودم الان نزدیک هفت ماهه قند اصلا نخوردم💪 ...

منم قبل رژیم می گفتم مگه چای بدون قند هم داریم ولی الان تو این چند رو، شاید یدونه دوتا بوده مصرف قندم

هم گروهی عزیز ما حتما میتونیم  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
بجای کربو هیدارت مثلا نون کاهو لقمه بگیر اینو همممه از مینا یاد گرفتیم @عروسترکم   😍😍😍 پ ...

فدات زیبا جووونم ممنونم🥰🥰🥰واقعااا ایده لقمه با کاهو عالیه👍👌

چی گذاشتی عزیزم.من واسه عید ی دودی و واریاسیون دودی گذاشتم قهوه ای شد بدون قرمزی دوسش داشتم رنگ و لا ...

N1 گذاشته بودم قبلا 

الان ترکیب تنبالکویی و شیر نسکافه پایینش که قبلا بلوند بود سبز شد وسط مشکی موند ریشه ها رنگی که میخواستم در اومد 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

سلام دوستان گلم شب تون خوش🥰🥰🥰🥰

بچه های گروه قرمز منو تگ کنید ک بدونم کیا توگروهم هستن  ک انشالله باهم حسابی وزن کم کنیم💪💪💪💪

هر سوالی هم‌داشتین بپرسین و حتما تگم کنید تو گزارشات روزانتون

من ی خورده سرم شلوغه ولی بیشتر میام ک بتونم جواب بدم بهتون😊😊😊

گزارش#  

ص: نان+ماست

ن: عدسی+نان

م و: بادام زمینی+کیوی+خیار+بادام زمینی+نخودچی+پشمک حاج عبدالله

ش: بادمجان سرخ شده+گوجه+نان+ترشی+چای وقتد

ورزش

پیاده روی تند     یکساعت و نیم

درازنشست   100تا

چالش بازو امروز استراحت بود

آب   8 لیوان

کالری مجاز         1160

کالری مصرفی     1106

دیشب 50تا بیشتر از مجاز خوردم.امروز جبران کردم.

@kiarash_mami  

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..

گزارش#  

صبحانه=نان لواش+پنیر+خیار+گوجه+چای+خرما

میان وعده=شیر

ناهار=سیب زمینی آبپز+خیار(بدون نان)

مبان وعده=ی کوچولو بستنی

شام=زرشک پلو +کاهو+سالاد شیرازی(بدون پلو)

جمع کالری =۱۱۰۰

ورزش💪💪

یک ساعت فییتنس

آب ۶ لیوان😒

N1 گذاشته بودم قبلا  الان ترکیب تنبالکویی و شیر نسکافه پایینش که قبلا بلوند بود سبز شد وسط مشک ...

سبزیش پاک میشه کم کم .چون واریاسیون بنفش نزدی سبز شد .واس من دکلره پایینش سبز شد الان خیلی دوس دارم دودی شده.چراوسطش مشکی🤔رنگای گرم قرمزی دارن ریشه قرمزنشد؟ رنگای سرد خیلی کمتر قرمزی دارن مث دودی خاکستری زیتونی .

خدایا شکرت

سرگروه جونم اگر مطلب مهم و چالش جدیدی بود لطف کن منو تگ کن عزیزم ،یوقتا صفحات  زیاده شاید نبینم عزیزم ،ممنون ات میشم 

@sepiiiiiideh    

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
سبزیش پاک میشه کم کم .چون واریاسیون بنفش نزدی سبز شد .واس من دکلره پایینش سبز شد الان خیلی دوس دارم ...

قهوی ای کم به قرمز میزنه والا نمیدونم چیکارش کنم 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪