2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836108 بازدید | 290067 پست
بچه ها امروز خگخ بودم  ٤٥ مين حلقه ٢٥٠ كالري سوزونده چالش شكم ٥٠٠ سوزيده  چالش پا ١٢٠ س ...

به به حسابیی جزغالههه کردی خودتوو...😆بوی سوزونده هات تا اینجا هم میاد.... باریکلاااا جزغاله💪💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام باید گزارشمونو برا شما بفرستیم؟؟من یاد ندارم تگتون کنم باید چیکار کنم فقط یاد دارم پیام ارسال ک ...

بله عزیزم❤❤

کار سختی نیست اول تو کیبوردت@ بزن بعد بدون فاصله اسم کاربری منو تایپ کن وقتی آبی شد یعنی درست تگ کردی حالا ی بار امتحان کن ببینم بلد شدی؟

@سمیه1396   سلام مجدد😘 گزارش# ص:۳۰گ نان سنگگ.۵گ پنیر.۵گ گردو.قهوه همراه۱۰۰گ شیر میان و ...

علیک سلام..

عالیهه👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

@سمیه1396  

ناشتا اب ولرم

صبحانه:۴۶گ نان جو،خامه،عسل

ناهار:کوکو مرغ۱۰۰گ،سبزی خوردن،ماست،پودر جوانه گندم

شام:کاهو،سینه مرغ،لوبیا سفید

م و:خرما،سیب،کیوی،شکلات ساده،فندق،پسته،شیر یه لیوان

اب۸لیوان

مجاز۱۱۱۸ 

مصرفی۱۱۱۸

ورزش چالش شکم ،۵۰طناب،

سمیه جانم،بلاخره سرگروهم شدی،تو دلم مونده بود رفتن به گروه سبز با سرگروهش😘😘😘😘بیزحمت اسم منم تو ل ...

هدفت لب مرز هستااا..

سلام باید گزارشمونو برا شما بفرستیم؟؟من یاد ندارم تگتون کنم باید چیکار کنم فقط یاد دارم پیام ارسال ک ...

بله عزیزم❤❤

کار سختی نیست اول تو کیبوردت@ بزن بعد بدون فاصله اسم کاربری منو تایپ کن وقتی آبی شد یعنی درست تگ کردی حالا ی بار امتحان کن ببینم بلد شدی؟

@sepiiiiiideh   سلام  منم تو گرو‍ه شمام  

@sepiiiiiideh    من آزیتا هستم ۲۸ سالمه ، 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌

گزارش#  

صبحانه:يه ليوان شير+٣ عدد خرما

ميان وعده:پرتقال

ناهار:٤٤ گرم بربري+٢٠٠ گرم ماست پرچرب

عصرونه:يك ليوان چاي+كيك+يدونه موز+گوجه سبز

شام:٩٣ گرم كوكو سبزي+يدونه فلافل+٤٠ گرم لواش

بعده شام:يدونه سيب

كالري مجاز:١٢٨٠

كالري دريافتي:١٢٠٣

@kiarash_mami  

@mamanali95  

@nazijun  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سمیه جانم،بلاخره سرگروهم شدی،تو دلم مونده بود رفتن به گروه سبز با سرگروهش😘😘😘😘بیزحمت اسم منم تو ل ...

در ضمن خوش اومدی به سبز💚

خواهش میکنم‌گلم🌸 خوووب بریم‌سر اصل مطلب🧐 چند وقته شروع‌ کردی به ورزش و‌رژیم؟؟ سبزیجات ...

قبلا از ۷۵ رسیدم به ۵۶ با کمک همین گروه ولی تثبیت نرفتم و دوباره به دلایلی رژیم رو ول کردم

باز یکم افزایش داشتم که از اول اسفند شروع کردم رژیم دوباره رو

در مورد سبزیجات هم چشم❤

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸