2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836094 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزان خوبین خوشین 😊☺ من ازصبح بیرون بودم تازه رسیدم خریدامو ضدعفونی کردم  منتظر اذانم ...

قبول باشه هستی جوووون

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من فقط قانون تاپیک وزن و یاد اور شدم

یه اسم وارد کردن سادس

کلی هم الهه تاکید کرده

بخایم بهم ریخته وازد کنیم که نمیشه پس واسه چی تاپیک جدا زدیم خب اینجا میگیم دیگه

بازم اگه کسی ناراحت شده من معذرت میخام

@کابوووس  

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

سر نهار به قاشق زیره و رازیانه اسیاب شده ریختم تو ماستم چقد بد مزس این

تخم کتان خیلیییی خوبه

بچه ها دوچرخه قدرتی محسوب میشه یا هوازی؟🤔

باردار نیستم تیکر رسیدن به ارزوهامه ،هر وقت پستای دعا و صلواتتونو میبینم واستون دعا میکنم،میشه شما هم با هر اعتقادی دارید واسم دعا کنید و انرژی مثبت بفرستید که به آرزوهام که خیلی واسشون تلاش کردم برسم؟❤️                                     زیر ۱۸ ساله های عزیز لطفا توی تاپیکای جدی من نظر ندید یا اگه خواستید نظر بدید سنتونو ذکر کنید.                                                اصلا سر کاربریم نمیترسم پس اگه نظرت مخالف نظر منه یا با  احترام ریپلی کن تا با هم در موردش حرف بزنیم یا کلا ریپلی نکن و احترام خودتو نگه دار.

گزارش#  

صبحانه : نان و ارده و عسل🥖🍯

میان وعده : چای و خرما🍵

ناهار : پلو و خورشت قورمه سبزی🍚🍲

میان وعده : قهوه و شکلات تلخ☕️🍫

شام : سالاد شیرازی🥗

کالری کل : ۱۱۰۰

ورزش : ۴۵ مین پیاده روی 🚶‍♀️🚶‍♀️

۳ مین طناب💪

@tamana366  

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

@ماه،بانو     عزیزم خیلی خوب وزن کم کردی تو 3 ماه تقریبا هم وزنیم. شما روالتون چیه؟فست و ...

سلام عزیزم ممنون.   البته چون وزنم خیلی بالا بود شاید به نظر میاد کاهش خوبی داشتم. 

من با فرمول الهه جون پیش رفتم. فکر کنم چون قبل از رژیم خیلی میخوردم و چند وقتی بود که سراغ رژیم نرفته بودم اوایل با کالری شماری خیلی خوب پیش رفتم البته اولا چون کمر درد و زانو درد داشتم و نمیتونستم خوب ورزش کنم. فست از همون اول گرفتم. خگخ نگرفتم. برنج 3 بار در هفته میخورم. قبلا خیلی خیلی خیلی اهل کربو هیدرات بودم. تلاش کردم کمش کنم. البته هنوزم نتونستم خیلی کمش کنم. ولی بهتر شده. چیزی که خیلی بابتش خوشحالم اینه که دارم سالم میخورم تقریبا هله هوله حذف شده برام قبلا خیلی اهلش بودم. و جالب اینجاست دیگه خیلی وقته هوس خوردنشون رو هم نکردم.

الان که کاهش وزنم بیشتر شده کمردرد و زانودرد خیلییییی بهتره پس ورزش جدی تر گرفتم.

ورزشها: پیاده روی، چالش شکم ، شنا دیواری ، دراز نشست ، پلانک ، ( دراز نشست و .. که نوشتم بغیر از اونی هست که توی چالش شکم میرم. اما تعدادش زیاد نیست چون هنوز نمیتونم تا جایی که خیلی به کمرم فشار نیاد) کلا بالاتنه ام خیلی درشتتره برای همین روی همین قسمتها تمرکز کردم.

ببخش خیلی زیاد نوشتم گفتم شاید بتونم یک کمک کوچیک بکنم تا شاید کمی جبران این همه مطالب خوبی که اینجا یاد گرفتم باشه امیدوارم شما هم زود زود موفق بشی و به هدفت برسی.    

💜گروه بنفش💜قد165، وزن اولیه103  فعلی87.5  هدف بعدی83  نهایی63🔒 شروع98/11ممنون از الهه جون و همه دوستان
۷ساعت خوابیدم صبحانه نان پنیر کره نهار استامبولی۸قاشق میان وعده گردو فندق قهوه شیرینی نخودچی۳تا

ماشاا...بااین همه خوردن بازم خوب کم شدی.به نظرم وزن الانت درسته،چون هفته پیش هم همین حدودبودی