2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836011 بازدید | 290067 پست
چراااااا. یعنی با64 کیلو چاقی؟ بقول احسان علیخانی برووووووو😁

من هیچ جام چاق نیست فقط شکمم ینی ی شکم با چارتا شوید ک میشه دست و پا😂

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هیچ جام چاق نیست فقط شکمم ینی ی شکم با چارتا شوید ک میشه دست و پا😂

خب اشتباه میکنی رژیم میگیری.همین چندتا شوید هم محو میشه ک دخترررررر.

باید بری تثبیت و قدرتی کار کنی. یعنی ورزشهای مخصوص شکم.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
خب اشتباه میکنی رژیم میگیری.همین چندتا شوید هم محو میشه ک دخترررررر. باید بری تثبیت و قدرتی کار کنی ...

خب ن اضافه وزنم دارم نگا قدم ۱۶۰ وزنم ۶۳ 

وقتی ۵۳ کیلو بودم عالی بودم خیلی بم می اومد

سلام من عضو جدیدم امروز شروع کردم😊

یکم سخت بود برام،شما بدنتون عادت کرده به این کالری شماری یا کلا سخته،من سردرد داشتم امروز

گروه بنفش❤تاریخ شروع ۱۳۹۹/۰۱/۲۵،وزن فعلی:۸۵ وزن هدف ۶۰_تا آخر مرداد ۶۵ کیلو میشم،خواستن توانستن است
سلام من عضو جدیدم امروز شروع کردم😊 یکم سخت بود برام،شما بدنتون عادت کرده به این کالری شماری یا کلا ...

سلام عزيزم افرين

چند روزه اول هر رژيمي سخته عزيزم

منكه عادت كردم جوري كه اضافه تر از مجازم ميخورم معده درد ميگيره يكي دو روز

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
خب ن اضافه وزنم دارم نگا قدم ۱۶۰ وزنم ۶۳  وقتی ۵۳ کیلو بودم عالی بودم خیلی بم می اومد

مجردی؟

بنظر من اندام ایده آل ربطی ب قد و وزن نداره.

میشناسم کسی رو که قدش 170 و وزنش 72 هستش. ولی خیلی اندامی و مانکنه.

ولی یکی دیگه 160 قدشه و وزنش 58 ولی باز اضافه داره و چاق بنطر میاد.

همیشه سایز برات مهم باشه.

اگه فقط مشکلت شکمه با ورزش درستش کن.

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@سمیه1396   @kiarash_mami   @بامدادخمار   سلام دوستان  امروز برای اولی ...

سلام گلم..

چه عالی... اگه اذیت نمیشی و دردت نمیگره که خوبه ورزش کنی..

ولی ورزشات سنگین نباشه...

همینکه فعالیت داشته باشی مث همین چالش بازو  و حرکات بالا تنه و حرکات ساق پا عالیه..👏👏👏👏👏👏 افرین انگیزه👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام من عضو جدیدم امروز شروع کردم😊 یکم سخت بود برام،شما بدنتون عادت کرده به این کالری شماری یا کلا ...

عادت میکنی.

هدفتو همیشه بیار تو ذهنت.

انگیزه# هم بخون.

مجردی؟  بنظر من اندام ایده آل ربطی ب قد و وزن نداره. میشناسم کسی رو که قدش 170 و وزنش 72 هستش ...

روزی حدود ۴۵ تا ۱ ساعت راه میرم...برنامه دانلود کردم انجام میدم 

از امروزم شروع کردم ۵۰ تا پروانه زدم روز ب روز اضافه کنم 

فقط مشکلم شکم ولی میدونم باید زیر ۶۰ باشم ک بتونم هیکلمم قشنگ کنم.عقدم اینجا باشگاه نیست عروسی کنم میرم ۲۸ همین ماه عروسیم بود کنسل شد انشاالله همین وقتا دیگه عروسیم

سلام عزيزم افرين چند روزه اول هر رژيمي سخته عزيزم منكه عادت كردم جوري كه اضافه تر از مجازم ميخورم ...

چه خوب امیدوار شدم❤❤

گروه بنفش❤تاریخ شروع ۱۳۹۹/۰۱/۲۵،وزن فعلی:۸۵ وزن هدف ۶۰_تا آخر مرداد ۶۵ کیلو میشم،خواستن توانستن است
روزی حدود ۴۵ تا ۱ ساعت راه میرم...برنامه دانلود کردم انجام میدم  از امروزم شروع کردم ۵۰ تا پرو ...

ای جانم. مبارکا باشه عروس خانوووم.

بابا یه چیزی هم بذار برا شادوماد شب عروسی.😂آب نکن همه رو.

پروانه ورزش هوازیه. شکمت رو اب نمیکنه.

ورزشای هوازی وزن رو کم میکنه

ورزشای قدرتی سایز.

درازنشست برو. با چالش شکم و پهلو.

ای جانم. مبارکا باشه عروس خانوووم. بابا یه چیزی هم بذار برا شادوماد شب عروسی.😂آب نکن همه رو. پروا ...

اره دانلود کردم میرم وای ینی ۱۰ دقیقش ک میرم انگار ۱ ساعت دویدم😂😂😂😂😂😂😂😂