2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829505 بازدید | 290067 پست
کم کم حذف میکنم که هیولای درونم بیدار نشه مثلا امروز نونمو عوض کردم    

خوبه

منم میخام‌نون جو بخرم از اونا که حجیمن و پر از سبوس

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شام کشک بادمجون پختم رژیمی   

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
منم تکون نخورده بودم 😞😞همون ۷۶ اصن خورد تو چورتم رعایتم نکردم امروز واردم نکردم نمیدونم چقد خوردم ...

قرار نشد با تکون نخوردن وزن برینی به زحمتات مرضیه

بدن اینجوریه

یه بار خوب کم. میکنه

یه بار نه

یه بار کم

این یه روند کاملا طبیعیه عزیزم

دفعه اخرت باشه اینجوری سریع خودتو میبازی

الهه جون سلام.خوبی؟الهه جون من یک ماهه وزنم کم نشده خیلی هم رعایت کردم.همین روند را ادامه بدم؟

سلام عزیزم 

موارد کم نشدن وزن رو بررسی کن اگه هیچکدومو نداشتی شوک بگیر 

لینک هر دوتاش تو امضامه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

#کابوس

صبحانه ارده.شیره انگور.کنجد .نان لواش

م.و:پرتقال

ناهار:برنج.تاس کباب.سیر تازه

م.و:شیر.خرما خشک.پفیلا

شام:سالاد فصل.سس با ماست

م.و:پسته.کشمش.بادام درختی.پرتقال

دریافتی ۱۴۰۰ مجاز ۱۴۴۰😍

ورزش یک ساعت و نیم هوازی +چالش شکم پهلو باس ن

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

این یتیمچه برا رپزای فست عااالیه

اصلا عشقه عشقققق

کالری شمار منم زیره اس🤦‍♀️🤦‍♀️

عزیزم مانکن یا کرفس نصب کن 

بقیه شون بنظر من خیلی اختلاف دارن 

توضیحات رو هم کامل بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم تکون نخورده بودم 😞😞همون ۷۶ اصن خورد تو چورتم رعایتم نکردم امروز واردم نکردم نمیدونم چقد خوردم ...

یه کار نکن دست به 🌵🌴🌲شیم

😁

اينجا ديدم يكي از دوستان فكر كنم اسم كاربريشون مامان اميرحسين خان بود  از ٩٣ اومده بود رو ٦٩ د ...

بعله بچه ها خیلی خوب کم کردن و خیلی با اراده هستن  

یکی از بچه ها اینجا از ۱۲۰ رسیده بود به ۶۰ 😍 

عزیزم مانکن یا کرفس نصب کن  بقیه شون بنظر من خیلی اختلاف دارن  توضیحات رو هم کامل بخون&n ...

حتما نصبش میکنم👌

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
دوستان شماها چه کار میکنید تو رژیم یبوست نگیرین؟

برای درمان یبوست شربت یا میوه ی انجیر سالاد و روغن زیتون تخم شربتی شیر خیلی سرد ناشتا  و مصرف آب و سبزیجات زیااااد توصیه میشه  

نکات_مفید_رژیم#  اینجا هم چند تاراه برای یبوست گذاشتم 

تازه کالریم میشه ۱۳۸۰ من ۲۰ زیادتر نوشتم۲۰۰-۲۰×۷۹=۱۳۸۰

عزیزم من کالریمو وارد کردم.چحوری باید تگ کنم؟

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/