2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835194 بازدید | 290067 پست
الهه جون من چیکارکنم بیشتر سایز کم کنم؟ اخه نسبت به وزنم خیلی تپلم😔

ورزش قدرتی

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

فقط من چون از امروز شروع کردم هر شنبه خودم رو وزن میکنم و اعلام میکنم💪🏻مطمینم میترکونم

از ۲۴ فروردین ۹۹ رژیمم را با وزن ۹۹/۳۰۰ شروع میکنم و کالری شماری میکنم.هدف اول:۹۲🔒هدف دوم:۸۹🔒هدف سوم:۸۶🔒  عضو گروه قرمز چالش لاغری بامداد خمار هستم و تا رسیدن به وزن نهایی ام(۶۰ کیلو)با اراده رژیمم را ادامه می دهم💪🏻💪🏻💪🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام صبحتون بخیر خوبین؟  خوشین؟  خب منم دوباره به جمع رژیمیا اضافه شدم امروز نشد ناشت ...

هدف تیکه تیکه انتخاب نکن‌واسه گروهبندی هدف نهاییت رو مد نظر بگیر 

یبار تونستی بازم میتونی موفق باشی 👌 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@بامدادخمار      الان ۶۲و ۵۰۰ هستم

عزیزم ۱۳۸۰ کالری مصرف کن 

ورزش هات هم همونا خوبه کم نکن

@بامدادخمار   آجی من کلا کم خوراکم... ینی رژیمکالری شماری هم بگیرم سرجمع باید دویست سیصد ...

نه اشکال نداره کم میکنی 

ورزشت رو بیشتر کن مخصوصا قدرتی 

مرسی از این که جواب دادی ورزش میکنم الهه اگه باشگاها باز شه حتما میرم.  الهه من پهلو هام بزرگ ...

شکم‌ و پهلو یکم دیرتر میرن باید حتما ورزش کنی 

سلام عشقم من اینو نزاشتم ولی این یه چالش ورزشی هاس دیگه البته زبونش فارسیه

سلام عزیزم 😘😘❤️

فقط من چون از امروز شروع کردم هر شنبه خودم رو وزن میکنم و اعلام میکنم💪🏻مطمینم میترکونم

نه عزیزم نمیشه باید یکشنبه ها وزن کنی حتما قوانین تاپیک رو رعایت کن 

عزيزم خوش اندامي كلا بايد سختي بكشي براش الان گشنمه اما رفتم دو ايوان اب خوردم يا هويج يا خيار يا ك ...

جوون به امضات 😍👌 انگیزه#  

تررمیلم چربی شکن داره خب اون جای ورزشای قدرتی گرو میگیره؟

😳😳 نه بابا چه ربطی داره اون اصلا تاثیری تو لاغری هم نداره چه برسه به اینکه  قدرتی حسابش کنی  

تاپیک ورزش رو بخووووون 

سلام دوستان 

به نظرتون این شام برای رژیم چطوره؟کالریش بالاست؟زیاده؟  

یه بشقاب سوپ جو

یه بشقاب سالادفصل با سس ماست بدون نان و برنج

حس میکنم زیاده نظر شما چیه؟

تازه میفهمم بازی های کودکی حکمت داشت، زوووو....تمرین روزهای نفس گیر زندگی بود.