2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1841205 بازدید | 290067 پست
من😎

ای جانم بیا رقیب جان. اسمت چی بود یادم رفت

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خيلي لطف كردي گلم  ممنون  سپاسگزارم بانوووووو جااااااان😍

خواهش میکنم عزیزم بازم سوالی داشتی بپرس در خدمتم🤗🤗🤗🤗

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
به رقیبم برا من پیدا بشه خوووو تنها موندم گناه دالم😣😣

میای رقیب بشیم؟،هم وزنیم وزن هدف هم 55

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم

بشیم عزیزدلم. اسمت چیه؟؟ چن سالته

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه ها منم یه همراه می خوام   یه هم.وزن البته الان ۷۸/۸۰۰ شدم

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

گزارش#  

صبحانه : نان و پنیر و گردو🥖🧀

میان وعده : سیب و پرتقال🍎🍊

ناهار: سیب زمینی و تخم مرغ آب پز🥔🥚

میان وعده : قهوه و شکلات تلخ و نخودچی کشمش☕️🍫

شام : شیر و ساقه طلایی و خرما🥛🍪

کالری مصرفی : ۱۱۰۰

ورزش :

۳۰ مین پیاده روی 🚶‍♀️🚶‍♀️

۱۵ مین رقص 💃💃

۳ مین طناب 💪

@tamana366 میدونم حالت خوب نیست عزیزم ولی انشاءالله به لطف خدا درست میشه😍

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

بچه ها فردا نهار چی بذارم رژیمی؟؟؟فکرم درگیره      

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم
بشیم عزیزدلم. اسمت چیه؟؟ چن سالته

مریمم، 27سال

وزن ابتدا 81/300شروع رژیم 98/09/09 وزن 78/5😈 وزن آخر رژیم برج یازده نود ونه 56/۵۰0😪 وزن هدف 55 قد158***کاهش تا الان24/۸۰0 کیلو مرسی از الهه جون که با تاپیکشون باعث شدن خیلیا به آرزو خوش اندامی برسن   باردار شدم انشاالله بعد زایمان باز شروع میکنم... شروع دوباره رژیم ۱۴۰۱/۱۰/۰۳  وزن شروع   ۶۷.۵۵۰  هدف ۵۵ وشروع دوباره ۷۶.۳۵۰ تاریخ ۱۴۰۲.۱۲.۱این دفعه دیگه میتونم
خوبی چ خبرا؟🌹علی و نفسی خوبن؟

مرسی عزیزم خوبم اونام خوبن❤تو چه خبر کیارش جون جطوره

زیبا چرا اینقدر خوردی😳میخواستی برسی ب وزن اولیه😒

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#   صبحانه : نان و پنیر و گردو🥖🧀 میان وعده : سیب و پرتقال🍎🍊 ناهار: سیب زمینی و تخم ...

عالیهههه عزیزم 😍💪🤗👏👏👏👏👏💪💪😘😘

ممنونم توکل ب خدااا 

منتظر معجزه شیم🙏🙏🙏

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

سلام بچه و دوستان گرامی..خوابیم همگی شبتون بخیر❤❤

۱۶ این ماه ک گذشت تولدم بود..ب جز همراه اول هیچکی بهم تبریک نگفت😒😔البته بعد اینکه استوری کردم تبریک ها اومد😜

و اینکه فردا تولد نفس جووونمه🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام بچه و دوستان گرامی..خوابیم همگی شبتون بخیر❤❤ ۱۶ این ماه ک گذشت تولدم بود..ب جز همراه اول هیچکی ...

سلام عزیزم 

تولد گذشتت مباااااررررک 👏👏❤❤😍😍💖🌼🌼💐🎉🎈🎊🎀🎁

انشاالله همیشه دلت شااااد ولبت خندون باشه و ب تمام آرزوهای قشنگت برسیییی❤❤😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵