2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833012 بازدید | 290067 پست
عزیزم ۱۳۸۰ کالری مصرف کن  ورزش هات هم همونا خوبه کم نکن

مرسی عزیزم

من امروز فست بودم

ولی قندم افتاد مجبور شدم خرما بخورم

کالریم شد ۵۶۹ اشکال نداره؟

@بامدادخمار       

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

گزارش#  

صبحانه:يك ليوان شير+سه تا خرما

ميان وعده:دوتا شيريني كشمشي

ناهار:٧٠ گرم رشته پلو+٤٣ گرم ماست+١٠٠ گرم اش رشته عصرونه:كاهو

شام:دو تا سفيده تخم مرغ+كلي كاهو

كالري مصرفي:٧٠٠

ورزشم نكردم روزه اولمه درد دارم كلا خواب بودم

@mamanali95  

@nazijun  

@پسته__خانم  

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
باشه عزیزم عیب نداره ولی سعی کن حداقل زیر 1000ببندی و صبحانه ام حتما بخورر

چشم هستی خوشگلم💋💋💋💋💋

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
کب ک یر میگم   گوشت کوبم میگم  گوشقوب... در جریان باشیدددددددددددد

بیایین ببینم شما چه کردین        

@کابوووس  

گزارش# صبحانه 5گرم پنیر 1کف لواش 2لیوان چای 2خرما میان وعده نصف پرتقال نهار 10ق برنج یه ظرف سالاد 10گرم سس میان وعده عصر 2خرما 2چای شام 15گرم پنیر یه تیکه هندوانه 2کف لواش 20گرم تخمه کالریش شد 600

ورزش فقط 1ساعت پیاده روی   چالش حذف شیرینی انجام شد

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 
چشمت بی بلا فداتشم 

خدای نکنه عزیزم

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

انگیزشی#  

این که لاغر شدههههه......

خداییشششش ما که واقعااا میتونیمممم....💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
مرسی عزیزم من امروز فست بودم ولی قندم افتاد مجبور شدم خرما بخورم کالریم شد ۵۶۹ اشکال نداره؟ @ب ...

نه عزیزم اشکال نداره تا 700مجازی ببندی 

انگیزشی#   این که لاغر شدههههه...... خداییشششش ما که واقعااا میتونیمممم....💪💪💪

یا خدا سمیه یعنی این 2تا عکس یه نفرن من که باورم نمیشه این یکی چه وحشتناک حال بهم زنه عقققق😷😷😷

حال كردي😂😂😂 جايزه امضا رو بده ب من  بداهه اومد

😍😍❤️🎁

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
مرسی عزیزم من امروز فست بودم ولی قندم افتاد مجبور شدم خرما بخورم کالریم شد ۵۶۹ اشکال نداره؟ @ب ...

نه اشکال نداره

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
انگیزشی#   این که لاغر شدههههه...... خداییشششش ما که واقعااا میتونیمممم....💪💪💪

چقدر هم خوشگل تر و جوون تر شده 😍👌

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز