2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1841205 بازدید | 290067 پست
نه عزیزم عوض نشده مال گروه بندی قدیمه هرکاری میکنم نه پاک میشه نه عوض نی تی یارم جوابمو نمیدع

یکم زمان میبره تا پاک بشه

از منم اینجوری بود

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی.وقت بخیر.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:64،وزن 1399/2/14: 61/400،هدف اول:60، هدف نهایی:58.(عضو تاپیک بامداد خمارم جز گروه آبی و یه سرگروه خوب و گروه خووووووب)پیش به سوی هدف.اضافه وزن خر است.😃😃😃
عکسشو داری ؟ برات پیدا کنم  قربونت عزیزم عید شما هم مبارک

چشم عشقم

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

گزارش#  

صبحانه:يك ليوان شير+نصف تيتاپ سي سي+٢٠ گرم فتير+٣ گرم كره

ميان وعده:١٠ گرم هيس+دو ليوان چاي+يدونه خرما+پرتقال

ناهار:٢٦ گرم لواش+دوپيازه مرغ+سبزي خوردن

عصرونه:سيب پرتقال+پسته بادوم

شام:عدسي+٤٠ گرم لواش

كالري دريافتي:١٢٦٨

كالري مجاز:١٢٨٠

ورزش:نيم ساعت حلقه+٢٥ دقيقه قدرتي و فرم دهي

@mamanali95  

@nazijun  

رقيب جونيا 💙💙💙💪🏽💪🏽💪🏽💙💙💙

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

سلام کالری مصرفی ۱۴۰۰😑

دیروز چالش بازو سطح ۲😃

شنای دیوار ۸۰ تا😃

چندتاهم حرکت برای دیسک کمرم که فیزیوتراپ گفته

من باوری به کمال گرایی افراطی ندارم  به تاپیک «من خودم رادوست دارم»@بانوآرتمیس سربزنید

گزارش#  

صبحانه : چای و خرما و نان و عسل🥖🍯🍵

میان وعده : سیب 🍎

ناهار : آش رشته 🍲🥄🧂

میان وعده : قهوه و شکلات تلخ ☕️🍫
و آجیل 🥜🌰

شام : چای و ساقه طلایی🍵🍪🍪

کالری مصرفی : ۱۱۰۰

ورزش : ۵۰ مین پیاده روی🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

۱۵ مین رقص 💃💃💃

۳ مین طناب💪

@tamana366  

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

خواهش میکنم گلم🌸 راس میگی اینکه کسی نیست کمکت کنه یک کم سخت هست👍 ولی تو مامان قوییییی هستی که با ...

مرسی عزیزدلم.مهربونم🥰🥰🥰

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام اذر جونم😍😍😍😍😍 واااای به به پیتتتتزا 😍😍😍😍😍😍 چه جوری میتونی نخوری؟

به سختی

بخاطر این دوران همش تو اشپزخونم

کیک و نون و غذا و...

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
بجه ها منم میخوام رژیم بگیرم و لاغر شم فقط چون صورتم لاغره میترسم صورتم لاغرتر بشه چبکار کنم؟😢

از کنجد،ارده،جوانه گندم ،بلغورگندم ،ژله ،آب زیاد ،سالاد فراوون بخور خیار هم خوبه ،مغزیجات

من به شخصه با مصرف همشون صورتم خوب مونده

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰