2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835194 بازدید | 290067 پست
چرااون پیامتو پیدانمیکنم نگین.ک گفتی نون کم بخورم 

نمیدونم عزیزم میخوام ریپلایش کنم 🤔

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدای مهربونیت🥰🥰🥰

خدانکنه بچه ها چطورن مینا جون 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
بچه هاااا من همیشه تو رژیم یه وقتایی حس میکنم جمع شدمممم اون هفتش حسابی غافلگیر میشم الان کم‌کم د ...

خیلی حس خوبیه اذر جون 😊😊😊موفق باشی عزیزم 

ممنون مینا جون  پسرچیکار کنیم هر گروه رنگی یه سرگروه باشه یا هر پنج نفر یا هر گروه رنگی رو تقس ...

تثبیت ها ک خودت باش

گروه های دیگه رو هم ی سرگروه بذار ک خودشون هم‌گیج نشن

حالا ی گروهی ک‌تعدادشون نسبت ب بقیه بیشتره رو دوتا سرگروه بذار ک راحت تر بتونن مدیریت کنن

این نظر منه عزیزم..خودت صاحب اختیاری من هیچ وقت جسارت نمیکنم عزیز دلم🥰❤😘

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام عزیزم .ببخشید ی سوال دارم ازتون شما بعد چند وقت ب وزن فعلیتون رسیدین؟؟؟حدودامنم وزنه شمارو دارم ...

سلام عزيزم

من تو شش يا هفت ماه 

اصلا تقلب نميكردم و مو ب مو اجرا ميكردم كالري شمار رو 

ورزش هم تو خونه داشتم با ي بچه ٩ ماهه 

خواستن توانستن است❤️

موفق باشي

سلام گلم خوبی خسته نباشی تا جایی که میتونی کمتر نون بخور زیبا میگفت روزی بیشتر از ۴ کف نشه یا همون ۴ ...

@zahra1376  

سلام عزيزم من تو شش يا هفت ماه  اصلا تقلب نميكردم و مو ب مو اجرا ميكردم كالري شمار رو  ...

چه خوب امیدوار تر شدم 😍😍منم بچم ۱۹ماهشه خداکنه منم ب وزن ۷۰برسم دیگه اعتماد بنفسم برمیگرده .الان ک چاق شدم خیلی اعتماد بنفسم اومده پایین اصلا دوست ندارم لباس بپوشم تو مجالس با اینک قدم بلنده چاقیم دیده نمیشه اما خودم خیلی ناراحتم.وای ک چقد امیدوار شدم ممنون ک جوابمو دادین🌹🌹

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
خدانکنه بچه ها چطورن مینا جون 

اونام‌خوبن عزیزم..نفس بلائی شده ک نگو🥰🥰🥰

ی کارهایی میکنه انگار ۳۰ سالشه🤣🤣🤣علی هم ک قربونش بدم از اولم بچه خوبی بود

جدیدا رفته تو کار پارکو😳🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نمیدونم واسه سنش زود نیس ک ب فکر این چیز هاست

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

چه خوب امیدوار تر شدم 😍😍منم بچم ۱۹ماهشه خداکنه منم ب وزن ۷۰برسم دیگه اعتماد بنفسم برمیگرده .الان ک ...

عزیز دلم چرا ک‌نتونی💪💪💪💪👏👏👏👏ببین‌منم وقتی اومدم اینجا ۸۰ کیلو بودم😳🥺😒اینقدر بدم میومد از خودم.تازه من قدم بلند نیس خیلی بد بودم

بعد ک هر چی ک الهه جون و دوستان باتجربه گفتن انجام دادم ک نتیجه اش رو هم دیدم

خودت واقعااا باید بخوای عزیزم❤🙏

انگیزه#  

اینم بخون خوبه واست

گزارش بچه هارو هم بخون ک انگیزه بشه واست ک چیا میخورن

چه خوب امیدوار تر شدم 😍😍منم بچم ۱۹ماهشه خداکنه منم ب وزن ۷۰برسم دیگه اعتماد بنفسم برمیگرده .الان ک ...

خواهش ميكنم عزيزم❤️

اره منم خيلي چااااق شده بودم بعد زايمان 

نميتونستم از جام بلند شم پاهام درد ميكرد اصلا ي وضعي نگم براااااااااات 

اما الان چيت و چابك و نرم و نازك شدمممممم😂😂

تازه ٦٥ شده بود وزنم تو عيد شدم ٦٨✋🏻

سلام من ۱۱۲کیلوهستم عمرالاغرشم

انرژی منفی ب خودت نده

هیچ کاری نشد نداره

اگه خواستی ک وزن کم‌کنی توضیحات صفحه اول با دقت بخون

رقیب های خوشگل مانکن من زود گزارش بدین ببینم چه کردیینننن گزارش# صبحانه 2لیوان چای 1خرما 10گرم پ ...

به به سلام بر رقیب خوشگل خودم

گزارش#  

یه لیوان آب ناشتا

صبحانه یه لیوان شیر و سه عدد خرما

میان وعده پرتقال یه دونه

ناهار گوشت کوبیده با دو کف دس نون سنگک+دو قاشق ترشی

میان وعده سیب،نون پنیر یه کف دست

شام دو کف نون لواش با سبزی خوردن

خیار و نصف سیب ونصف پرتقال بعد شام 

چالش آب ۸ لیوان

کالری مجاز ۱۴۰۰ کالری مصرفی ۱۳۹۲

هستی جووونم من فردا شب تولد مهمونم چالشمون تمومه ک من کیک بخورم😊😊😊😊

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
چقد ورزش😤 از فردا شروع میکنم....

خوبه که من قبلام تو تایپیک بودم ورزشام زیاد بود اون موقع حلقه نداشتم جاش روزی نیم ساعت رقص تند میرفتم .

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡