2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1841300 بازدید | 290067 پست
خواهشا هر کی میدونه جواب بده سوالمو من میخوام از این به بعد سبوس برنج هم استفاده کنم ولی کالریش خیل ...

اندازه کالریت مصرف کن دیگه هر چقدر میخوری از کالری روزانت کم کن واز کربوهیدراتت کم کن بجاش سبوس بخور 

حالا چه خبره انقدر زیاد مصرف کنی ؟ یک وعده فوقش دووعده کافیه دیگه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@بامدادخمار     سلام  دوستم من یه سوالی داشتم در مورد کالری ماکارونی تو کتاب دکت ...

سلام عزیزم 

با هر کالری شماری حساب میکنی همیشه اونو در نظر بگیر 

اگه با کرفس کار میکنی همونو ملاک قراربده

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
واااای خوش به حالت من تا 10 روز هم میتونم غذاا فقط نون و آب بخورم ولی هله هوله و شیرینی‌جات باشه کن ...

حالا من قبلا حتی مزه هم نمیکردم شیرینی کیک  یعنی بوش میومد حالم بهم می‌خورد  بعد زایمان یکم بهتر شدم☺️ منم بر عکس میگم صد روز گرسنه بمونم ولی پیتزا رو یه روز بدون استرس چاقی بخورم ازش نمیگذرم پیتزا عشقمه😍😍😍😍😍😍😍

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
الهه جون با اجازت یکی رو تگ کردم 😗😉 @بامدادخمار     @۷۰۱۹۹۱

عزیزم تاپیک خودتونه  

تگ نشده که  

الهه یک نفس عمیق بکشششش😯 به خودت مثلث باش به قول سمیه جون😉 من اشتباه کردم عزیزم ببخشید😘

😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 

توضیحات رو سه بار بخون

عزیز منم قصد توهین باهاتون نداشتم😏 فقط یک شوخی بود

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

یه سوال کالری هندونه واقعا بالاس؟؟؟؟؟؟  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
خب خیلی تفاوت کالری داره شما به نظرت کدوم درسته؟

کرفس بهتره   

چون دکتر کرمانی یه اپ کالری شماری هم داشت فکر کنم اسمش زیره بود کالریهاش درست نبود 

گزارش#  

ص:چای+خرما+نان+پنیر+گردو

ن:پلو+قورمه سبزی+ته دیگ

میانوعده:چای+نبات+خرما+کیوی+حلوا

ش:پلو+قورمه سبزی

مصرفی:۱۴۱۲مجاز

آب:۸لیوان

ورزش:هیچی

وزنم بعداز دوهفته ثابت بود همون ۷۳‌.۲۰۰😤😤

ازفردا کالریم را دوباره حساب میکنم ۷۲کیلو بایدازکالریم کم میکردم ولی چون تکون نخورده وزنم از فردا ۱۳۰۰میخورم باهمون فست ۵۰۰انشالله😔

ممنون بابت تسلیت انشالله خدا رفتگان شماهم بیامرزه😔

@ati_hami  

@مامی_خوشگل  

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
اینم ناخونام امروز جینگیلشون کردم😍😍😍

مبارکه چه خوشگله 😍😍 

نگو که رفتی سالن کاشت 😭