2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1841345 بازدید | 290067 پست
@بامدادخمار   الهه جون اینجا یک چند تا از دوستان گفتن به من که توی این مدل رژیم یک روز چيت د ...

کی گفته چیت داریم 😳😳😳😳 

مگه من تو توضیحات نوشتم چیت داریم ؟ 

مگه اگه چیت داشته باشیم بنظرت نمینویسم ؟ 

مگه توضیحات رو نمیخونی ؟ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
درررررررررد❤️ اپل واچتو ميدادي😝😝😝

🖕🏻😌😆 نه اونو خودم انقدر گیر دادم گیردونم ترکیده  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها چیکاکنم سایزم کم شه؟؟؟ از زایمانم۲۲کیلو کم کردم انگار نه انگار .

وررررزززززششششش

الهه جون ورزش قدرتی دقیقا چیا برم؟این چالشسی روز شکم اپلیکیشنش خوبه باهمون پیش برم؟

تاپیک ورزشو بخون 

بستگی داره کجاتو بخوای کوچیک کنی مثلا ممکنه کسی روناش لاغر باشه نمیشه بگم حرکت ران برو بسته به مدل اندام متفاوته 

اره اون اپلیکیشن ها هم خوبن 

مممنونم مهربونمممم 😍😍😘😘😘 فقط و فقطططططط  بخاطر کمکهای شمااست😘😘 تا عمر دارم دعات میکنم❤ ...

قربونت عزیزم 😘😘❤️ بخاطر اراده ی خودته 👌😍

اره من هنوز حامله نبودم ميگفتم تو دلم خدا كنه دختر بيارم  بعد جلو بقيه ميگفتم هر چي خدا بخواد ...

یدونه بچه کافی برام هم شهر غریبم هم دست تنها و پسرم هم خیلللللی شلوغ و بد خواب😥اگه پسرم آروم بود یه دخملی می‌آوردم ولی چه میشه کرد دیگه بیخیال شدم انشالله نوه ام دخملی بشه 🤣🤣🤣🤣

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
چرا تا اون موقع شب بيدار بودي دختررررر حالا صبحونه چيكار كردي ناهار چيكار كردي؟؟😀 رفتن ب سلامتي؟

صبح ساعت 5 خوابیدیم مردا رفتن با شوهرم خونه باغ😑😑😑موندن زنا با بچه ها که هر کدوم دوتا بچه داشتن همسن پسر من یا بزرگتر یا کوچیکتر تا خود ظهر کتک کاری کردن خونه رو بهم  ریختن وسایلارو شکستن😥😥😥😥

صبح هم خودم تو خونه سر شیر درست میکنم یه جوری جم وجور کردم شوهرم خونه نبود بره نون تازه بخره 😐بلاخره ظهر 12 رفتن بسلامتی☺️قسمتی از صبحانه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
عزیزم شما ابن همه هنر داری و چیز های رنگارنگ و خوشمزه درست میکنی خودت هم میخوری؟ اگه نمیخوری چجوری م ...

نه نمی‌خورم در حد مزه کردن برا این که بدونم چطور شده مشکلی داره از چیزای شیرین زیادی خوشم نمیاد 😥 غذا دوس دارم بخورم اونم بخاطر رژیمم تحمل میکنم خیلی سخته😭😭😭😭

خوش به حال مهموناتون😁

☺️☺️☺️☺️☺️حالا میدونی چی میگن میگفتن کاش پیتزا ميزاشتي با مرغ سوخاری😱 خدا رحم کرد نون پیتزام و تموم کرده بودم در رفتم گفتم دفعه بعد انشالله🤣🤣🤣🤣

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

بچه ها لطفا توجه کنید 

۱ - ما تو این رژیممون اصلا روز چیت و میت و پیت و... ندارییییییم مگه زیکزاکی میگیرید که چیت داشته باشید اخه ( لطفا اشتباه راهنمایی نکنید و طبق قوانین تاپیک پیش برید ) من کالری کل هفته رو براتون حساب کردم که شما بسته به وزنتون یک کیلو کم بشید خب با این فرمول من و حساب کالری اگه یک روز چیت کنید (خارج از کالری شماری غذا بخورید ) دیگه یک کیلو کاهش ندارید که (ماشالا یسریا هم چیت نمیکنن که به قصد کشت غذا میخورن ) 

🔴 برای رژیم زیکزاکی و چیت داشتن کلا باید یه فرمول دیگه ای استفاده کنید  

۲- جواب بیشتر سوالاتون که چیکار کنم سایزم کم بشه ، چیکار کنم زودتر لاغر بشم ، چیکار کنم باستنم برجسته بشه، چیکار کنم پهلوم بره ، شکمم اب شه ، بازوم کوچیک بشه ، انگشت شصت پام کوچیک بشه 

سفت شم ، چربیم‌کمتر بشه و..........  ورزشه ورزززززش 

برای همه ی این ها بااااید ورزش کنید ورزش قدرتی مخصوص هر ناحیه ای که میخواید بزرگ کوچیک سفت یا هر چی بشه تو گوگل یا اینستا بزنید با فیلم و عکس میاره براتون مثلا بزنید ورزش قدرتی بازو یا ورزش برای کوچک‌و‌سفت شدن شکم و...  

حتما باید قدرتی کار کنید ویبره و‌کمربند لاغری و چربی شکن و اینها هم قدرتی نیست به خدا ، این ها فقط چربی های شکمتون رو میبره سمت قلبتون ⚰️  

🔴تاپیک ورزشو باید بخونید اجباریه 

🔴سوالاتونم همه تکراریه 😑🔫 

میدونی چَراااااا؟؟؟؟؟ 

چون توضیحات رو نمیخونید 

جان.بامداد.توضیح.بخون# 😕‍‍ ‍‍   

طبق_قوانین_تاپیک_باش# 🔫‍ 

گزارش#  

صبحانه ۵کف لواش یه نیمرو

ناهار یه لیوان آبگوشت خالی .۳ق گوشت کوبیده.۶کف لواش.دوغ.

شام سیب زمینی ابپز میخورم 

میان وعده سیب.خیار.چای .خرما.بادام.گردو.شیر کم چرب.مغز تخمه افتابگردون.کنجد.تخم کتان.ماست.

ورزش ۲۰ مین رقص.۵مین حلقه.(زحمت کشیدم .بعد از یه ماه ورزش کردم)😁

۵۰ شنا دیوار.۲۰تا دراز نشست.۵۰ طناب.پلانک.

اب تا الان ۴لیوان

قرص مولتی ویتامین مینرال

اهنم شب میخورم.

مجاز ۱۷۲۰ مصرفی ۱۷۰۰